Le SAGE CREATISTA PLUS DAMSON BLUE (SNE800DBL2EBL1) n'est plus disponible !

Voir les machines à dosettes - nespresso - senseo - dolce gusto
Voir les machines à dosettes - nespresso - senseo - dolce gusto

Découvrez nos machines à dosettes - nespresso - senseo - dolce gusto et trouvez votre machine à dosettes / capsules parmi 94 appareils.

Découvrez le module de conseil machine à dosettes / capsules
Découvrez le module de conseil machine à dosettes / capsules

Trouvez le produit qui correspond à vos besoins en répondant à quelques questions simples.

SAGE CREATISTA PLUS DAMSON BLUE (SNE800DBL2EBL1)

SAGE CREATISTA PLUS DAMSON BLUE (SNE800DBL2EBL1)

Ce produit n'est plus disponible !

Accessoires pour le produit SAGE CREATISTA PLUS DAMSON BLUE (SNE800DBL2EBL1)

Ce que disent nos spécialistes du SAGE CREATISTA PLUS DAMSON BLUE (SNE800DBL2EBL1)

Sage Creatista Plus 

Du café d’une capsule Nespresso à votre goût ? Vous le préparerez en moins d’une minute grâce à la toute nouvelle machine à capsules Nespresso Sage Creatiste Plus à écran tactile intuitif. Vous pouvez sélectionner 8 niveaux de texture et 11 températures de lait. Vous pouvez également programmer la dureté de l’eau. 

Exactement comme dans votre bar à café préféré  

Il est également possible de créer de délicieuses boissons au lait avec cette machine, grâce à la technologie avancée micromousse. 

Personnalisation 

Non seulement vous avez le choix entre différentes recettes, mais la Sage Creatista Plus vous permet de les personnaliser à votre goût. 

Une bonne tasse de café pour vous réveiller 

Vous pouvez choisir parmi trois volumes : 24, 38 et 106 ml.

Spécifications techniques du SAGE CREATISTA PLUS DAMSON BLUE (SNE800DBL2EBL1)

Général

Type de café Capsules L'Or Barista & Nespresso Original
Pression 19 bar
Capacité du réservoir d'eau 1.5 l
Arrêt automatique Oui
Volume de tasse réglable Oui
Intensité du café réglable Via volume de tasse réglable
Hauteur tasse / bec verseur réglable Oui
Fonction Cappuccino & Latte Manuel, avec lait frais
Aussi pour boissons froides Non
Rappel détartrage Oui
Commande via smartphone Non
Tasses incluses Non
Particularités -
Système chauffant Thermoblock
Puissance 1500 W
Couleur Bleu
Dimensions (HxLxP) 41 x 14 x 31 cm
Poids 5.2 kg

Code Vanden Borre 8253609

Avis pour le produit SAGE CREATISTA PLUS DAMSON BLUE (SNE800DBL2EBL1)

