KitchenAid Artisan 5KSM175PS, de keukenrobot voor al je creaties

KitchenAid Artisan 5KSM175PS, de keukenrobot voor al je creaties

Ben je niet uit je keuken weg te slaan en wil je graag tijd winnen bij het bereiden van je deeg of beslag? Vertrouw op de kracht van deze moderne KitchenAid Artisan-keukenrobot. Met zijn vermogen van 300 watt maak je bijvoorbeeld met gemak zwaar brooddeeg, verse pasta, ijs en zelfs hamburgers. En natuurlijk helpt deze machine je ook bij het snijden van groentjes of het zeven en wegen van bloem als je een heerlijke taart wil bakken!

Wat schaft de pot?

Wat schaft de pot?

Ben je van plan om pasta, pizza of brood te maken? Goed idee! Gebruik de deeghaak om alle soorten deeg te kneden. Grijp de draadgarde als je bijvoorbeeld je cakebeslag luchtig wil maken. En met de platte menghaak pak je de zwaarste mengsels aan of geef je de gepaste consistentie aan je puree of glazuur.

Handige extra kom

Handige extra kom

De kom van 3L is een extra kom, zodat je de ene die je hebt niet voortdurend moet afwassen. Twee bereidingen nodig voor je receptje? Da’s dus mogelijk! Bovendien is de menghaak met flexibele rand perfect om de restjes van de ingrediënten beter uit je kom te krijgen. Resultaat: er gaat niets verloren en het is makkelijker om je kom te reinigen.

Knap design voor ieders smaak

Knap design voor ieders smaak

Dankzij het originele planetaire systeem van deze keukenrobot was het nooit zo simpel om ingrediënten aan je mengsel toe te voegen. Het vergt weinig inspanning voor resultaten van topkwaliteit. Dankzij zijn ontwerp met gladde, afgeronde, kantelende kop die in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is, vind je altijd de perfecte keukenrobot.

Geen last meer van beslagspetters

Geen last meer van beslagspetters

Nog een leuk pluspuntje aan deze KitchenAid-keukenrobot? Ja hoor, zijn schenkschild is perfect om de kom af te dekken terwijl je er ingrediënten aan toevoegt. Meng ze eenvoudig en snel bij elkaar en vermijd troep op je aanrecht.

Robuust ontwerp

Robuust ontwerp

Alle KichenAid-keukenrobots werden gebouwd met de sterkste materialen: ze kunnen elk recept bereiden en kunnen elk ingrediënt aan dat je erin gooit. Kortom, de metalen behuizing maakt deze Artisan-keukenrobot stevig en duurzaam. Met welk receptje ga je je keukenrobot de volgende keer uitdagen?

Keuze uit verschillende topaccessoires

Keuze uit verschillende topaccessoires

Met een ruim aanbod aan optionele accessoires maak je van je Artisan-keukenrobot een echte kookbuddy. Bevestig je accessoire makkelijk aan de mixer via de hulpstuknaaf en je bent klaar om snel een lekker gerechtje te maken. Met deze accessoires kun je echt alles aan!

Wil je graag pronken met je nieuwe KitchenAid Artisan-keukenrobot op je aanrecht? Kom dit toestel bewonderen met je eigen ogen in één van in één van onze winkels!

4,7
€ 819,00

4,7
€ 819,00

4,7
€ 819,00

4,7

4,7
€ 754,00

4,7
€ 819,00

4,7
€ 819,00

4,7
€ 819,00

4,7
€ 754,00

4,7

4,7
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters