Vertrouw met een gerust hart al je kleren toe aan de droogkast AEG FiberPro en 3DScan

Het FiberPro-systeem met 3DScan-sensor van deze nieuwe droogkast AEG T9DEC86CP detecteert het vocht zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van je kleren. Zo worden die heel nauwkeurig en met de nodige zorg gedroogd. Wol, zijde, buitenkleding, hemden, broeken en zelfs donsjassen kan je met een gerust hart toevertrouwen aan deze droogkast.

Nauwkeurig drogen

Nauwkeurig drogen

FiberPro-systeem met 3DScan-technologie van AEG T9DEC86CP neemt vocht in het wasgoed waar met gebruik van sensoren. Het vocht wordt waargenomen, de tijd wordt daaraan aangepast voor nauwkeurige droging. Zelfs voor dikke en gelaagde kleding. Donsjacks blijven mooi en tot wel 30% betere thermische isolatie vergeleken met drogen aan de lucht.

Je kleren zijn klaar om aan te trekken

Je kleren zijn klaar om aan te trekken

Het Mix XL-programma heeft een geoptimaliseerde luchtstroom en warmteverdeling om katoen, synthetisch en een mix van beide zorgvuldig te drogen. Tussen het wassen en drogen is sorteren niet meer nodig. De kleding komt 30 % minder gekreukt tevoorschijn en is minder stijf dan bij luchtdroging. De kleding is minder gekreukt, voelt comfortabeler aan en is klaar om aan te trekken.

Slim drogen

Slim drogen

Verbind je droogkast AEG T9DEC86CP met de app, om op een slimmere en snellere manier te zorgen voor de beste behandeling. De Care Advisor baseert zich op de expertise van AEG om het beste programma aan te bevelen voor kledingstukken, zodat je zelfs wol, zijde en delicate kleding die alleen met de hand gewassen mag worden, in volle vertrouwen kunt reinigen. 48 stoffen en 40 vlekken kunnen efficiënt worden behandeld. En dit alles met minder risico op krimpen, verkleuring en vervorming.

Bescherming op maat

Bescherming op maat

De programma’s van ons unieke AbsoluteCare®-systeem bepalen nauwkeurig de bewegingen en de temperatuur van de droogtrommel. Wol wordt tegen de trommel aangedrukt, zodat het plat kan drogen. Outdoorkleding krijgt precies de juiste hoeveelheid warmte om de volledige functionaliteit van het waterdichte membraan te herstellen. Voor elke stof wordt de juiste beweging en temperatuur ingesteld om de kleding te drogen en tegelijkertijd de kwaliteit, de vorm en het juiste gevoel te behouden.

Veilige, lage temperaturen

AEG SensiDry-technologie van AEG T9DEC86CP trekt vocht uit stoffen op de helft van de warmte als normaal bij conventionele droogtrommels, zonder de droogtijd aanzienlijk te verlengen. Hierdoor worden stoffen nooit blootgesteld aan onnodige warmte. Je kleding blijft langer aanvoelen als op de dag dat je ze kocht.

Wil je alle voordelen van de droogkast AEG T9DEC86CP zelf ontdekken om er veilig al je kleren in te drogen?
Bestel dan dit staaltje van technologie online of kom langs in de winkel.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters