Een dashcam kopen

Alle dashcams bekijken en vergelijken

Vergelijk hier alle dashcams
Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

 • De technische fiche van elke dashcam bekijken

 • Bekijk hier het oude gamma van de dashcams

 • dashcam - Dashcam kopen - Vanden Borre

  Je kan een dashcam kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een dashcam online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

  Een dashcam online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

  * dashcam aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

  * dashcam betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de dashcam gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

  Bij een reservatie van een dashcam via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


  Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een dashcam. Zoek een winkel in je buurt.

 • Hoe een dashcam kiezen ?

  • BC_DashCam_01.jpg :

   Een dashcam legt vast wat er gebeurt op de weg en kan zo gebruikt worden om uw onschuld aan te tonen bij een ongeval. Het is als het ware een zwarte doos voor uw auto en kan gebruikt worden als bewijsmateriaal bij een rechter of verzekeraar.

  • Ingebouwde microfoon

   BC_DashCam_02.jpg :

   Video-opname is niet genoeg voor u? U neemt ook liever het geluid op? Sommige dashcams zijn voorzien van een ingebouwde microfoon die automatisch inschakelt wanneer u het wilt. Wanneer u bijvoorbeeld het slachtoffer bent van een misdrijf, kunt u ook opnemen wat er wordt gezegd. 
    

   Bekijk alle dashcams met ingebouwde micro

    

  • Beeldkwaliteit

   De beeldkwaliteit is ook belangrijk bij dashcams. Camera’s met een slechte beeldkwaliteit kunnen immers moeilijker de nummerplaat van andere voertuigen identificeren. Daarom wordt het aangeraden om een Full HD-dashcam te kiezen die scherpe beelden opneemt. 

    

   Bekijk alle Full HD-dashcams

  • Bewegingssensor

   BC_DashCam_03.jpg :

   Sommige dashcams zijn voorzien van een bewegingssensor. Als u in de file staat schakelt de camera automatisch uit om het geheugen niet te verspillen. De camera start automatisch bij bewegingsdetectie. 

    

   Bekijk alle dashcams met bewegingssensor

  • Ingebouwde gps

   U zou graag precies weten waar de beelden zijn opgenomen? Kies voor een dashcam met ingebouwde gps. Daarmee kunt u de plaats van de opname lokaliseren op een kaart dankzij een speciale software.

   Bekijk alle dashcams met ingebouwde gps

  • Beeldstabilisatie

   Om altijd scherpe beelden te hebben in extreme situaties wordt het aangeraden om een dashcam met beeldstabilisatie te kiezen.

   Bekijk alle dashcams met beeldstabilisatie

  • Breedhoek

   Sommige dashcams kunnen een breedhoekfunctie hebben. De breedte van de hoek wordt in graden tussen 80 en 190° uitgedrukt. Breedhoekcamera’s bieden een breder beeld. Daarmee kunt u een groter bereik hebben zonder uw camera te moeten draaien.

 • Overzicht merken voor dashcam