Blenders

 
€ 35,00 € 39,00

4,7
€ 37,00 € 44,95

 
€ 44,95 € 49,95

 
€ 54,95 € 59,00

5,0
€ 59,95 € 69,95

Een nieuwe blender kopen?

Het kiezen van de juiste blender kan het verschil maken, en wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte blender voor jouw smoothies, sappen, milkshakes, soepen, sauzen of andere bereidingen. Ontdek de verschillende soorten blenders, van compacte smoothieblenders tot soepmakers, en vind de blender die past bij jouw culinaire wensen.

Tips voor gezonde smoothies en drankjes

Leer je blender juist gebruiken voor al je gezonde dranken, verse fruitsmoothies, verfrissende shakes en zelfgemaakte soepen. Lees ons advies over het mixen van verschillende ingrediënten, het behouden van vitaminen en voedingsstoffen en het creëren van heerlijke smaken. Gebruik ook je blender om tijd te besparen met batch cooking.

Krachtige kenmerken

Ontdek de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van blenders, zoals een breed scala aan snelheden, een krachtige motor en vermogen, uitneembare messen en duurzame materialen: een mengbeker van tritan of inox. Moderne power blenders zijn speciaal gemaakt om harde ingrediënten te mixen zoals noten, crushed ijs of bevroren fruit.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag bij het kiezen van de ideale blender voor jouw keuken. Wens je persoonlijk advies over capaciteit, functies of merken? Maak een afspraak in de winkel bij jou in de buurt.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters