Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

CALOR GV9712CO

Levering mogelijk vanaf 23.02.24

€ 264,99  € 299,99
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.

Open Verpakking

beschadigd verpakking

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Stoomdruk 7.7 bar
Stoomdebiet 160 g/min
Stoomshot 590 g/min
Regelb. stoom Meerdere standen
Temperatuurregeling Automatisch
Automatische waakstand
Vermogen 3000 W
Energieverbruik 3.00 kWh
Energiekost 1.17 euro/uur
Ecofunctie
Verticaal ontkreuken
Droogijzerfunctie
Opwarmtijd 2 min.
Zool Keramisch
Zelfreinigende zool
Gewicht strijkijzer Niet meegedeeld
Constante stoomdruk
Inhoud waterreservoir 1200 ml
Afneembaar waterreservoir
Spray
Antikalksysteem Ontkalksysteem
Herinnering ontkalken
Indicator stoom klaar
Indic. leeg waterreservoir
Snoeroproller
Beveiligd opbergsysteem
Antidrupsysteem
Autom. stoomstart
Kleur Blauw
Afmetingen (HxBxD) 29.6 x 41.5 x 24.5 cm
Snoerlengte 1.6 m
Gewicht 5.34 kg
Vanden Borre-code 20108050 - 7925913 - 50
Hoge stoomdruk
Een stoomdruk van 5 bar of meer laat je toe om moeiteloos jeans, overalls, stevig katoen, enz. te strijken. De stoom dringt doorheen de stof en alleen het vocht dat nodig is om gemakkelijker te strijken, blijft achter in de vezels.
Stoomdebiet
Hoe meer stoom, hoe beter het strijkijzer uw kledingstukken ontkreukt. Om doeltreffend stevig katoen te strijken is een hoog stoomdebiet nodig.
Stoomshot
Een stoomshot is een krachtige stoomwolk die kreuken soepel maakt. Daarna veeg je ze gewoon glad. De kracht van een stoomshot wordt uitgedrukt in gram/minuut.
Regelbare stoom
Tijdens het strijken kunt u de stoomtoevoer regelen in functie van de stof die u strijkt.
Temperatuurregeling

Er bestaan verschillende soorten temperatuurinstellingen:

Automatisch: het toestel stelt de temperatuur automatisch in voor een optimale werking

Manueel: je kiest zelf de temperatuur van je toestel uit de verschillende beschikbare temperaturen. Dit kan op 2 manieren:

  • Mechanisch: via een draaiknop kies je de temperatuur bij benadering. Vaak wordt op de wijzerplaat een schaal aangegeven, bijvoorbeeld van 1 tot 5.
  • Elektronisch: via toetsen of een aanraakscherm kies je precies de gewenste temperatuur van het toestel. De elektronische instelling is dus nauwkeuriger dan de mechanische instelling.

 

Autom. uitschakelen
Het strijkijzer schakelt zichzelf automatisch uit als het niet gebruikt wordt of in een verkeerde positie staat. Handig om brandplekken door onoplettendheid te voorkomen.
Vermogen
Het vermogen van een strijkijzer hangt samen met de opwarmtijd. Hoe hoger het vermogen, hoe minder tijd er nodig is om het strijkijzer op de gewenste temperatuur te krijgen.
Energieverbruik
De schatting van het maximale verbruik per uur van een toestel (uitgedrukt in kWh) wordt berekend op basis van het vermogen (uitgedrukt in watt) van het toestel gedeeld door 1000.
Bijvoorbeeld: als je toestel een maximaal vermogen heeft van 2000 watt: 2000 watt/1000 = 2 kWh. Je toestel verbruikt in dit geval 2 kilowatt per uur (kWh).
Energiekost
De energiekost is een schatting van het verbruik in euro van je toestel. Het wordt berekend op basis van het maximale verbruik per uur van het toestel vermenigvuldigd met de gemiddelde* energieprijs.
*Het gemiddelde tarief voor juli 2023 = 0,39 euro per kWh (kilowattuur)
Ecofunctie
De  ecofunctie vermijdt dat je onnodig veel stoom gebruikt. Afhankelijk van het model past de ecofunctie het stoomdebiet automatisch aan de gekozen temperatuur aan of zorgt ze altijd voor een gelijkmatig stoomdebiet.
Verticaal ontkreuken
Dankzij deze functie kunt u jassen, hemden, … gemakkelijk strijken wanneer ze op de kapstok hangen: u houdt uw ijzer verticaal en laat een stoomstraal op de kreuken los.
Droogijzer-functie
Een strijkijzer met droogijzer-functie kun je ook gebruiken zonder water in het reservoir te doen.
Opwarmtijd
De opwarmtijd geeft weer hoe lang het duurt voor u met uw stoomgenerator aan de slag kunt.
Zool
Er bestaan verschillende soorten zolen.

