Betaal met je koopkrachtpremie in alle Vanden Borre-winkels

Met je koopkrachtpremie (vaak wordt hiernaar gerefereerd als consumptiecheques) van Sodexo, Edenred en Monizze, kan je bij Vanden Borre terecht voor allerlei leuke producten en toestellen. Je elektronische koopkrachtpremie wordt in onze winkels aanvaard bij aankoop van alle ecologische producten en diensten uit ons assortiment. Dat wil zeggen: ons volledig gamma dat je ook met ecocheques kan betalen, maar ook herstellingen die je in de winkel laat uitvoeren. Want dit verlengt de levensduur van je toestel, waardoor het duurzamer wordt.

Goed om weten: indien het bedrag van je aankopen hoger ligt dan het bedrag van je koopkrachtpremie, kan je het resterende bedrag betalen met alle andere betalingswijzen die bij Vanden Borre aanvaard worden.

Bekijk al onze betalingswijzen.

Gebruik je koopkrachtpremie in onze winkels

We aanvaarden de koopkrachtpremie in al onze Vanden Borre-winkels. Je kan de premie ook gebruiken voor een online aankoop met Click&Collect-afhaling. Bij afhaling in de winkel kan je je aankoop dan betalen met je elektronische koopkrachtpremie.

De koopkrachtpremie worden helaas niet aanvaard voor online bestellingen met levering aan huis.

Wat kan ik kopen met mijn koopkrachtpremie?

Wacht je al lang op je droomtoestel? Gedaan met wachten: kom langs in je Vanden Borre-winkel en betaal je aankoop met je koopkrachtpremie.

Ontdek alle producten die je met je koopkrachtpremie kan kopen

Veelgestelde vragen over de koopkrachtpremie

In de winkels aanvaarden we je elektronische koopkrachtpremie via je Sodexo-, Monizze- en Edenred-kaart. En je kan de premie ook gebruiken bij een bestelling via Click&Collect die je in de winkel afhaalt en afrekent.
Je kan nog niet betalen met je koopkrachtpremie als je kiest voor een levering aan huis. Als je met je koopkrachtpremie wenst te betalen, kom dan naar één van onze winkels of bestel online met een Click&Collect-afhaling in één van onze winkels.
Nee. De koopkrachtpremie is gemaakt om in fysieke winkels te gebruiken. Momenteel kan je je online aankopen dus nog niet betalen met deze premie, met uitzondering van bestellingen met een Click&Collect-afhaling.
In sommige gevallen vragen we je inderdaad om een voorschot te betalen bij het plaatsen van je bestelling. Omdat de koopkrachtpremie niet rechtstreeks bruikbaar is online, raden we je aan om het voorschot te betalen via een andere betalingswijze. Dit voorschot krijg je bij afhaling in de winkel terug in contanten indien je koopkrachtpremie het geheel van het te betalen bedrag dekt.

Je kan je koopkrachtpremie bij Vanden Borre gebruiken voor ecologische producten en diensten. Simpel gezegd: alles wat je met ecocheques kan kopen.

Dan kan je je aankoop afronden met een andere betalingswijze (cash, debet-/kredietkaart, ecocheques, cadeaukaart,...). Ontdek alle betaalmogelijkheden hier.
Nee, je kan je koopkrachtpremie niet omruilen in geld.
De koopkrachtpremie en consumptiecheques lijken sterk op elkaar. Ter ondersteuning van de horeca-, cultuur- en sportsector en de detailhandel die geconfronteerd werden met een lange periode van lockdown, kregen de werkgevers in de loop van 2020 de mogelijkheid hun werknemers consumptiecheques te geven vrij van RSZ (en belastingen). Deze consumptiecheques mochten toegekend worden tot en met 30 juni 2021.

Vanaf 1 juni 2023 kunnen sectoren of bedrijven die tijdens de crisis goede resultaten hebben behaald, hun werknemers tot €750 aan koopkracht uitbetalen. Dit is dus een nettovergoeding die bedoeld is om mensen te steunen na de energiecrisis en de sterk gestegen leefkosten. Deze koopkrachtpremie heeft de vorm van een consumptiecheque (en wordt dus niet als geld op de rekening gestort), en je kan er enkel voedsel en/of ecologische producten en diensten mee aankopen.

In België wordt de koopkrachtpremie uitgegeven door 3 bedrijven: Edenred, Sodexo en Monizze. De premie wordt in de vorm van een consumptiecheque rechtstreeks op de Edenred-, Sodexo- of Monizze-kaart van de medewerkers gezet.

Kan ik met mijn koopkrachtpremie betalen bij reparaties?

Ja, in onze winkels kan je de herstelling van je toestel betalen met je koopkrachtpremie. In het geval dat er een technieker ter plaatse moet komen voor een herstelling, kan dit echter niet.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters