Vaatwassers

3,9
€ 269,00 € 299,00

4,3
€ 429,00

4,6
€ 649,00 € 749,00

Een nieuwe vaatwasser kopen?

Op zoek naar de beste afwasmachine voor jou? Het kiezen van de juiste vaatwasser of afwasmachine kan het verschil maken in je keukenervaring, en wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte match. Ontdek onze diverse selectie, van volledig geïntegreerde inbouwvaatwassers tot vrijstaande vaatwassers, en vind de machine die past bij jouw levensstijl en ruimte.


Tips voor efficiënt gebruik en onderhoud

Leer hoe je een vaatwasser optimaal kan gebruiken en instellen. Ontdek hoe je deze kan onderhouden voor een goede werking en lange levensduur. Wist je dat je de vaatwasser kan bijvullen met zout voor een optimale waterontharding en je hem grondig moet reinigen om resten en geuren te verwijderen? Begrijp de vaatwasser symbolen op het bedieningspaneel, zodat je precies weet welk programma je moet kiezen voor verschillende soorten vaat.

Handige kenmerken en functies

Kies voor een eco-vriendelijke vaatwasser die voldoet aan jouw behoeften en profiteer van de nieuwste technologieën om water en energie te besparen. Een energiezuinige vaatwasser kan je betalen met ecocheques. Moderne vaatwassers bieden geavanceerde functies zoals auto-dry voor het effectief en natuurlijk drogen van de vaat en het optillen van de hele onderkorf, zodat je niet meer hoeft te bukken. Sommige afwasmachines kan je zelfs bedienen via je smartphone of tablet.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag bij de aankoop van een nieuwe vaatwasser en staan voor jou klaar! Heb je een probleem met je toestel? Ontdek hoe je zelf de afvoer van je vaatwasser kan ontstoppen. Wil je weten hoe je nieuwe vaatwasser te installeren? We leggen je alles uit over de aansluiting op het water en de elektrische installatie. Wens je persoonlijk advies? Maak dan een afspraak in de winkel bij jou in de buurt.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters