Le SAGE THE TEA MAKER n'est plus disponible !

Alternatives

Voir les bouilloires / machines à thé
Voir les bouilloires / machines à thé

Découvrez nos bouilloires / machines à thé et trouvez votre bouilloire / machine à thé parmi 82 appareils.

Alternatives

Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes
Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes

Complétez vos coordonnées et nos experts vous rappellent pour vous aider à faire le bon choix.

SAGE THE TEA MAKER

SAGE THE TEA MAKER

Ce produit n'est plus disponible !

Accessoires pour le produit SAGE THE TEA MAKER

Spécifications techniques du SAGE THE TEA MAKER

Général

Type Machine à thé
Capacité de thé 1.5 litre
Système chauffant Résistance cachée
Infuseur à thé Manuel
Filtre anticalcaire Oui
Puissance 1600 W
Particularités -

Fonctions

Mise en veille automatique Oui
Fonction maintien au chaud Oui, 1 heure

Confort et sécurité

Capacité 1.5 l
Sélection de la température Oui, automatique
Programmable Oui
Tourne 360° Oui
Sans fil Non
Niveau d'eau visible Oui

Caractéristiques physiques & dimensions

Couleur Aluminium
Poids 6.2 kg

Code Vanden Borre 7962606

Avis pour le produit SAGE THE TEA MAKER

4,0

4,0 sur 5 | 4 Avis

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

Design

Gebruiksgemak

Gemakkelijk te onderhouden

Prijs/kwaliteit verhouding

Snelheid

Rustiger theebereiding
4,0
Gert Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 21/12/21
Wat ik het meest waardeer aan deze theemaker--de eerste die ik heb--is dat ik niet meer moet opletten om op tijd de thee van de theebladeren te scheiden: het toestel verwijdert zelf het (ruime) mandje uit het theewater eens de ingestelde tijd voorbij is. Wat ik lastig vind is dat het mandje een centraal "handvat" heeft dat vastzit, waardoor je de losse thee daarnaast moet zien te mikken, wat niet zo makkelijk is met mijn vertrouwde metalen theeschep, maar wel goed zal lukken met het kleine plastic lepeltje dat meegeleverd wordt--ik ben gehecht aan mijn theeschepje (nog van mijn oma) dus ja ... De theepot wordt natuurlijk donker vanbinnen, aangezien je de thee er rechtstreeks in bereidt, maar met een mengeling van water en azijn is dat goed weer helder te krijgen. Het kost vrij veel water om het theemandje volledig te verlossen van klevende theeblaadjes--ik verbruikte daarvoor minder water toen ik nog een theezeef gebruikte en de bereide thee overgoot in een andere kan.
Ideaal: een heerlijk kopje thee dat klaar staat!
5,0
Debske 11/12/21
Ik heb de Sage Tea Maker nu 2 weken in gebruik en ben eigenlijk heel enthousiast en dan met name over de timer functie die op het apparaat zit. Hierdoor wordt het water op de ingestelde tijd gekookt en vervolgens wordt de thee op de door jezelf ingestelde intensiteit gemaakt en wanneer het klaar is maakt hij een piep. Zo herinnert dit apparaat mij eigenlijk ook om op tijd weer eens wat te drinken en dus een lekker kopje thee te pakken. Er staat in de handleiding dat je een schepje thee per 250ml water moet gebruiken. Nu hou ik persoonlijk helemaal niet van sterke thee, dus ik gebruik 1 schepje per 500ml. Maar dat is dus helemaal per persoon naar wens te bepalen. Ik heb enkel groene en witte thee geprobeerd tot nu toe. Het enige nadeel zit hem eigenlijk in het schoonmaken van het mandje. Maar heel eerlijk... met mijn handmatige thee zeefjes is dit ook altijd wel een dingetje en die spoel ik eigenlijk ook altijd uit onder de kraan. Dus dat maakt dat geen verschil. Waar ik wel nog benieuwd naar ben is of de kan in de loop der tijd verkleurd door de thee die je er in zet. Het is nu te kort tijd om dit te beoordelen.
Fijn product als je van verse thee houdt
3,0
Critic_A 26/11/21
Het is een mooie waterkoker. Als je veel verse thee drinkt en geen cooker hebt is dit de ideale oplossing! De timer is zeer fijn, dat scheelt in de drukke ochtend een extra handeling en kan je de thee direct inschenken. Het theebakje werkt prima, met een magneetje zit hij vast waardoor hij er altijd goed in valt. De thee kan je er.ook zo weer uithalen. Het is grappig om te zien hoe hij naar beneden gaat. Fijn ding, allen zoals gezegd, als je een cooker hebt is deze overbodig. Zelfs al zou geen cooker hebben zou ik het een te duur product vinden om aan te schaffen.
Thee met een vollere smaak
4,0
MarleenG62 25/11/21
Inmiddels maken wij een week gebruik van de Sage Tea Maker. We zijn echte thee drinkers maar wel met zakjes. We hebben speciaal voor deze Tea Maker diversen soorten losse thee in huis gehaald. De Tea Maker bestaat uit een glazen kan van maximaal 1200 ml met een theemandje en een basisunit met digitaal display. De handleiding spreekt voor zich. Een theeschepje wordt meegeleverd. Er is een vooringesteld menu voor de verschillende theesoorten Wij maken regelmatig zwarte en groene thee. Daarnaast kan er via het menu ook nog rooibosthee, kruidenthee en oolongthee gemaakt worden. Elke theesoort wordt gemaakt met zijn eigen temperatuur. Zwarte thee bv met 100 graden en groene thee met 80 graden. Het apparaat zorgt als eerste dat het water op de juiste temperatuur komt. Daarna zakt het mandje in het water waar het een aantal minuten blijft zitten. Hoe lang is afhankelijk van hoe sterk je de thee wilt hebben. Voor sterkte zwarte thee is het 3 minuten. Je stelt dit in met de knop voor de thee intensiteit. Als je met deze knop voor custom kiest dan kan je de temperatuur en sterkte van de thee handmatig instellen. Zowel het opbouwen van de temperatuur als het aftellen van de minuten is te zien in het display. Is de thee klaar dan hoor je een piep. Zonder het thee mandje is de kan ook te gebruiken als een normale waterkoker met het voordeel dat je de temperatuur van het water kunt instellen op de basis unit. Dat is bv. erg makkelijk als je flesvoeding moet maken. Je kan de temperatuur dan precies instellen zodat de melk meteen gedronken kan worden. Het bedienen gaat erg eenvoudig omdat je alles wat je instelt in het display ziet. De kan zelf is wel zwaarder dan een normale glazen waterkoker. Wij hebben tot nu toe 1 schepje thee aangehouden voor 1 beker thee van 450 ml en maken de thee dan met een medium sterkte. Wij vinden dat sterk genoeg. In het boekje staat 1 schepje voor 250 ml beschreven. Als de thee klaar is dan kan het met behulp van een speciale knop warm gehouden worden. Dit kan tot 60 minuten. Dit hebben wij nog niet uitgeprobeerd. Je kan dus in 1 x een hele kan zetten. Het thee mandje is daar groot genoeg voor. Wij geven de voorkeur aan elke beker vers te zetten. Het verwijderen van de theeblaadjes uit het mandje gaat wat lastig. Er blijven best wel veel blaadjes achter als je het mandje leeg schud. De thee even laten staan in het mandje helpt hierbij ook niet. Dit gaat wel door het mandje onder de kraan schoon te spoelen. Dat vind ik wel een nadeel. Het is mogelijk om een timer te gebruiken. Je kan dus ?s avonds de Tea Maker aan zetten en je staat op met een vers kopje thee. Je zet de Tea Maker aan/ uit door de stekker in/ uit het stopcontact te steken/ trekken. Een aan/ uit knop vind ik makkelijker. De smaak van de thee is natuurlijk erg afhankelijk van de soort thee. Wij vinden de thee smaakvoller dan de thee die gezet is met een theezakje. Wat dat betreft vinden wij deze Tea Maker een echte aanrader.