De ORAL-B EB50 X3 CROSS ACTION is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle opzetborstels
Bekijk alle opzetborstels

Ontdek al onze opzetborstels en kies je opzetborstels uit 39 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

ORAL-B EB50 X3 CROSS ACTION

ORAL-B EB50 X3 CROSS ACTION

Dit product is niet meer beschikbaar!

Technische specificaties over de ORAL-B EB50 X3 CROSS ACTION

Algemeen

Omschrijving Borsteltje x3 voor elektrische tandenborstel Braun Oral B
Type Ronde opzetborstels

Vanden Borre-code 8742081

Reviews voor het product ORAL-B EB50 X3 CROSS ACTION

4,4

4,4 op 5 | 14 Reviews

Prima borstels!
5,0
Buutvrij 30/03/21
De beste borstels die ik getest heb, de haren voelen zacht aan, dat is soms wel anders met nieuwe borstels, en de duidelijke verkleuring zorgt ervoor dat ik niet meer vergeet de borstel te vervangen. Mijn tanden voelen heerlijk schoon na het poetsen!
Positief verrast
5,0
Miranda V 14/10/18
Deze oral-B cross action opzetborstels verwijderen plak werkelijk zichtbaar beter dan een handtandenborstel. De eerste keren was er na gebruik wat bloedend tandvlees maar na een paar dagen bleef dat uit. Het tandvlees ziet er ook mooier uit sinds ik deze borsteltjes gebruik. Ik heb deze opzetborstels gratis ontvangen om te testen en moet zeggen dat ze me positief hebben verrast.
Klasse!
5,0
MeijerJ 01/10/18
Tijd voor nieuwe opzetborstels! Een andere variant dan de “gewone” opzetborstels dit keer. De Cross action opzetborstels zijn erg fijn in gebruik. Normaal gebruik ik de gewone opzetborstels van Oral-B. Je merkt duidelijk het verschil met de “gewone” opzetborstels, al zijn deze ook erg fijn in gebruik. Het verharde stukje middenin biedt een extra gevoel van frisheid. De borstels zijn zeer fijn in gebruik en doen geen pijn bij het poetsen. Erg fijn dat ik deze cross action opzetborstels heb mogen testen. Heel handig is dat er een gekleurd ringetje op de borstels zitten.
Prima borstels, maar erg aan de prijs
3,0
Yannick B 20/09/18
Bijna iedereen vervangt de opzetborstel niet vaak genoeg (ikzelf ook niet). Bij de optie om een tandenborstel te testen heb ik ook deze opzetborstels gekregen. Het zijn prima opzetborstels, waar je aan kunt geven welke van iemand is door de plastic ringetjes. Qua poetsen doet de borstel wat hij moet doen, maar ik merk weinig verschil tussen de borstels.
Erg gemakkelijk en een schoon gevoel
4,0
Rhiz 09/03/18
Dit is mijn eerste ervaring met een elektrische tandenborstel, en die is positief. Ik moest even wennen aan het gevoel, maar niet vervelend. Ik voel dat deze tandenborstel veel beter tandplak verwijdert dan een handtandenborstel.