Aan het wachten op Black Friday? Dat is niet nodig dankzij onze laagsteprijsgarantie!

Bij Vanden Borre hoef je niet te wachten op Black Friday! Je geniet het hele jaar door van de beste prijzen. Hoe we dat doen? Dankzij onze laagsteprijsgarantie vergelijken we onze prijzen met die van onze concurrenten en passen ze indien nodig aan.

Heb je ergens anders of zelfs bij ons een lagere prijs gezien? We betalen je het verschil terug tot 30 dagen na aankoop, dankzij onze Akte van Vertrouwen.

FAQ

Wanneer begint en eindigt Black Friday bij Vanden Borre? In 2023 begint Black Friday op vrijdag 24 november, de dag na Thanksgiving in de VS, en eindigt op maandag 27 november. Omdat we onze prijzen dagelijks vergelijken en aanpassen aan de aanbiedingen en prijzen van onze concurrenten, vind je onze toestellen het hele jaar door aan de laagste prijs.
Omdat we onze prijzen dagelijks vergelijken en aanpassen aan de aanbiedingen en prijzen van onze concurrenten, vind je onze toestellen altijd aan de laagste prijs, zelfs tijdens Black Friday.
Ja, hoor ! Als je na je aankoop een lagere prijs ziet, betalen we je het verschil terug tot 30 dagen na je aankoop. We vergelijken ook dagelijks de aanbiedingen van een aantal andere winkels, en passen zo nodig onze prijzen aan. Maar het kan altijd dat we iets over het hoofd hebben gezien. In dat geval mag je ons gerust contacteren zodat wij onze prijs voor jou aanpassen.
Als je het product vanop afstand hebt gekocht, heb je zoals altijd 14 dagen om je herroepingsrecht uit te oefenen. Dit verandert niet tijdens Black Friday. Meer informatie nodig? Klik hier.

Black Friday in alle details

Black Friday is overgewaaid uit Amerika. Elke 4de donderdag van november, vierden de Amerikanen Thanksgiving. Een dag later doen veel mensen inkopen omdat winkels dan flinke kortingen geven. En dat is nog niet alles… Op de eerste werkdag na Black Friday is het Cyber Monday. Dan zijn de webwinkels aan de beurt om uit te pakken met topaanbiedingen. En waarom Black Friday? Rond 1981 werd gemeld dat op die dag de winkeliers voor het eerst ‘in het zwart’ kwamen te staan, dat ze eindelijk begonnen winst te maken voor het jaar.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters