Een digitale fotokader / smart display kopen

Alle digitale fotokaders / smart displays bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke digitale fotokader / smart display bekijken

DENVER

FACEBOOK

GOOGLE

INTENSO

Bekijk hier het oude gamma van de digitale fotokaders / smart displays

Digitale fotokader / smart display - Digitale fotokader / Smart display kopen - Vanden Borre

Je kan een Digitale fotokader / smart display kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Digitale fotokader / smart display online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Digitale fotokader / smart display online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Digitale fotokader / smart display aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Digitale fotokader / smart display betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Digitale fotokader / smart display gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Digitale fotokader / smart display via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Digitale fotokader / smart display. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe een digitale fotokader kiezen?

Het is zo eenvoudig...

De fotokader is voor iedereen, zowel voor mensen die geen pc hebben als voor mensen die goed uitgerust zijn. Het idee is om in alle eenvoud van uw foto's te genieten . Sommige modellen hebben ingebouwde luidsprekers en kunnen dus ook filmpjes afspelen die u met uw fototoestel heeft opgenomen. Met de afstandsbediening kunt u doorheen de foto's bladeren, een diavoorstelling instellen, en zelfs een timer instellen (als uw model uitgerust is met een ingebouwde klok).
apn-et-cadrekodak174116.jpg :

Hoe kunt u uw foto's weergeven?

Er bestaan verschillende opties om uw foto's weer te geven:
  • Neem de geheugenkaart uit uw fototoestel en schuif ze in de fotokader (Kijk goed na of de fotokader compatibel is met het formaat van de geheugenkaart van uw fototoestel). In het algemeen aanvaarden de fotokaders verschillende types geheugenkaarten.
  • Als uw fotokader over een USB poort beschikt, kunt u uw USB stick aansluiten om zo de foto's te bekijken die erop staan.
  • Als uw foto's op uw PC opgeslagen zijn, kiest u best voor een fotokader met intern geheugen. U kunt dan de USB kabel gebruiken om uw foto's te importeren en op te slaan op het interne geheugen. Als zowel de fotokader als de de PC draadloos zijn, is het principe hetzelfde (maar dan wel zonder kabel natuurlijk)

De modellen met een intern geheugen laten u ook toe albums te creëren en uw foto's te klasseren op uw digitale fotokader!
ports-cartes174116.jpg :

De beste schermgrootte

De schermgroottes variëren tussen 14 en 28 cm. Om u een referentiepunt te geven: een fotokader met een schermdiagonaal van 17,8 centimeter (7 inch) geeft een foto weer van 10x15. Er bestaan verschillende schermresoluties: 640x480, 800x600 en 1024x768. Hoe hoger de resolutie, hoe meer detail u ziet op de foto. Opgelet! Uw foto's moeten in een goede resolutie getrokken zijn voor een optimale weergave.
14pouce174116.jpg :

Bekijk ook uw filmpjes

U kunt ook filmpjes maken met uw fototoestel? Kies dan voor een fotokader met ingebouwde luidsprekers! U kunt ook diavoorstellingen bekijken met muziek, uw MP3's beluisteren...

Een groot scherm

Foto's in groot formaat bekijken is leuker. Dankzij de recentere fototoestellen met 10 miljoen megapixels of meer, kunt u uw foto's in groot formaat weergeven. Opgelet voor de resolutie: zowel wanneer u de foto neemt als bij de keuze van uw digitale fotokader. Hoe hoger de resolutie, hoe beter de weergave!

Bekijk de fotokaders met een groot scherm

Overzicht merken voor digitale fotokader / smart display

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters