Oortjes

 
€ 12,99

 
€ 12,99

 
€ 12,99

 
€ 13,14

 
€ 19,00

Een nieuwe set oortjes kopen?

Oortjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, waardoor je altijd een model vindt dat bij jou past, of je nu op zoek bent naar draadloze oortjes of geavanceerde earbuds met noise cancelling-technologie. Ontdek de verschillende modellen en maak de beste keuze voor jouw persoonlijke behoeften en luisterervaring.

Draadloze oortjes

Draadloze oortjes bieden ultieme vrijheid en comfort, zonder gedoe met kabels. Deze oortjes maken gebruik van bluetooth-technologie om verbinding te maken met je toestel, wat ze ideaal maakt voor onderweg en tijdens het sporten.

Noise cancelling oortjes

Oortjes met noise cancelling zijn perfect voor wie ongestoord wil genieten van muziek of podcasts, zelfs in drukke omgevingen. Deze oortjes gebruiken geavanceerde technologie om omgevingsgeluid te verminderen, zodat je je volledig kan concentreren op je audio.

Sportoortjes

Sportoortjes zijn ontworpen om goed te blijven zitten tijdens intensieve activiteiten. Ze zijn vaak zweet- en waterbestendig, wat ze ideaal maakt voor gebruik tijdens het sporten. Veel sportoortjes hebben ook een ergonomisch ontwerp voor extra comfort.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag bij de aankoop van een nieuwe set oortjes en staan voor jou klaar! We hebben voor jou alvast enkele modellen uitgetest: de Samsung Galaxy Buds2, de Bose QuietComfort Earbuds II en de Technics EAH-AZ60. Volg onze tips zodat je Galaxy Buds langer meegaan. Of wens je persoonlijk advies? Maak dan een afspraak in de winkel bij jou in de buurt.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters