Le PHILIPS SpeedPro Max FC6812/01 n'est plus disponible !

Alternatives

Voir les aspirateurs balais
Voir les aspirateurs balais

Découvrez nos aspirateurs balais et trouvez votre aspirateur balai parmi 53 appareils.

Alternatives

Découvrez le module de conseil aspirateur balai
Découvrez le module de conseil aspirateur balai

Trouvez le produit qui correspond à vos besoins en répondant à quelques questions simples.

PHILIPS SpeedPro Max FC6812/01

PHILIPS SpeedPro Max FC6812/01

Ce produit n'est plus disponible !

Accessoires pour le produit PHILIPS SpeedPro Max FC6812/01

Ce que disent nos spécialistes du PHILIPS SpeedPro Max FC6812/01

Philips SpeedPro Max FC6812/01

L’aspirateur balai Philips SpeedPro Max C6812/01 aspire les poussières et les saletés du sol au plafond grâce à sa buse 360°. Vous pouvez l’utiliser sur les parquets, moquettes, revêtements stratifiés sans même devoir changer d’embout.

Autonomie de 45 minutes

Une longue séance d’aspiration en perspective ? Grâce à son autonomie de 45 minutes, le Philips SpeedPro Max C6812/01 aspire efficacement sans interruption.

Recharge pratique

Sa batterie Lithium-Ion 18 V a un temps de charge de 5 heures. Il se charge sur son socle ou via un chargeur magnétique.

Stop aux bactéries et allergènes

L’air aspiré et rejeté ensuite dans la pièce est débarrassé des bactéries et des allergènes. Comment ? Grâce aux filtres très perfectionnés qui les retiennent.

Pratique

Facile à manier, il se met à plat pour nettoyer sous votre lit et vos meubles. L’éclairage LED intégré à la brosse permet de repérer les saletés et poussières dans les endroits les plus sombres. Utilisez la mini brosse intégrée pour aspirer fauteuils et plafonds.

Spécifications techniques du PHILIPS SpeedPro Max FC6812/01

Voltage 18 Volts
Usage 3-en-1
Niveau sonore 84 dB
Type de filtre Filtre lavable
Capacité 0.6 L
Technologie cyclonique
Aspirateur à main intégré
Alimentation Batterie rechargeable Li-ION
Temps de charge 5 h
Indicateur de charge
Support mural avec chargeur
Lock Parking
Variateur puissance
Brosse motorisée Oui, grande brosse turbo
Adéquat pour les plafonds et les plinthes
Accessoires suppl. fournis Accessoire integrée 2-en-1 : suceur plat et brosse douce
Divers Brosse 360° avec éclairage led
Écochèques acceptés
Dimensions (hxlxp) -
Poids 2.7 Kg
Vanden Borre-code 8416087

Avis pour le produit PHILIPS SpeedPro Max FC6812/01

4,8

4,8 sur 5 | 6 Avis

Keuze van de accessoires

3,6 sur 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,8 sur 5

Stil

3,3 sur 5

Zuigkracht

4,7 sur 5

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

5,0 sur 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,2 sur 5

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Stofzuigen is geen klusje meer!
Sylvie Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 26-04-2018
We hebben de stofzuiger nu een 10-tal dagen in huis en we kunnen hem al niet meer missen. Hij is heel makkelijk in gebruik, weegt heel weinig, hij is heel wendbaar en makkelijk te hanteren. Ook heel gemakkelijk om te bouwen als kruimeldief. De omklapbare borstel die aan de steel zit, kan je ook voor veel doeleinden gebruiken en je zit nadien er niet mee te prutsen om hem weer op de voorziene plek te krijgen. De kindjes thuis zijn er ook fan van. Waar ze eerst ruzie maakten om niet te stofzuigen, is het nu een gevecht om te mogen stofzuigen :-) (wat dus heel veel zegt over het gebruiksgemak). De lampjes aan de zuigmond zijn ook echt een pluspunt. Je ziet het vuil goed liggen (zeker bij kattenharen verschiet je nu wel wat er toch ligt). De stofzuiger heeft ook een hoge zuigkracht. De batterij gaat zeker lang genoeg mee. Het gaat ook heel makkelijk om het bakje, waar het verzamelde vuil inzit, te ledigen. Kortom, alleen maar pluspunten hier! Wij hebben hem al een vaste plek gegeven en al bij velen aangeraden.
Voordelen
heel wendbaar, licht in gewicht, makkelijk in gebruik
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Stozuigen in een handomdraai
Tiema Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 20-04-2018
Ik gebruik deze stofzuiger al even en het is enorm vlot in gebruik . Geen gedoe meer met kabels die je beperken in afstand of stofzuiger die tegen muren botst . Door de 360° borstel kan je heel gemakkelijk onder de zetel en in hoeken stofzuigen . De ledlamp voorraan maakt dat je gemakkelijk stofdeeltjes ziet op plaatsen waar het iets donkerder is . Het opvangrecervoir is gemakkelijk te reinigen en bovendien doorzichtig , gemakkelijk voor gezinnen met kleine kinderen die al een sspeelgoedonderdeeltjes laten rondslingeren . De batterij gaat voldoende lang mee en het opladen gaat vlot . Wij stofzuigen meermaals per dag , vlug de steelstofzuiger bij de hand nemen , aanzetten en je kan beginnen . Kruimels zijn na het eten vlug weg zodat alles terug netjes is . Kan ook losgekoppeld worden zodat je het als kruimeldief kan gebruiken of voor hoekjes . Wij zijn dus heel tevreden wat het gebruik van deze Philips SpeedPro Max Steelstofzuiger (FC6812/01) .
Voordelen
vlot in gebruik, doorzichtig opvangrecervoir, geen snoer
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Een zegen voor het hele gezin!
Walt Man, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 19-04-2018
Het viel me meteen op hoe wendbaar en licht deze SpeedPro Max is. Het feit dat je snoerloos kan stofzuigen is echt een zegen, je haalt hem makkelijker en sneller boven en dankzij de verschillende mondstukken zoals de Turbobrush kan je zowel rond, op als achter de zetel stofzuigen. Stofzuigen is zowaar een dagelijkse en vooral aangenamere activiteit geworden. Stof, etensresten, katteharen,... allemaal weg in enkele minuten. Het is heel gemakkelijk om te switchen tussen verschillende opzetstukken. Van steelstofzuiger naar kruimeldief en omgekeerd. De kruimeldief is heel gemakkelijk in gebruik. even de stang loskoppelen en hop, de kleinere zaken meteen weg. Ik mis enkel nog een kleiner opzetstuk voor de kruimeldief. Je kan er wel de stofzuigmond op aansluiten maar dan is het nogal log. Ook heel gemakkelijk in gebruik is het wisselen tussen verschillende ondergronden. Wij hebben tegel, parket en stoffen ondergronden, alle ondergronden zijn even gemakkelijk te stofzuigen met deze SpeedPro Max. Met de Turbo Brush is het erg simpel om bijvoorbeeld de zetel te stofzuigen en alle kattenharen weg te halen. Top! Als ik een minpuntje moet aankaarten is het de korte levensduur van de batterij. Na elke beurt is de batterij toch teruggevallen naar 30 procent en zo dien ik hem dus telkens op te laden na elke beurt. Kortom, stofzuigen suckt niet meer!
Voordelen
geen stofzak, heel wendbaar, zowel stofzuiger als kruimeldief, snoerloos
Nadelen
gewicht, autonomie
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Past perfect bij ons druk gezin
Xenia Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 17-04-2018
Wij gebruiken de Philips SpeedPro Max nu al een 10 tal dagen en deze wordt hier heel intensief gebruikt. Mijn man heeft rugklachten waardoor het moeilijker was voor hem om te stofzuigen/poetsen. Dit is dan ook al het eerste pluspunt. Door de stofzuigersteel kan hij ergonomisch werken en gaat alles veel gemakkelijker. Nu kan hij het toestel dagelijks gebruiken zonder rugklachten achteraf. Ook het led lampje vooraan werkt uitstekend, je ziet veel beter waar er moet gestofzuigd worden. De 360° borstel is echt super! Ik kan nu gemakkelijk stofzuigen onder mijn zetels/ meubels zonder alles steeds te moeten verplaatsen en dit bespaart me uiteraard heel wat tijd. De Philips speed pro is snoerloos waardoor ik het volledige huis van boven tot onder kan stofzuigen in één keer. Ik moet zeggen dat ik nu enkele de positieve punten kan benoemen omdat ik nog geen negatieve kanten heb opgemerkt! Mijn huishouden gaat zo veel vlotter waardoor er meer tijd is om met de kinderen te spelen. Wij zijn overtuigd ! De Philips speed pro zal hier zeker blijven!
Voordelen
360 graden mondstuk, gemakkelijk in gebruik, snoerloos
Nadelen
luid
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Super product !
melba Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 11-04-2018
super product! je neem direct je stofzuiger , en je kan beginnen, je moet geen stopcontact zoeken om de stekker erin te steken zoals bij een gewone stofzuiger, het gaat allemaal veel sneller, vergeet het wel niet op te laden. Gaat ook snel om op te laden ! ondehoud is ook super gemakkelijk, je moet geen zakken aanschaffen al dan niet wetend welk model van zakken je nodig hebt, gewoon de reservoir ledigen en klaar is kees. Er zit ook een stuk om met een kleiner zuigmond, of voor in de auto ! Zuigt heel krachtig, er zijn 3 standen, ook tapijten geen probleem. Er zit ook een lichtje/lamp aan zodat je alles zeer goed kan zien wat je stogzuigt, je hoeft in principe zelfs het licht niet aansteken, je kan in het donker stofzuigen, ik ben fan !
Voordelen
super gemakkelijk en snel
Nadelen
moet opgeladen worden
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Ideaal voor mijn rug!
gewiktengewogen Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 24-03-2018
De klassiekers heb ik al in huis: een gewone sledestofzuiger en een kruimeldief. Beiden handig en geschikt voor verschillende soorten poetswerk. Hoewel dat laatste moet ik toch wat bijstellen: een kruimeldief is handig, maar met drie kinderen en een muitende kat loop ik vaker voorovergebukt de grond te stofzuigen dan me lief is. Aw, mijn rug. En kijk. Daar verschijnt de snoerloze steelstofzuiger in beeld. Ideaal ter vervanging van de kruimeldief. Deze zit gewoon geïntegreerd in deze steelstofzuiger: even loskoppelen van haar steel en klaar! Handig toch? Twee vliegen in één klap. Kruimeldief Door de bovenkant los te koppelen, krijg je een kruimeldief in de hand. Qua vorm is deze iets verschillend van de klassieke kruimeldief: groter en boller en een minder lange zuigmond. Hoewel ik deze nu niet kan testen, opteer ik wellicht toch voor de variant met de Turbo-borstel waarbij je nog een opzetborstel extra hebt voor de kruimeldief. Lijkt me net iets handiger! Er zit echter wel een enorme kracht op waardoor moeilijk te bereiken kruimeltjes ook snel opgezogen worden. Hij is iets zwaarder dan de gemiddelde kruimeldief, maar ligt makkelijk in de hand. Op de display wordt mooi aangegeven op hoeveel procent de batterij staat. Zo sta je niet voor onaangename verrassingen. De kruimeldief (en ook de steelstofzuiger) heeft drie standen: zo kan je de zuigkracht aanpassen naargelang het oppervlak dat je aan het poetsen bent. Indien je teveel weerstand voelt (omwille van de hoge zuigkracht) kan je met je duim heel snel de stand wat verlagen. Steelstofzuiger Wat een gemak! Ik hoef niet langer gebukt rond te lopen om alle kruimels onder mijn tafel en stoelen op te zuigen. Dankzij de lange steel kan ik héél vlot een rondje van de tafel doen. Het 360° mondstuk zuigt alle vuil met gemak op. Dankzij de beweeglijke kop raak zelfs helemaal plat onder zetels of kasten. De LED verlichting aan de voorkant zorgt er bovendien voor dat je perfect zicht krijgt op de vuile plekjes. Je mist niet langer kruimels: onder de kast, onder tafels en stoelen of gewoon als het donker is: dankzij de felle verlichting sla je geen enkel plekje meer over. Erg handig! Het mondstuk is zowel geschikt voor harde vloeren, parket en tapijt. Dankzij de verschillende borstels en flapjes worden er geen krassen op de ondergrond gemaakt en kan je vlot over alle oppervlaktes bewegen. Op het uiteinde van de steel zit een geïntegreerde borstel: zo raak je makkelijk door nauwe openingen of spleetjes. De haartjes zorgen ervoor dat je je meubilair niet beschadigd. Ook het plafond wordt zo goed bereikbaar: gewoon even de steel in de lucht steken! Opladen Bij de SpeedPro Max zit een handige adapter bijgeleverd om op te laden (magnetisch: dus geen gedoe om contactpuntjes te zoeken) of je kan ervoor kiezen om het laadstation aan de muur te bevestigen. Stofopvangbak Er kan 0,6 liter in en dat zijn héél wat kruimels en stof. Er staat een duidelijke maataanduiding op zodat je weet wanneer het nodig is om de bak leeg te maken. Het leegmaken zelf is piece of cake: met een simpele druk op de knop komt het bakje los en kan je dit boven de vuilnisbak uitgieten. Indien het allemaal iets te vuil begint worden, kun je dit bakje even onder de kraan afspoelen en dan is ie weer als nieuw. Ook de filter is afwasbaar. Conclusie? Ik wil geen aparte kruimeldief meer. De steelstofzuiger biedt véél meer gemakken, gaat energiegewijs veel langer mee en is een pak ergonomischer. Ik ben overtuigd!
Voordelen
lange batterijduur, twee-in-één, stofbak makkelijk te legen, ergonomisch
Nadelen
iets zwaarder dan een gewone kruimeldief, prijzig