4,6

4,6 sur 5 | 11 Avis

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

4,0
Geweldig toestel!
31/07/22
Ik heb dit toestel ontvangen via Influenster. Sinds ik dit toestel heb, gebruiken we het iedere dag. Het is zeer makkelijk en aangenaam in gebruik. Er zijn zeer veel verschillende mogelijkheden voor zowel koffie als melk. De zelfreigende functie van de melkopschuimer is heel handig, alsook het bijhorende kannetje. Het enige nadeel is dat de grootst mogelijke koffie (lungo) nog steeds vrij weinig is als je van grote zwarte koffie houdt.
5,0
Heel goed product!
17/07/22
Ik heb de Nespresso Sage Creatista Plus gratis ontvangen van Influenster en Nespresso in ruil voor mijn eerlijke beoordeling - en ik ben hier heel blij mee! Het is een geweldige koffiemachine voor een beginner, zeer eenvoudig te gebruiken en onderhouden. De machine is mooi en zeer compact. Het is fijn dat je de melk apart kunt opschuimen (wat heel snel gaat!), zo kan ik je hem ook gebruiken voor Matcha, chocomelk, .... Minpuntjes: hij maakt relatief veel lawaai en je moet elke keer een bepaalde hoeveelheid melk opschuimen (er is een 'minimumhoeveelheid'), maar ik drink mijn koffie graag met iets minder melk, zodat ik die moet weggooien/teruggieten in de fles. Over het geheel genomen beantwoordt het aan al mijn verwachtingen!
5,0
Nespresso Sage Creatista Plus
24/06/22
Great mashine love it that you can make diferent kind of coffee. Recomended
5,0
Geweldige koffiemachine!
18/06/22
[ Met deze koffiemachine heb je een mini caf?in huis. Het koffieapparaat is goed van formaat en neemt niet veel ruimte in beslag. Het heeft een mooi en modern design. Boven op het apparaat heb je een scherm waar je uitgebreid je koffie kan installeren naar wens. Je kan kiezen hoe warm je jouw koffie wil, de hoeveelheid koffie en hoe je je jou melk in de koffie wil hebben. Verder is dit apparaat ideaal voor de koffieliefhebbers onder ons. Door de verschillende standen kan je kiezen uit verschillende smaken koffie. je hebt een stand waarmee je een lungo, flat white, caf?latte, espresso, cappuccino, ristretto, latte macchiato kan maken. Voor ieder wat Wills en genoeg afwisseling. De koffiesmaken zijn stuk voor stuk heerlijk en kwaliteitsvol. Er is ook een mogelijkheid om je melk te verwarmen zonder koffie. Je kan zowel de warmte van de melk installeren tot hoe schuimig je je melk wil. Dit gebeurt in een beker die bij de koffiemachine is meegekomen. Na het verwarmen reinigt de melkbuis zich automatisch zelf met de stoomreiniger. Het heeft ook een stand dat je uitlegt hoe je met stappen de machine helemaal schoonmaakt. Het apparaat heeft een grote watertank, hierdoor kan je meer koppen koffie maken zonder snel te moet opvullen. Je hoeft de koffiecups niet zelf te vervangen. Je stopt enkel een nieuwe cup in de machine en het gebruikte valt automatisch in een bakje. Je drukt op een knop en er komt een bakje tevoorschijn waar alle gebruikte cups in zitten. Alles bij elkaar is dit een fantastische koffiemachine. Als je een echte koffieliefhebber die houdt van experimenteren met koffie dan is dit vast en zeker aan te raden. Vijf sterren!!
5,0
Perfect Barista
pavo3 16/06/22
Ik gebruik het Sage Creatista Plus koffiemachine van Nespresso nu al enkele maanden en ik kan zeggen dat het voldoet aan alle hoge verwachtingen die ik van het toestel had. Het toestel is eenvoudig in gebruik en zeer makkelijk te onderhouden waardoor je in een mum van tijd kan genieten van een professionele, heerlijke koffie. De Nespresso Creatista Plus in uitgerust met een ruim assortiment van koffietypes (flat white, cappuccino, latte macchiato, caf?latte, espresso, ristretto en nog zoveel meer) zoals je ze ook zou krijgen in een echte koffiebar. De melkschuimfunctie zorgt ervoor dat de melk perfect geschuimd wordt voor het type koffie dat jij wenst. Daarnaast kan je ook alle reeds geprogrammeerd instellingen bij elk type koffie aanpassen naar jouw eigen voorkeur: hoeveelheid koffie, sterkte van smaak, temperatuur van het melkschuim, etc. Tot slot, is het een zeer mooi afgewerkt koffietoestel met een stijlvol design, waardoor jouw keuken opeens extra professioneel uitziet. Een echte aanrader voor koffieliefhebbers!! Waarom nog naar een koffiebar gaan als je met dit toestel zelf een professionele barista wordt.