Het ideale cadeau voor Moederdag

Je mama is er altijd voor jou! En in deze tijden nog meer dan anders. Ze heeft je veel gebeld, gefacetimed, soep voor je gemaakt en al je posts geliket. En da's geen verrassing. Dus waarom verras jij haar niet? Met een origineel cadeau van Vanden Borre. Ontdek onze moederdagselecties en vind een cadeau dat écht bij haar past.

Enkele cadeautips voor een kroostmama

"Ik vind het zalig om mijn kinderen nieuwe dingen te laten proeven. Vooral met vers geplukte groenten en kruiden uit de tuin. In deze tijden zorgt koken voor fijne quality time."

Enkele cadeautips voor een hippe mama

"Mijn uitlaatkleppen zijn fotografie en muziek. Ik ben ook altijd mee met de laatste trends, zowel op vlak van mode als technologie. Ik maak vaak video’s van mijn gezin en post ze nadien op Instagram."

Enkele cadeautips voor een sportieve mama

"Ik hou van uitdagingen, niet alleen in mijn job, maar ook op sportief vlak. Mijn doel: een halve marathon. Ik maak ook graag gezonde gerechtjes klaar samen met mijn zoontje."

Enkele cadeautips voor een creatieve mama

"Ik ben een creatieve duizendpoot. Thuis kook ik, knutsel ik en plan ik uitstapjes met mijn dochter. Ik hou van spannende vooruitzichten. In mijn tuin geniet ik van de zon en lees ik een goed boek."

Onze services

Onze winkels zijn open!

Wil je advies op maat krijgen om het perfecte cadeau uit te zoeken? Ga langs in één van onze winkels! Onze verkopers zullen je met plezier ontvangen en ze geven je ook leuke tips mee.

Meer weten

Click & Collect

Je kan ook je cadeau bestellen op vandenborre.be en het 30 min. later gratis afhalen in de winkel. Hoe werkt het?
  • Plaats je bestelling en kies voor ophaling in de winkel via Click&Collect. We sturen je een bevestigingsmail van je bestelling.
  • Zodra je bestelling klaar is, sturen we je een sms en een mail.
  • Ga naar je Vanden Borre-winkel en volg de Click&Collect-aanwijzingen. Toon je sms of bevestigingsmail aan de verkoper. Betaal het eventuele saldo van je bestelling en neem je pakje mee naar huis.
Meer weten

Cadeautje geleverd bij je mama

Is het niet mogelijk om je cadeau persoonlijk aan je mama af te geven? Goed nieuws: je hoeft gewoon haar adres in te vullen bij het plaatsen van je online bestelling. Wij zorgen ervoor dat je pakje veilig bij haar terecht komt.

Meer weten
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters