De ORAL-B IO ULTIMATE CLEAN WH 2X is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle opzetborstels
Bekijk alle opzetborstels

Ontdek al onze opzetborstels en kies je opzetborstels uit 38 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

ORAL-B IO ULTIMATE CLEAN WH 2X

ORAL-B IO ULTIMATE CLEAN WH 2X

Dit product is niet meer beschikbaar!

Technische specificaties over de ORAL-B IO ULTIMATE CLEAN WH 2X

Algemeen

Omschrijving 100% verwijdering van tandplak
Type Ronde opzetborstels

Vanden Borre-code 8124043

Reviews voor het product ORAL-B IO ULTIMATE CLEAN WH 2X

4,7

4,7 op 5 | 80 Reviews

4,0
JessieM 28/10/20
De opzetborstels zijn iets groter in gebruik tegenover de meeste, maar hier wen je snel vrij snel aan. De tandenborstel is ook heel praktisch het opzetstuk is makkelijk te plaatsen. Het geef een mooi en fris resultaat na het tanden poetsen dit mede dankzij de roterende kop die ervoor zorgt dat alles van achtergebleven resten verdwijnt.
Prachtig design
5,0
Julia890 24/10/20
Ben je gek op mooi design, dan is dit het opzetstukje voor jou. Het gekleurde ringetje is verleden tijd, dit opzetstukje maakt van je tandenborstel 1 mooi geheel. Dit zorgt ervoor dat je tandenborstel ook schoner blijft. Het belangrijkste: na het poetsen met dit opzetstuk voelt mijn gebit super schoon aan, alsof ik net bij de mondhygiŽniste ben geweest. Door de vorm kun je goed bij alle hoekjes.
Opzetborstel
4,0
23/10/20
Deze opzetborstel doet het erg goed op mijn Oral-B iO series 8 . Ik krijg er erg schone en gladde tanden van. Ik ben er erg tevreden mee. Heb hem nu al een tijdje de borstel wordt wel wat platter en wijder. Het wordt wel tijd om hem te vervangen alleen ze zijn erg prijzig.
Prima borstel
5,0
ErikJ 18/10/20
De Gentle Care opzetborstel is een prima borstel, hij poetst mijn tanden keurig schoon en glad alsof je zo van de mondhygieniste komt. Tijdens het testen viel me wel op dat de borstel kop wel groter is dan van mijn oude borstel, maar het voordeel daarvan is dat je een grotere oppervlakte tegelijk poetst. Ik beveel deze borstels dan ook aan als je een nieuwe borstel zoekt.
Mooi schoon resultaat
4,0
Paulien 14/10/20
Ik heb de Oral-B ultimate clean opzetborstels nu een paar weken uitgeprobeerd. Ik vind de borstels wel duur in aanschaf maar tot nu toe blijven ze lang goed bij twee maal daags poetsen. De borstels maken mijn tanden erg schoon en fris. De borstel voelt in het begin groter dan zijn voorganger aan maar dat went al snel en ik kan overal goed bij komen.