Ontdek onze Fnac Vanden Borre cadeaukaart

Wil je een vriend of familielid in de bloemetjes zetten? Met een Fnac Vanden Borre cadeaukaart krijgt hij of zij een ruime keuze tussen al onze producten. En de cadeaucheque is zowel geldig in de Fnac- en Vanden Borre-winkels als op vandenborre.be en op fnac.be. Liever een digitale cadeaukaart? Dat kan ook! Lees er hieronder alles over.

Fnac Vanden Borre cadeaukaart

Met een Fnac Vanden Borre cadeaukaart krijgt de ontvanger een ruime keuze tussen al onze producten. En de cadeaucheque is zowel geldig in de Fnac- en Vanden Borre-winkels als op vandenborre.be en op fnac.be. Echt top!

Fnac Vanden Borre digitale cadeaukaart

Deze kaart is verkrijgbaar op vandenborre.be en zowel geldig in de Fnac- en Vanden Borre-winkels als op vandenborre.be en op fnac.be. Je stuurt de cadeaukaart via mail rechtstreeks naar de ontvanger. Of je print de bon zelf af om hem persoonlijk af te geven aan de gelukkige.

Cadeaukaart maken

Hoe ga je te werk?

1

Ga langs in een Fnac- of Vanden Borre-winkel of klik hier om je kaart online te bestellen

2

Kies de waarde van je kaart (van € 10 tot € 500) en de afbeelding

3

Geef de bon aan iemand die je graag ziet

Alle voordelen

Geldig in alle Fnac- en Vanden Borre-winkels, op vandenborre.be en op fnac.be

De Fnac Vanden Borre cadeaukaart is 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum van de kaart.

De ontvanger van de cadeaukaart heeft de keuze om de kaart in 1 keer of in meerdere keren te gebruiken. De resterende waarde van je cadeaukaart blijft actief tot de vervaldatum van je kaart.

Kies zelf het bedrag tussen € 10 en € 500.

De ontvanger van de cadeaukaart heeft een ruime keuze tussen honderdduizenden producten.

Een knappe kaart voor elke gelegenheid: verjaardag, dank je wel, gefeliciteerd ... Kies gewoon één van de 7 leuke afbeeldingen en ga aan de slag!

CreŽer je digitale cadeaukaart

Zin om iemand te verrassen met een Fnac Vanden Borre digitale cadeaukaart? Kies je favoriete afbeelding en het bedrag en stuur je kaart nadien via mail naar de ontvanger. Of print de bon zelf af om hem persoonlijk af te geven aan de gelukkige. Makkelijk!

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een Fnac Vanden Borre†cadeaukaart kopen?

De Fnac Vanden Borre cadeaukaart is beschikbaar in de Fnac- en de Vanden Borre-winkels. En nu ook op vandenborre.be

Waar kan ik het gebruiken?

Gebruik je cadeaukaart in de winkel, bij Fnac (behalve Fnac Café) of bij Vanden Borre, op vandenborre.be (geen Marketplace-producten) of op fnac.be. Let op, op het moment van een levering of herstelling mogen de bezorgers/techniekers aan huis geen cadeaukaart als betaalmethode aanvaarden.

Hoe check ik de waarde op mijn Fnac Vanden Borre cadeaukaart?

Supersimpel: kom langs in één van onze winkels. Onze verkopers helpen je met plezier.

De waarde van mijn bestelling is hoger dan de waarde op mijn Fnac Vanden Borre cadeaukaart. Wat nu?

Geen paniek! Als de waarde van je cadeaukaart ontoereikend is, pas je het verschil gewoon bij met een ander betaalmiddel.

De waarde van mijn bestelling is lager dan de waarde op mijn Fnac Vanden Borre cadeaukaart. Wat nu?

Je mag je Fnac Vanden Borre cadeaukaart meermaals gebruiken, geen probleem. De resterende waarde van je cadeaukaart blijft actief tot de vervaldatum van je kaart.

Help, mijn kaart werkt niet!

Afspraak in één van onze winkels! Onze collega’s helpen je met veel plezier verder.

Ik ben mijn kaart kwijtgespeeld. Wat nu?

Een cadeaukaart is net als het geld in je portefeuille. Je mag het aan iemand geven, maar als je het verliest of het wordt gestolen, mogen we het bedrag niet terugbetalen. Het spijt ons!

Kan mijn kaart terugbetaald worden?

Dat is helaas niet mogelijk. We mogen de Fnac Vanden Borre cadeaukaart niet terugbetalen.

Mag ik ťťn bestelling met meerdere cadeaukaarten†betalen?

Absoluut! Je mag met meerdere Fnac Vanden Borre cadeaukaarten betalen en ze zelfs combineren met onze andere betaalmethoden (Vanden Borre-waardebons, kredietkaart, overschrijving, enzovoort).

Mag ik kiezen welk bedrag van mijn Fnac Vanden Borre cadeaukaart ik inzet bij een aankoop?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Wij houden altijd het maximum bedrag van je cadeaukaart af. Waarom? Om te voorkomen dat je kaart vervalt vóór ze helemaal opgebruikt is. De cadeaukaart is tenslotte een cadeau voor jou, niet voor ons.

Hoe betaal ik online met mijn cadeaukaart van Fnac Vanden Borre?

Dat is heel simpel! Bestel je product(en) en vink bij betaalwijze 'waardebon' aan. Vul daarna het nummer van de cadeaukaart en de pincode in. Je vindt die pincode door de grijze rechthoek op de achterkant van de kaart weg te krassen.
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters