Le AEG AX91-604DG n'est plus disponible !

Alternatives

Voir les humidificateurs et purificateurs d'air
Voir les humidificateurs et purificateurs d'air

Découvrez nos humidificateurs et purificateurs d'air et trouvez votre humidificateur / purificateur d'air parmi 72 appareils.

Alternatives

Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes
Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes

Complétez vos coordonnées et nos experts vous rappellent pour vous aider à faire le bon choix.

AEG AX91-604DG

AEG AX91-604DG

Ce produit n'est plus disponible !

Spécifications techniques du AEG AX91-604DG

Général

Type Purificateur d'air
Surface maximale de la pièce 129 m²
Filtre à air Filtre à charbon et HEPA
Indication qualité d'air Oui, via l'application
Puissance W
Consommation 0.00 kWh
Coût énergétique 0.00 euros/heure
Type d'évaporation Pas d'application
Indication taux d'humidité Oui, via l'application
Évaporation maximale l/24h
Capacité du réservoir d'eau l
Témoin réservoir vide Non
Usage huiles essentielles Non
Ionisateur Oui
Débit d'air 620 m³/h
Mode automatique Oui
Mode nuit Oui
Minuterie Oui
Télécommande Non
Connectivité Oui, via Wi-Fi
Particularités -
Niveau sonore 21 - 52 dB
Dimensions (HxLxP) 31.5 x 31.5 x 72.5 cm
Poids 8.9 kg

Code Vanden Borre 8167281

Avis pour le produit AEG AX91-604DG

4,0

4,0 sur 5 | 6 Avis

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

5,0
Overtreft je verwachtingen
08/11/20
Deze luchtreiniger is heel mooi en strak van design, heel makkelijk te instaleren. Via de app kan je alles instellen naar wens, hij kan grote ruimten aan tot in elk hoekje. Elke vervuiling wordt gezuiverd, ook geurtjes. Door de ionisatie die ingebouwd is, is er zeer zeker minder stof in huis. Hij is heel stil op de minste stand. Hij staat hier non stop op. Via de app kan je de lucht in je huis bekijken. Wij voelen zeker verbetering van lucht door minder problemen aan onze luchtwegen. Ook past hij zich aan de seizoenen aan. En de filter geeft aan wanneer je moet vervangen. Maar 1 keer per jaar. Deze AEG maakt ons leven mooier. Dus dank je AEG om ons elk uur van de dag propere zuivere lucht te geven. Deze is zeker een aanrader!! Zeker een kwaliteitsvol toestel.
1,0
Airco ipv zuivering, of ben ik nou mis?
Bumperlaika 02/11/20
Zeer lomp, groot en niet mooi uitziend toestel. Wanneer het toestel werkt mag je de verwarming wel met 5 graden verhogen want het blaast zoveel koude lucht dat de ruimte zo snel heel veel afkoelt. Is ook bijlange zo stil niet als verwacht. Hier zijn we totaal niet tevreden.
4,0
mooi toestel
Rian123 18/10/20
Ik mag het toestel testen via reviewclub. Het eerste wat me opviel toen ik de doos ging ophalen, was de grootte van het toestel. Het toestel heeft een mooie vormgeving en is van degelijke kwaliteit. Het plaatsen van het filter is kinderspel. Deurtje afnemen, filter uit de plastiek halen, filter terug steken, deurtje toe en klaar. Ook de lederen handvaten aan het toestel zijn van mooie afwerking en heel handig als je het toestel wil verplaatsen. De kabel daarentegen vind ik een beetje te kort. Het installeren van de app van AEG en het verbinden van het apparaat is heel makkelijk. Via de app kan je het toestel in- en uitschakelen, taken programmeren, bekijken hoe de lucht in je huis en buiten evolueert. Er zitten ook opties op zoals ionisator (geeft ionen af aan de lucht waardoor verontreinigende deeltjes elkaar aantrekken voor sneller verwijderen) en kinderslot. Voor de gegevens van de buitenlucht wordt je naar de dichtstbijzijnde bron verbonden, maar dat is bij ons toch enkele kilometers verder. Dus of dit veel waarde heeft, weet ik niet, omdat wij zelf aan een industrieterrein wonen en ik vermoed dat de lucht daar toch anders is. Dit werkt ook niet altijd, op het ogenblik dat ik deze review schrijf is de service niet beschikbaar. De app geeft aan hoeveel ultra fijn stof tot grove stofdeeltjes er in de lucht zitten. De uitleg hierover is heel duidelijk uitgelegd. Het toestel is heel stil in de smart-stand. Zo stil dat ik hem de eerste week ben vergeten af te zetten ?s avonds. Ik heb taken geprogrammeerd en heb er nu geen omkijken meer naar. Per dag kan je het start en stop-uur ingeven en of hij op smart of handmatig moet draaien. Bij het handmatig instellen, maakt het toestel wat meer geluid, maar dit is niet echt storend. Conclusie: een mooi degelijk toestel dat in elk interieur staat.
4,0
AEG AX91
Daisy 13/10/20
Prachtig en zeer mooi design. Geluidsloos als deze op automatisch programma staat. De kleur van de ledverlichtig geeft perfect aan hoe de luchtkwaliteit in huis is. Connecteerbaar met de smartphone en google Nest en vlotte intallatie om op afstand het toestel te bedienen. Een aanrader! Zeer kwalitatief!
5,0
Hét product van 2020.
Jarne 09/10/20
Deze luchtreiniger doet wat het beloofd. We stonden er zelf wat sceptisch tegenover (want uiteindelijk is het geen goedkoop toestel), maar o wat waren wij verkeerd! Het ziet er al fantastisch uit, storen doet het zeker niet. Het is geen klein toestel, maar voordeel is dat het een grotere ruimte ook wel aankan! Wij hebben een living met open keuken en daar heeft hij geen moeite mee. Vanaf we de frituurpot aanzetten of deo aandoen op enkele meters van het toestel, detecteert hij dit en gaat hij direct wat meer gaan ventileren. Dit stoort echter niet! Het blijft een stil toestel. Via de app kan je op ieder moment de status zien en leer je eigenlijk over de luchtkwaliteit in je woning.