Le LG GBB72MCUGN n'est plus disponible !

Alternatives

Voir les réfrigérateurs
Voir les réfrigérateurs

Découvrez nos réfrigérateurs et trouvez votre combi frigo - congélateur parmi 289 appareils.

Alternatives

Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes
Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes

Complétez vos coordonnées et nos experts vous rappellent pour vous aider à faire le bon choix.

LG GBB72MCUGN

LG GBB72MCUGN

Ce produit n'est plus disponible !

Spécifications techniques du LG GBB72MCUGN

Général

Capacité totale 384 l
Volume réfrigérateur 233 l
Volume congélateur 107 l
Système froid réfrigérateur Dynamique
Système froid congélateur No Frost
Niveau sonore 35 dB

Consommation

Classe énergétique D
Consommation annuelle 215 kWh/an
Coût énergétique 83.85 euros/an
Classe climatique SN-T
Éco-chèques acceptés Oui : magasin (papier/électronique) et livraison (électronique)

Confort et sécurité

Circuits frigorifiques séparés Non
Capacité surgélation 10 kg/24h
Mode congélation rapide Oui
Porte-bouteille horizontal Oui
Congélateur En haut
Nombre de compartiments congélateur 3
Bac fruits / légumes Oui
Éclairage intérieur Oui, éclairage LED
Autonomie en cas de coupure de courant 9 h
Fermeture de porte assistée Non
Porte réversible Oui
Emplacement charnières Droite
Rails téléscopiques Non
Réglage de la température Électronique
Affichage de la température programmée Oui
Alarme température Oui, sonore
Alarme porte ouverte Oui, sonore

Fonctions

Fonction Supercool Oui
Position 'vacances' Non

Caractéristiques physiques & dimensions

Couleur Noir mat
Dimensions (HxLxP) 203 x 59.5 x 68.2 cm
Poids 78 kg

Caractéristiques supplémentaires

Particularités -

Code Vanden Borre 7973055

Avis pour le produit LG GBB72MCUGN

4,6

4,6 sur 5 | 5 Avis

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

Fijne koelkast die aan alle verwachtingen voldoet!
5,0
A Noorlander 28/05/22
Sinds een aantal weken hebben we nu deze koelkast in ons bezit. We zijn er erg blij mee! Hij staat bij ons in de schuur want we waren op zoek naar een nieuwe 2e koelkast. Deze voldoet daar zeker aan, hij is lekker hoog en er kan veel in. ook een pluspunt is dat de flessen er goed in kunnen liggen zonder dat de deur open blijft staan. Ook hebben we veel plezier van de grote vrieslades. die ook erg makkelijk open en dicht gaan. Alle etenswaren blijven koud en vers, beter nog dan in mijn koelkast die in de keuken staat. Al met al erg blij mee. Alleen de app zie ik niet echt een toegevoegde waarde van.
Mooie strakke design koelkast.
5,0
Biggel 23/05/22
Het is een mooie strakke "design" koelkast met heel veel ruimte. De mat zwarte kleur past in ieder modern interieur. De koelkast is best hoog. Hierdoor is er veel ruimte voor je etenswaren. Er zit een wijnrek in de koelkast waar je flessen horizontaal in kunt leggen. Daarnaast heeft deze twee laden die met een schuifje ingesteld kunnen worden op de juiste temperatuur voor groenten of vlees. Bovendien zijn er vier legplanken waarvan er één ook nog in delen opgeklapt kan worden voor het geval je flessen rechtop wilt zetten. De koelkast heeft geen handgrepen aan de zijkant, maar in het midden tussen de koelkast en de vriezer. Voor mij persoonlijk vindt ik de handgreep van de koelkast net iets te laag zitten waardoor je altijd iets moet bukken om de deur te openen. De koelkast koelt goed en houdt de etenswaren lang vers (vergeleken met mijn oude koelkast). De koelkast kan via Wifi verbonden worden met een app van LG (ThinQ). Hiermee kan op afstand de temperatuur van de koelkast en vriezer uitgelezen worden en er kan een diagnose gedaan worden.
absoluut toppertje!
5,0
Kristof VDG 22/05/22
LG begint stilaan een vaste waarde te worden in ons huishouden. Laatste toevoeging is deze koel-vries combinatie om in onze garage als 2e unit te plaatsen. Naar goede gewoonte is dit alweer een topproduct van LG. Het ontwerp ziet er zeer robuust en stevig uit, zonder dat je veel kracht moet zetten om dit te bedienen. De deuren gaan vlot open maar voelen stevig aan als ze gesloten zijn. De knoppen waarmee je het toestel kan instellen op het frontpaneel lichten op bij aanraking en voelen tegelijk stevig aan. Geen schrik om hier iets stuk te doen door iets te enthousiast te drukken. Qua inhoud kan je in deze combinatie massaal veel kwijt. De koelruimte is logischerwijs veel groter dan de vriesruimte, maar ook in de vriezer kom je geen plaats tekort. De koelruimte maakt gebruik van handige bakken onderaan voor verse producten. Door een ingenieus systeem van vochtregulering kan je deze langer vers houden, en het werkt ook! Met de Thinq App kan je de temperatuur van de combinatie regelen, een diagnose van het toestel uitlezen en het toestel in eco modus zetten. Niet spectaculair, maar hoeft volgens mij ook niet echt veel meer te zijn. Wij gebruiken het toestel in de garage, dus geluid speelt voor ons niet echt een rol. Maar je kan dit toestel gerust eender waar in huis zetten, het geproduceerde volume is minimaal en zal nergens storend zijn.
Erg stil en super ruim!
4,0
Mireille 18/05/22
3 ruime vrieslades waar ik enorm van geniet aangezien ik het jaren met 1 vrieslade heb moeten doen. Ik heb tot op heden geen ijsvorming waargenomen . De koelkast maakt nauwelijks geluid. Als hij telang open staat zowel vries al koelgedeelte dan gaat hij piepen Overzichtelijk en goed te bedienen display Koelkast is snel op temeratuur en koelt goed....ik merk dat produkten langer goed blijven...ook dranken wat een verademing is. Voor mij had er wel meer ruimte mogen zitten tussen de secties/vakken in de koelkast of meer opties om dat zelf te kunnen wijzigen dat is eigenlijke enige minpunt voor mij. De secties in de deurkant zijn best diep waardoor ik bijv 2 flesjes achter elkaakan plaatsen ipv alleen naast elkaar en dat is heel fijn
Nette koelkast, makkelijk in gebruik
4,0
CarDinLau 16/05/22
Op het moment van schrijven heb ik de koelkast zo?n 2 a 3 weken in bezit. Het is een strak model met een mooie kleur en een handig te bedienen display. Hij is stil, hoog en makkelijk te koppelen aan de app. De app zelf heb je niet zo heel veel aan bij dit model. Hierin kan je namelijk alleen maar de super freeze of cool stand aanzetten of de temperaturen aanpassen. Klinkt heel leuk maar in praktijk doe je er niet zo heel mee. Zodra de koelkast op de goede temperatuur staat heb je die app dus niet meer nodig. De koelkast koelt goed, vleeswaren, groenten en fruit blijven lange tijd goed. Veel langer dan bij mijn oude koelkast. Vriezer doet zijn werk ook goed, ik zie nergens ijsvorming of condens ontstaan. De koelkast kan wel minder geschikt zijn voor lange mensen, ondanks de koelkast hoog is zit de handgreep onder aan de deur, hierdoor moeten mensen van 1.75cm en langer net iets buigen of bukken om de handgreep te pakken en de deur te openen. Ik merk dat ik om die reden nogal eens de zijkant vastpak.