- Inox: verdeelt de warmte op een homogenere manier voor professionele resultaten. Bovendien is een inox zool krasbestendiger.

- Email: vermindert het contact tussen de zool en de stof en maakt het glijden gemakkelijker. Handig om tijd te winnen!

- Geborsteld aluminium: deze strijkijzers zijn meestal lichter. Ideaal om snel en gemakkelijk te strijken.

- Inox met honingraat-structuur: zorgt voor een gelijkmatige, uniforme stoomverdeling en een perfect resultaat.

- Keramisch: glijdt gemakkelijk over uw kleren. Bovendien zijn deze zolen ook krasbestendig.
Zelfreinigende zool
Wist je dat sommige strijkijzers uitgerust zijn met een zelfreinigende zool? Dankzij de palladiumbekleding blijven er geen vezels aan de zool kleven.
Constante druk
Een constante druk zorgt voor een gelijkmatig stoomdebiet zodat je nog makkelijker strijkt.
Afneembaar reservoir
Een afneembaar reservoir is gemakkelijk om bij te vullen: u klikt het gewoon van uw systeem en vult het bij onder de kraan.
Spray
De sprayknop op je strijkijzer biedt soelaas bij hardnekkige kreuken in katoen en linnen. De spray maakt sommige zones vochtig, waardoor plooien soepeler worden ean op die manier gemakkelijk weg te strijken zijn.
Antikalksysteem
1. Manuele reiniging : Maak het strijkijzer om de 10 strijkbeurten schoon. Opgepast: in regio’s met zeer hard water moet u uw strijkijzer vaker reinigen. Hoe gaat u te werk? Ontdek het hier: https://www.vandenborre.be/hoe-een-stoomgenerator-onderhouden/strijken-naaien-1 

2. Antikalkcollector: de antikalkcollector verzamelt de kalk op een staafje. U hoeft enkel de collector uit te nemen en de kalkdeeltjes weg te spoelen met water. Spoel ook regelmatig de boiler uit.

3. Antikalkcassette: de uitneembare cassette filtert de meeste kalk uit het water. Wel dient de cassette regelmatig vervangen dient te worden (naargelang het model: na 2 maanden of 9u strijken)
 
4. Antikalkprogramma : een programma herinnert je eraan om tijdig het toestel te ontkalken en laat dan (volgens het model) het toestel op een bepaalde manier verwarmen en stomen opdat de kalkdeeltjes verwijdert worden
Herinnering ontkalken
Met deze functie verwittigt het toestel je wanneer je het moet ontkalken.
Auto. snoeroproller
Dit is een automatisch systeem om het snoer gelijkmatig, snel en volledig op te rollen. De kabel wordt in het toestel bewaard.
Beveiligd opbergsysteem
Een strijkijzer met een beveiligd opbergsysteem voorkomt dat je ijzer van de stoombak valt bij het opbergen. Meestal is het strijkijzer voorzien van een clip waarmee je je ijzer aan de stoombak vastklikt. Een beveiligd opbergsysteem vermindert dus het risico op brandwonden en beschadigingen van je toestel.
Antidrupsysteem
Met een antidrupsysteem kunt u lelijke natte plekken op uw strijkgoed vermijden. Er kunnen onmogelijk waterdruppels lekken. Het strijkgoed wordt alleen met stoom bevochtigd.