Geef je mama het cadeau dat ze echt verdient

Voor jouw mama kom je altijd op de eerste plaats: slapeloze nachten, kleine en grote kopzorgen, strakke planningen, ... Geef ze daarom het cadeau dat ze echt verdient. Dankzij het advies op maat van onze specialisten online en in de winkel. Want, bij Vanden Borre zijn we er voor ‘t leven. Ook dat van je mama!

Alle cadeautips in de beauty-afdeling

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, ... Natuurlijk blijft jouw mama de mooiste van het land! Ook al gaf je haar af en toe grijze haren 😉. Een nieuwe haardroger, stijlborstel of krultang heeft ze dus dubbel en dik verdiend!

Alle cadeautips in de keukenafdeling

Tovert jouw mama de lekkerste maaltijden op tafel en gaf je toch je ongezouten mening over haar kookkunsten? Maak het goed met een keukenrobot. Of wat dacht je van een koffiemachine voor elke keer je haar 's nachts wakker maakte?

Alle cadeautips in de sportafdeling

Bleef je op stap tot in de vroege uurtjes en blies je mama nadien stoom af door te gaan sporten? Dan doe je haar een groot plezier met een smartwatch: de ideale motivatie om te blijven bewegen én een mooi horloge in één cadeautje verpakt.

Alle cadeautips in de multimedia-afdeling

Geen kopzorgen meer voor mama! Wel een koptelefoon om te swingen op de tonen van haar favoriete muziek. En een smartphone omdat ze veel telefoontjes en lieve berichten van jou mag verwachten.

Magazine boordevol ideetjes

Een knusse tv-avond met het gezin, een dol feestje met vriendinnen of extra veel tijd voor zichzelf, ... Geef je mama pure verwennerij cadeau! Meer inspiratie? Die vind je in ons magazine.

Onze services

20230420_fdm_10_conseil.png

Advies van specialisten

Zin om het ideale cadeau te vinden voor je mama en je wil je echt niet vergissen? Geen paniek! Onze specialisten staan klaar om je advies te geven, online en in de winkel.
20230420_fdm_11_cc.png

Click&Collect

Last minute een cadeau nodig om je mama te vieren? Goed nieuws: met Click&Collect kan je je cadeau online bestellen en hem na 30 minuten in de winkel afhalen.
20230420_fdm_12_livraison.png

Gratis levering

Onmogelijk om je pakje persoonlijk aan je mama te bezorgen? Geef haar adres door als afleveradres wanneer je online bestelt. Wij leveren haar cadeau gratis aan huis!
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters