De PHILIPS FC 6148/01 is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle handstofzuigers
Bekijk alle handstofzuigers

Ontdek al onze handstofzuigers en kies je handstofzuiger uit 21 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

PHILIPS FC 6148/01

PHILIPS FC 6148/01

Dit product is niet meer beschikbaar!

Accessoires voor het product PHILIPS FC 6148/01

Dit zeggen onze specialisten over de PHILIPS FC 6148/01

HygiŽnisch en efficiŽnt

  • De krachtige Li-Ionbatterijen (lithium-Ion) van de Philips FC6148/01 handstofzuiger†hebben een duurzamer vermogen ten opzichte van standaard NiCd-batterijen (nikkel-cadmium). Ze bieden een autonomie van†9 minuten.†Li-Ionbatterijen zijn ook heel licht, waardoor het schoonmaken gemakkelijker wordt.
  • De Philips MiniVac is eenvoudig en snel te legen en hygiŽnisch schoon te maken. De Philips MiniVac heeft een mondstuk dat u in een handomdraai van het apparaat kunt verwijderen, zodat u de MiniVac kunt legen zonder dat u het vuil hoeft aan te raken.
  • De cyclonische luchtstroom van de Philips FC6148/01 handstofzuiger†zorgt ervoor dat het vuil binnenin blijft ronddraaien voor een optimale, hoge zuigkracht en een duurzaam schoonmaakresultaat. Het 2-fasenfiltersysteem zorgt ervoor dat het vuil, eenmaal binnen, niet meer naar buiten kan. De eerste filter blokkeert het meeste vuil, terwijl de tweede filter de fijnere stofdeeltjes opvangt.
  • In de oplaadstandaard van de Philips FC6148/01 vindt u een borstel en een spleetmondstuk. Met de borstel zorgt u ervoor dat u kwetsbare oppervlakken niet beschadigt en met het spleetmondstuk komt u op moeilijk bereikbare plekken.
  • Het efficiŽnte oplaadsysteem van de Philips FC6148/01 schakelt automatisch uit wanneer de batterijen volledig zijn opgeladen. Er wordt geen stroom meer verbruikt, waardoor u energie bespaart. Dat is niet zoals andere oplaadsystemen die batterijen blijven opladen, ook als dit niet meer hoeft, waardoor energie wordt verspild.

Technische specificaties over de PHILIPS FC 6148/01

Algemene

Elektrische spanning 10.8 V
Capaciteit 0.5 l
Type batterij Lithium-Ion
Oplaadindicatie Ja
Geluidsniveau 81 dB
Zuigt water op Neen
Bijgeleverde accessoires Borstel en kierenzuigmond oplaadstation
Bijzonderheden Eco-voorstel: het systeem wordt uitgeschakeld zodra het is opgeladen
Gewicht 1.3 kg
Kleur Zwart/Wit
Ecocheques aanvaard Neen

Vanden Borre-code 178187

Reviews voor het product PHILIPS FC 6148/01

4,1

4,1 op 5 | 15 Reviews

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

3,6 op 5

Design

4,4 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,1 op 5

Keuze van de accessoires

4,0 op 5

Performance

4,7 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,0 op 5

5,0
Top!
21/08/20
Omwille van de zeer goede ervaring met de vorige die identiek was, opnieuw aangeschaft... handig aan de muur te hangen, zuigt sterk, gemakkelijk te ledigen, top!
5,0
Topper om in huis te hebben
Bugno 11/06/20
Dit is een krachtige kruimeldief die dan ook werkt zo als het hoort! Als onderhoud is het een gemakkelijk en gebruiksvriendelijk toestel.
5,0
Nog krachtiger dan het vorige model
Tjoeptjie 08/05/20
Dit is mijn tweede Philips MiniVac... Van het vorige model was ik al zeer tevreden, mar de upgrades zijn wel goed. Batterij gaat langer mee, kruimelzuiger zuigt harder. Toptoestel
1,0
Deze "kleine" stofzuiger zou en miskoop zijn, ware het niet dat ik zoiets echt wel nodig heb.
Markuswinkeler5 05/05/14
Dit toestel is v?l te duur. U mag dan wel aanhalen dat dit ding weinig stroom verbruikt, en dat is ook wel zo, maar zo beperkt in het gebruik (tijd) en zo lange tijd om het weer op te laden (8 uur!). Doordat ik deze vacuumcleaner wel nuttig vind, zou ik hem toch niet aangekocht hebben, mocht ik het ding hebben gezien i.p.v. een prentje op het internet, ikzou zwaar getwijfeld hebben om over te gaan tot de aanschaf daarvan... Wellicht zou ik iets anders hebben gekozen. Er is niks mis met Philips (ik heb een mooie monitor van dat merk, maar hier slaan men de bal wel erg mis, naar mijn gevoel.
Voordelen
krachtig met volle batterij., nauweliks stroomverbruik bij volle batterij
Nadelen
veel te duur., zeer beperkte aktietijd, zeer lange oplaadtijd, klein?, afschuwelijk lelijk, bij montage aan een muur zou er een derde schroef, nodig om te verhinderen dat een, wandmontage onstabiel is. u kan dat zelf invullen, die interventie is erg eenvoudig!, waarom heeft philips daar niet aan gedacht?
5,0
Dit product voldoet volledig aan mijn wensen
Hanne68 03/12/13
Het is mijn tweede, mijn vorige was precies dezelfde.Dus het spreekt voor zich.
Voordelen
zie boven
Nadelen
geen