Le LG OLED 4K 77 POUCES OLED77G1RLA n'est plus disponible !

Alternatives

Voir les tv lcd/led/oled
Voir les tv lcd/led/oled

Découvrez nos tv lcd/led/oled et trouvez votre tv parmi 184 appareils.

Alternatives

Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes
Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes

Complétez vos coordonnées et nos experts vous rappellent pour vous aider à faire le bon choix.

LG OLED 4K 77 POUCES OLED77G1RLA

LG OLED 4K 77 POUCES OLED77G1RLA

Ce produit n'est plus disponible !

Ce que disent nos spécialistes du LG OLED 4K 77 POUCES OLED77G1RLA

LG 4K OLED77G1RLA

Découvrez une toute nouvelle expérience visuelle avec la TV LG OLED 4K G1. Dès que vous l’aurez essayée, vous ne pourrez plus vous en passer.

Une expérience visuelle incroyable

Ce qui rend cette TV incomparable, ce sont ses millions de pixels auto-éclairés capables de créer un noir absolu et des couleurs fidèles. Cette technologie d’affichage autolumineuse fait toute la différence pour votre expérience visuelle : elle offre des images uniques et un réalisme extrême.

Fidélité des couleurs à 100 %

L’écran OLED de ce téléviseur LG offre une fidélité des couleurs à 100 %. Cela signifie que les couleurs que vous voyez à l’écran correspondent aux couleurs de l’image d’origine. Tous les contenus que vous regardez correspondent donc aux désirs de la personne qui les a créés.

Un son optimal

Le processeur intelligent α9 de 4e génération identifie les voix, les effets et les fréquences, afin de pouvoir optimiser le son en fonction du genre. Le but ? Offrir une expérience sonore plus immersive. Autre fonction sympa : la correction automatique du volume, qui préserve des niveaux vocaux cohérents dans tous les types de contenu.

Un design unique

La TV LG OLED 4K G1 ne fait plus qu’un avec votre mur. Son design incroyablement fin lui permet d’être suspendu au mur, tel une œuvre d’art, mettant en valeur votre intérieur et apportant une touche d’élégance à votre espace de vie.

Spécifications techniques du LG OLED 4K 77 POUCES OLED77G1RLA

Général

Diagonale de l´écran 77 " (196 cm)
Type d'écran OLED
Technologie d'écran LG Oled Evo
Résolution d'écran 3840 x 2160 pixels (4K UHD)
Taux de rafraîchissement 120 Hz
Local dimming Oled pixel dimming
Profondeur couleurs 1 milliard de couleurs (10-bit)
Compatibilité HDR HDR10, Dolby Vision, HLG, Advanced HDR
Processeur Alpha 9 Gen 4
Son Virtual surround
Inputlag Non communiqué
Compatible Dolby Atmos Oui
Puissance totale (RMS) 60 W

Fonctions

Smart TV Oui, webOS
Chromecast intégré Oui
Airplay Oui, AirPlay 2
Assistant vocal Google Assistant
Ambient Mode Non
Ambilight Non

Connexions

Wi-Fi Oui
Bluetooth Oui
Entrées HDMI 4x HDMI 2.1
HDMI eARC Non
Sortie casque audio Non
Sortie audio digitale Optique
Entrée audio analogique Non
ARC via HDMI Oui
Connexion VGA Non
Interface CI+ Oui
Support DVB DVB-T/T2/C/S2
Connexion USB 3
Connexion Ethernet (RJ45) Oui

Consommation

Éco-chèques acceptés Non
Coût énergétique 66.69 euros/1000h
Classe énergétique G
Consommation 171 kWh/1000h
Classe énergétique HDR G
Consommation HDR 304 kWh/1000h

Caractéristiques supplémentaires

Télécommande Télécommande smart
Menu mode gaming Oui
Code fabricant -
Particularités Gallery Design, pieds en option

Caractéristiques physiques & dimensions

Couleur encadrement Noir
Pied pivotant Non
Norme VESA 400 x 400
Dimensions sans pied (HxLxP) 99.1 x 172.1 x 2.41 cm
Poids 39.4 kg

Code Vanden Borre 8073899

Avis pour le produit LG OLED 4K 77 POUCES OLED77G1RLA

4,8

4,8 sur 5 | 4 Avis

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

Geweldige tv
5,0
alexanderken 01/10/21
De LG OLED65G1RLA hangt nu reeds 2 weken aan de muur. De kwaliteit van het beeld is heel erg goed op de standaard optie. Andere instellingen zorgen ervoor dat het beeld soms wat onnatuurlijk overkwam. Aangezien het beeld tegen de muur hangt en niet kan gedraaid worden is het belangrijk om een grote kijkhoek te hebben, wat zeker het geval is. De tv oogt ook super vanwege het naadloos design en de kabels die eenwoudig kunnen weggewerkte worden. Het geluid is heel helder en klink mooi diep, wat wel uniek is voor een platte tv. Het allergrootste pluspunt van deze tv is dat hij erg gebruiksvriendelijk, je kan meteen de gewenste applicaties terugvinden en navigeren tussen verschillende instellingen.
Perfecte gaming tv mis alleen de crosshair
5,0
Powersoft 20/08/21
deze tv maakt alle verwachtingen waar en overstijgt het model van 2020 ruim. Als je van gamen houdt is dit de perfecte partner (qua tv) van een next gen console. De xbox series X haalt alles uit deze TV. De PS5 is software-matig nog niet zo ver dat de PS5 alles uit deze TV kan halen. Er is dan ook een merkbaar verschil tussen beide consoles op dit moment wanneer je ze met deze TV gebruikt (eigen ervaring, heb ze beide). Er is zelfs een menu waar je de fps kunt zien en de gaming instelingen direct kunt aanpassen. Het enige dat ik graag toegevoegd zou zien is dat ik een crosshair (zoals op veel gaming monitoren te vinden is) zou kunnen aanzetten.
Geweldig beeld, maar veel firmware bugs
4,0
Braxnl 03/08/21
Ik beschik sinds ongeveer een maand over zowel de LG G1 als de LG DSP11RA. Het beeld van de G1 is fantastisch wanneer het werkt en het geluid van de DSP11RA is geweldig wanneer het werkt. En dat is het probleem, het werkt vaak niet. Ik ervaar vanaf de eerste dag eigenlijk alleen maar problemen in de vorm van: 1. Wanneer ik de TV inschakel, dan schakelt de DSP11RA 6 van de 10 keer niet automatisch aan. Hetzelfde geldt voor uitzetten. 2. Die 4 van de 10 keer dat de DSP11RA wel inschakelt blijven de TV speakers actief in plaats van de soundbar. Ik moet dus elke keer handmatig op de TV selecteren dat de HDMI (e)arc verbinding wordt gebruikt. 3. Tijdens het TV kijken valt de verbinding met grote regelmaat zomaar weg en schakelt de TV dus terug naar TV speakers. 4. Zelfs wanneer ik (in dit geval de Nvidia Shield TV) direct op de HDMI poort van de DSP11RA heb gezet komt het regelmatig voor dat de TV speakers zomaar actief worden. 5. De TV Sound Share mode, de unieke functie tussen de LG G1 en DSP11RA werkt gewoon voor geen meter, het functioneert als een pre-alpha product. Het geluid raakt vervormt, valt weg, heeft vreemde pieken en dalen, de bas verdwijnt soms zomaar voor meerdere minuten en ga zo maar door. Als het werkt klinkt het geluid prachtig, maar ik overdrijf niet als ik zeg dat 80% van de tijd het gewoon niet werkt ivm eerder genoemde redenen. 6. Het valt mij in het algemeen op dat wanneer de DSP11RA net aan staat het geluid vrijwel bassloos is. Na enkele minuten "te hebben opgewarmd" klinkt het geluid veel beter. Dit is iedere dag het geval, lijkt mij ook niet normaal? Heb HDMI bekabeling al vervangen, zowel TV als soundbaar meerdere keren gereset maar niets heeft de benoemde problemen opgelost. Bovendien lees ik via diverse forums terug dat ik niet de enige ben die deze problemen ervaart, kennelijk komen ze breed voor. Zou dus fijn zijn als dit onder de aandacht wordt gebracht van de firmware ontwikkelaars zodat hier zo snel mogelijk naar kan worden gekeken. De firmware lijkt nu in een pre-alpha staat stage te verkeren, dergelijke bugs mogen mijns inziens niet in een eindproduct zitten.
Geweldig
5,0
Ad 15/05/21
Kan niet beter, beeld kaliteit en vormgeving is extreem goed.