Ontdek onze Fnac Vanden Borre cadeaukaart

Wil je een vriend of familielid in de bloemetjes zetten? Met een Fnac Vanden Borre cadeaukaart krijgt hij of zij een ruime keuze tussen al onze producten. En de cadeaucheque is zowel geldig in de Fnac- en Vanden Borre-winkels als op vandenborre.be en op fnac.be. Liever een digitale cadeaukaart? Dat kan ook! Lees er hieronder alles over.

Een vrouw met een geschenk pakje in haar handen

Fysieke cadeaukaart

Wil je liever een fysieke kaart? Ga langs in een Fnac- of Vanden Borre-winkel, kies de gepaste afbeelding (verjaardag, Kerstmis, gelukwensen...) en geef aan de kassa het gewenste bedrag door. De aankoopbon is geldig op vandenborre.be, fnac.be en in alle winkels van Fnac en Vanden Borre.

Een vrouw die haar laptop gebruikt

Digitale cadeaukaart

Een lastminutecadeau nodig? Maak een gepersonaliseerde cadeaukaart in een paar kliks: kies de afbeelding, het bedrag en voeg een persoonlijk woordje toe. Stuur de waardebon via mail rechtstreeks naar de gelukkige. Of print de cadeaubon af om hem persoonlijk af te geven. Makkelijk! De kaart is verkrijgbaar op vandenborre.be. Ze is geldig op vandenborre.be, fnac.be en in alle winkels van Fnac en Vanden Borre.

Cadeaukaart maken

Hoe ga je te werk?

1

Ga langs in een Fnac- of Vanden Borre-winkel of klik hier om je Gift Card online te bestellen

2

Kies de waarde van de aankoopbon (van € 10 tot € 500) en de afbeelding

3

Geef de cadeaubon aan iemand die je graag ziet

Alle voordelen

Geldig in alle Fnac- en Vanden Borre-winkels, op vandenborre.be en op fnac.be

De Fnac Vanden Borre cadeaukaart is 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum van de kaart.

De ontvanger van de cadeaukaart heeft de keuze om de kaart in 1 keer of in meerdere keren te gebruiken. De resterende waarde van je cadeaukaart blijft actief tot de vervaldatum van je kaart.

Kies zelf het bedrag tussen € 10 en € 500.

De ontvanger van de cadeaucheque heeft een ruime keuze tussen honderdduizenden producten.

Een knappe kaart voor elke gelegenheid: verjaardag, dank je wel, gefeliciteerd ... Kies gewoon één van de 7 leuke afbeeldingen en ga aan de slag!

CreŽer je digitale cadeaukaart

Zin om iemand te verrassen met een Fnac Vanden Borre digitale cadeaukaart? Kies je favoriete afbeelding en het bedrag en stuur je Gift Card nadien via mail naar de ontvanger. Of print de waardebon zelf af om hem persoonlijk af te geven aan de gelukkige. Makkelijk!
20200122_bottomImage-giftcards.jpg

Veelgestelde vragen

De Fnac Vanden Borre cadeaukaart is beschikbaar in de Fnac- en de Vanden Borre-winkels. En nu ook op vandenborre.be
Gebruik je cadeaukaart in de winkel, bij Fnac of bij Vanden Borre, op vandenborre.be of op fnac.be. Let op, op het moment van een levering of herstelling mogen de bezorgers/techniekers aan huis geen cadeaukaart als betaalmethode aanvaarden.
Supersimpel: kom langs in één van onze winkels. Onze verkopers helpen je met plezier.
Geen paniek! Als de waarde van je cadeaukaart ontoereikend is, pas je het verschil gewoon bij met een ander betaalmiddel.
Je mag je Fnac Vanden Borre cadeaukaart meermaals gebruiken, geen probleem. De resterende waarde van je cadeaukaart blijft actief tot de vervaldatum van je kaart.
Afspraak in één van onze winkels! Onze collega’s helpen je met veel plezier verder.
Een cadeaukaart is net als het geld in je portefeuille. Je mag het aan iemand geven, maar als je het verliest of het wordt gestolen, mogen we het bedrag niet terugbetalen. Het spijt ons!
Dat is helaas niet mogelijk. We mogen de Fnac Vanden Borre cadeaukaart niet terugbetalen.
Absoluut! Je mag met meerdere Fnac Vanden Borre cadeaukaarten betalen en ze zelfs combineren met onze andere betaalmethoden (Vanden Borre-waardebons, kredietkaart, overschrijving, enzovoort).
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Wij houden altijd het maximum bedrag van je cadeaukaart af. Waarom? Om te voorkomen dat je kaart vervalt vóór ze helemaal opgebruikt is. De cadeaukaart is tenslotte een cadeau voor jou, niet voor ons.
Dat is heel simpel! Bestel je product(en) en vink bij betaalwijze 'waardebon' aan. Vul daarna het nummer van de cadeaukaart en de pincode in. Je vindt die pincode door de grijze rechthoek op de achterkant van de kaart weg te krassen.
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters