Geniet van onze deals op LG-tv's

Perfect Zwart. 100% kleurgetrouwheid. Verbluffend contrast. Dankzij hun 11-jarige expertise met OLED-technologie til je je kijkervaring naar een hoger niveau met een OLED-tv van LG

20240514_LG_Bloc_1.jpg

OLED. Perfect zwart, oneindig contrast.

Door het gebruik van individueel regelbare pixels kan een LG-tv ongeëvenaard diepe zwarttinten weergeven. Hierdoor geeft het beeld een telkens een rijk en diep contrast weer en maakt LG van iedere match een topervaring met zijn kleurgetrouwe beeldweergave.

20240514_LG_Bloc_2.jpg

Verbeterde beeldkwaliteit met AI

Dankzij de nieuwe α11 4K AI-processor geniet je bij de G4-serie van AI Super Resolution upscaling, kleurverfijning en een dynamische helderheid op jouw beeldscherm. Beleef ieder moment van het EK nog helderder dankzij de krachtigste processor in een OLED-tv van LG.

20240514_LG_Bloc_3.jpg

Built-in Chromecast

Wanneer je een LG-tv van 2024 in huis haalt, haal je meteen ook een Chromecast in huis. Deze zit namelijk ingebouwd in je toestel. Bovendien zijn alle toestellen van LG al sinds enkele jaren compatibel met AirPlay 2. Gemakkelijk het EK streamen op je televisie is dus geen probleem!

20240514_LG_Bloc_4.jpg

De LG Soundbar: perfect bij je OLED tv.

LG biedt nu een soundbar die speciaal is ontworpen voor de C2, C3 en C4 OLED tv's. Met een unieke beugel kan je deze rechtstreeks op je televisie monteren. Extra gaten boren is dus helemaal niet nodig. Daarnaast is er bij de soundbar een achterplaat voorzien waardoor deze dienst kan doen als TV-standaard met kabelbeheer.

20240517_LG_Bloc_7.jpg

Nog meer helderheid dankzij LCA & de Brightness Booster

Met LCA (Light Control Architecture), de nieuwe processor en het nieuwe OLED-paneel verhogen we de maximale helderheid van het OLED-scherm. De C4-serie heeft bovendien ook een Brightness Booster die zorgt voor 20% meer helderheid. Ook op vlak van piekhelderheid heeft LG een grote sprong vooruit gemaakt bij de G4: dit jaar spreken we over een piekhelderheid die 150% hoger is dan gebruikelijk is in een OLED-scherm!

20240517_LG_Bloc_8.jpg

WebOS - 5 jaar upgradebaar

Met het intuïtieve WebOS van LG kan je makkelijk je favoriete streamingsdiensten bekijken. Geen pijltjes of virtuele keyboards, maar wijzen, klikken en kijken! Daarnaast stelt LG als eerste tv-fabrikant ooit zijn nieuwe software-updatebeleid, WebOS Re:New Program, voor. Daarmee ontvang je vijf jaar lang telkens weer de nieuwste WebOS-versie op jouw LG-tv. Ieder jaar een slimmere tv dan het jaar voordien? Dat kan!

20240517_LG_Bloc_9.jpg

One Wall Design

De G4 en M4 OLED tv van LG hebben een unieke troef: Dankzij de Zero Gap Wall mount kan je deze tv bijna volledig tegen de muur monteren. Deze Zero Gap Wall Mount wordt meegeleverd met de tv. Hierdoor maak je van je OLED tv een echte blikvanger met de allures van een kunstwerk.

Cashback tot € 500

Krijg tussen 6 mei en 31 juli 2024 tot € 500 cashback bij aankoop van een LG OLED- of QNED-model die deel uitmaakt van de actie.

Meer info? Klik hier.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters