Le LG GBB72MCVBN n'est plus disponible !

Alternatives

Voir les réfrigérateurs
Voir les réfrigérateurs

Découvrez nos réfrigérateurs et trouvez votre combi frigo - congélateur parmi 285 appareils.

Alternatives

Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes
Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes

Complétez vos coordonnées et nos experts vous rappellent pour vous aider à faire le bon choix.

LG GBB72MCVBN

LG GBB72MCVBN

Ce produit n'est plus disponible !

Spécifications techniques du LG GBB72MCVBN

Général

Type Combi frigo - congélateur
Capacité totale 384 l
Volume réfrigérateur 107 l
Volume congélateur 107 l
Système froid réfrigérateur Dynamique
Système froid congélateur No Frost
Niveau sonore 35 dB

Consommation

Classe énergétique B
Consommation annuelle 137 kWh/an
Coût énergétique 53.43 euros/an
Classe climatique SN-T
Éco-chèques acceptés Oui : magasin (papier/électronique) et livraison (électronique)

Confort et sécurité

Circuits frigorifiques séparés Non
Mode congélation rapide Oui
Porte-bouteille horizontal Oui
Congélateur En bas
Nombre de compartiments congélateur 3
Bac fruits / légumes Oui
Éclairage intérieur Oui, éclairage LED
Autonomie en cas de coupure de courant 9 h
Fermeture de porte assistée Non
Porte réversible Oui
Emplacement charnières Droite
Rails téléscopiques Non
Réglage de la température Électronique
Affichage de la température programmée Oui
Alarme température Oui, sonore
Alarme porte ouverte Oui, sonore

Fonctions

Fonction Supercool Non
Position 'vacances' Non

Caractéristiques physiques & dimensions

Couleur Noir mat
Dimensions (HxLxP) 203 x 59.5 x 67.5 cm
Poids 86 kg

Caractéristiques supplémentaires

Particularités Inverter Linear

Code Vanden Borre 7826621

Avis pour le produit LG GBB72MCVBN

4,8

4,8 sur 5 | 6 Avis

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

Ruime, mooie koelkast van LG.
5,0
EvaD 16/05/23
Wat een fijne koelkast heb ik voor een paar weken mogen testen. Het geluidsniveau is vrij stil, behalve in het begin als de stekker er net ingaat maakt de koelkast veel geluid. Maar als de koelkast koud is dan, slaat hij alleen nog maar soms aan. Als hij dan aanslaat maakt hij best wel wat geluid, gelukkig duurt dit maar kort. Wat ook heel fijn is dat de koelkast heel goed koelt en echt heel koud kan worden. Makkelijk paneel om de tempratuur in te stellen. De DoorCooling+ is zeker met de melk erg prettig, deze word dan ook heel koud. Verder vind ik het idee van Total No Frost heel positief, want ik heb echt een hekel aan de vriezer ontdooien. De capaciteit van deze koelkast, ben ik heel blij mee. Heel veel ruimte in koelkast en vriezer. In de vriezer kunnen echt heel veel spullen, wat heel fijn is met een groot gezin. Zo heb ik van de week 8 broden in de vriezer kunnen doen, naast alle spullen die er al in lagen. De grote lades in de koelkast past heel veel in, waardoor je in de rest van de koelkast heel veel ruimte overhoud voor andere dingen dan vlees (ook voor de kaas handig) en groente.
Geweldige koelkast
5,0
Christien 26/04/23
Deze koelkast mogen testen en ik ben er zeer tevreden over. Een mooi design gecombineerd met een grote inhoud maar toch energie zuinig. De temperatuur is aan te passen via de fresh converter waardoor je boodschappen langer vers blijven. Ook de koeling in de deur is heel handig om alles op temperatuur te houden als je de boodschappen in de koelkast opbergt.
Zeer energiezuinig, indeling mocht iets flexibeler
4,0
Marco 21/04/23
Deze koelkast is mij ter beschikking gesteld gedurende enkele weken om deze te kunnen beoordelen. De koelkast is nu een week in gebruik, daarbij heb ik het stroomverbruik in de gaten gehouden en dit komt nagenoeg overeen met de aangegeven 137 kWh/jaar. Het matzwarte uiterlijk zorgt voor een eigentijdse uitstraling, waardoor de koelkast bij een modern interieur niet snel uit de toon valt. In tegenstelling wat je zou verwachten zie je hier amper iets van vingerafdrukken op terug. Hier zijn geen kleine kinderen, dus kan niet zeggen hoe dit zal zijn met de grijpgrage vingertjes. Het eerste wat ik miste aan de koelkast deur is een handgreep aan de zijkant. Dit is een gewoonte om aldaar de deur te openen. Dat dit nu alleen kan met de greep aan de onderzijde van de deur vind ik wel een klein gemis. De koelkast beschikt over 4 legplanken en een drankenrek. Zodra je daar een fles frisdrank 1,5 L in stopt dan duw je de plank erboven een heel klein beetje omhoog, hier had dus net iets meer afstand mogen zijn. Voor het drankenrek is er 1 extra drager gemaakt om hiervan de plaats in de koelkast te veranderen. Dit had ik zelf graag anders gezien. De koelkast is vrij hoog en de bovenste plank is voor kleinere personen slechter bereikbaar, zeker richting de achterwand. Zelf zou ik het bijvoorbeeld prettig vinden om daar het flessenrek te kunnen plaatsen. Dat is ook voor andere planken het gemis, doordat er geen extra dragers zijn, ben je minder flexibel. Uiteraard raak je hier na verloop van tijd aan gewend. Die flexibiliteit wordt wel weer gegeven door de in 2 stappen opklapbare plank onderin. Waardoor je daar al snel grotere items kwijt komt. De groente en fruit lades onderin zijn zeer prettig en ken ik al van mijn huidige koelkast. De luchtstroming en vochtbalans wordt aangepast om je groente en fruit zo lang mogelijk vers te houden. Dit werkt uitermate goed. Wel vind ik de optie voor vlees en vis in de onderste lade nutteloos. De lade is veel te groot hiervoor. Een extra opdeling in 2 lades zou dit een mooie gimmick kunnen maken. Maar zoals deze nu is zal ik er nooit gebruik van maken voor vlees of vis behalve met een barbecue feest. De smart diagnosis app was grappig om een keer te doen, maar doordat je jouw telefoon in de koelkast moet leggen is dit niet iets wat ik snel weer eens zou doen. Je telefoon luistert naar de geluiden van de koelkast en krijgt zo informatie of de verdamper dicht zit of dat er andere kleine problemen zijn. Deze info wordt o.a. door een pieptoon door de koelkast doorgegeven. Grappige informatie hierbij was het aantal keren dat de koelkast geopend was op die dag en dit aantal lag veel hoger dan verwacht.
Supermooi en superruim
5,0
AhmedMobarak 21/04/23
Ik heb de mogelijkheid gehad om deze koelkast te testen en het is absoluut een visueel aantrekkelijk apparaat. Bovendien is de koelkast opmerkelijk stil en biedt het veel ruimte om voedsel op te slaan. Het is een handige functie dat je verschillende producten kunt instellen en hetzelfde geldt voor het vriesvak. Hoewel ik de energiezuinigheid niet heb kunnen beoordelen, heb ik het vermoeden dat deze koelkast efficiënter is dan onze oude.
Ruime koelvriescombinatie met een strak design
5,0
Nina 20/04/23
Ik heb deze LG koelvries combinatie mogen testen,en ben zeer tevreden. De koelkast is zeer ruime en door het wijnrek en het inklapbare rekje kun je er echt heel veel spullen in kwijt. Daarnaast heb je speciale groente en vlees lades die je met een aparte regelaar kunt instellen voor de perfecte temperatuur. De koelkast heeft deurkoeling waardoor de temperatuur gelijkmatig wordt verdeeld. De vriezer is no frost waardoor je geen ijsvorming krijgt en je deze dus ook niet hoeft te ontdooien. Met 3 ruime lades kun je hier ook heel veel in opbergen. De koelkast maakt een minimaal geluid en heeft een prachtig mat design wat het een echte eye catcher maakt in onze open keuken. ?Kortom: een zeer ruime en overzichtelijk koelvries combinatie met een strak design?