Le LG TONE-DFP8 WHITE n'est plus disponible !

Alternatives

Voir les écouteurs
Voir les écouteurs

Découvrez nos écouteurs et trouvez votre écouteurs parmi 276 appareils.

Alternatives

Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes
Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes

Complétez vos coordonnées et nos experts vous rappellent pour vous aider à faire le bon choix.

LG TONE-DFP8 WHITE

LG TONE-DFP8 WHITE

Ce produit n'est plus disponible !

Spécifications techniques du LG TONE-DFP8 WHITE

Caractéristiques principales

Type In-ear True Wireless
Réduction active du bruit Oui
Connexion Bluetooth

Général

Type In-ear True Wireless
Réduction active du bruit Oui
Microphone intégré Oui

Connexions

Connexion Bluetooth
Bluetooth Oui, 5.0

Commande

Boutons de commande Oui, commandes tactiles
Assistant vocal Google Assistant

Alimentation

Temps de charge Non communiqué
Autonomie Fast charge 5 minutes de charge offrent environ 1 heure d'écoute
Alimentation Batterie intégrée, rechargeable via USB type-C

Accessoires inclus

Accessoires fournis Câble USB type-C

Caractéristiques supplémentaires

Utilisation Utilisation quotidienne
Particularités rechargeable également via wireless

Caractéristiques physiques & dimensions

Résistant à l'eau et à la poussière Oui, IPx4
Couleur Blanc

Code Vanden Borre 8010250

Avis pour le produit LG TONE-DFP8 WHITE

4,7

4,7 sur 5 | 19 Avis

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

Top geluid !
4,0
18/11/21
Heb dit product mogen testen, en ben erg onder de indruk geweest van deze oortjes, zowel van de pasvorm als van het geluid!! Top kwaliteit . Nog nooit zo goeie oortjes gehad dat zo goed van vorm zaten. Over het geluid ook geen klagen van, echt een product dat moet doen wat moet doen! Echt top !
Fijne oordopjes met goede geluidskwaliteit.
5,0
Blaatschaap 19/10/21
Ik heb de LG TONE-DFP8 mogen testen. De oordopjes zitten in een fijne compacte case met hierin ook de UV nano technologie en oplaadmogelijkheid (zowel draadloos als met usb-kabel). De pasvorm is prettig en de oordopjes zijn via bluetooth te koppelen aan je telefoon. Dit koppelen gaat de ene keer beter dan de andere keer, maar dit heeft misschien te maken met meerdere gekoppelde apparaten. Met de app zijn er verschillende equalizer instellingen mogelijk en kun je zelf een prettig geluid instellen. Ook kun je omgevingsgeluid en de Active Noise Cancellation regelen, voorwaarde is wel dat beide oordopjes gedragen worden. De ANC is een fijne bijkomstigheid zeker in het openbaar vervoer of luidere werkzaamheden. Bij deelname in het verkeer is het minder aan te raden, ook zorgt de wind dan voor een soort ruis. Al met al dus prettige oordopjes met een goede pasvorm en goede geluidskwaliteit.
Mooi design met goede geluidskwaliteit
4,0
Walaa 08/10/21
Ik vind het product best tegenvallen voor die prijs. Ik maak veel gebruik van het openbaar vervoer en alle momenten dat ik naar buiten ga doe ik ze in. Er staat dat het het geluid van buitenuit helemaal uitsluit. Dit is alleen niet echt zo, ik hoor namelijk toch de geluiden om me heen. Het geluid is wel van goeie kwaliteit, zuiver en intens. Als ik de oordopjes gebruik om te bellen dan horen de bellen mij heel duidelijk ( in tegenstelling met de oordopjes die ik zelf in mijn bezit heb). Gemakkelijk te gebruiken dmv een app die je op je telefoon kunt installeren. Zo zie je ook hoeveel batterij er nog is per oortje en ook het bakje heeft een aparte overzicht. Ik heb ze in deze testperiode 1 keer hoeven te laden. Dus echt een top batterijduur. Over de UV-Nano technologie ben ik niet echt te spreken, want ik zie toch oorsmeer in de oortjes blijven. Ik heb het product met kabel opgeladen. De ronde design vind ik geweldig.
Geweldig geluid
5,0
Jeffrey 28/09/21
Ik heb de kans gehad om dit product te mogen testen. De oortjes worden in een nette stevige doos geleverd Tijdens het open maken was ik verast over de grote van de oplaadcase die is verassend klein. Naar het installeren van de app op de telefoon heb ik de oortjes helemaal naar smaak ingesteld. Je kunt in de app van alles instellen zoals de touch bediening De manier van werking van de noisecancalling die verassend goed werkt zodra je het aanzet worden alle omgevingsgeluiden weg gefilterd. En de bass is echt super heb ik zelden gehoord bij oortjes Batterij van de oortjes is uitstekend ben nog niet zonder stroom komen te zitten. Het uv licht is een leuke toevoeging om bacteriën te doden Enige minpuntje wat ik heb kunnen ontdekken is veel ruis tijdens het fietsen Verder echt een aanrader
Erg fijne oordopjes
4,0
DJansen 22/09/21
Wij hebben deze oordopjes een aantal weken naar tevredenheid mogen testen. De oordopjes beschikken over noise cancellation, welke met name binnen goed werkt. In de buitenlucht, hoor je toch windgeruis of gedempte omgevingsgeluiden. De oortjes zijn te koppelen door middel van een app op je telefoon. Via deze app kun je verschillende instellingen doen en erachter komen hoe je de oordopjes eenvoudig kunt bedienen door middel van kleine aanrakingen. Je kunt hier ook de equalizer functies instellen en de optie ?vind mijn oordopjes? activeren. Het doosje waarin de oordopjes zitten beschikt over UV-licht, wat de bacteriën doodt. Daarnaast heeft dit doosje ook als functie dat de oordopjes opladen wanneer ze in het doosje zitten. Wanneer zowel de oordopjes als het doosje leeg zijn, moet je deze via een USB-C kabel opladen. De oortjes zitten erg prettig en worden geleverd met verschillende losse dopjes, zodat je een dopje kunt kiezen dat het beste bij jou oor past.