Een tv/fm-antenne en signaalversterker kopen

Alle tv/fm-antennes en signaalversterkers bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

Vergelijk hier alle tv/fm-antennes en signaalversterkers

De technische fiche van elke tv/fm-antenne en signaalversterker bekijken

CGV

ONE FOR ALL

TEMIUM

Bekijk hier het oude gamma van de tv/fm-antennes en signaalversterkers

Tv/fm-antenne en signaalversterker - Tv/FM-antenne en signaalversterker kopen - Vanden Borre

Je kan een Tv/fm-antenne en signaalversterker kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Tv/fm-antenne en signaalversterker online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Tv/fm-antenne en signaalversterker online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Tv/fm-antenne en signaalversterker aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Tv/fm-antenne en signaalversterker betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Tv/fm-antenne en signaalversterker gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Tv/fm-antenne en signaalversterker via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Tv/fm-antenne en signaalversterker. Zoek een winkel in je buurt.

Overzicht merken voor tv/fm-antenne en signaalversterker

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters