Click&Collect na 30 min
De laagste prijs garantie
2 jaar garantie

BRAUN SILK EXPERT PRO 5 PL5115

4,3

€ 279,00 Of - Simulatie
Onze diensten
Direct Replace Garantie
Direct Replace Garantie
€ 50,00

3 jaar omruiling bij panne

Karakteristieken

  • Type: IPL (Intense Pulsed Light)

  • Geschikt voor huidtypes: I-II-III-IV-V

  • Huidskleursensor: Ja, intelligente sensor

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 50,00
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de BRAUN SILK EXPERT PRO 5 PL5115

Voor wie graag met een gladde huid door de zomer fladdert, heeft Braun een nieuw semidefinitief epileerapparaat ontworpen: de Silk-expert Pro 5. Dit IPL-toestel is zowel voor vrouwen als voor mannen de ideale tool om lichaamshaar langdurig te verwijderen. Benieuwd naar de troeven en werking van deze serie? Lees meer

Productkenmerken van BRAUN SILK EXPERT PRO 5 PL5115
Type IPL (Intense Pulsed Light)
Geschikt voor huidtypes I-II-III-IV-V
Huidskleursensor Ja, intelligente sensor
App beschikbaar
Huidcontactsensor
Automatisch flitsen
Behandeltijd onderbenen 5 min.
Oppervlakte venster 3 cm≤
Geschikt voor het gezicht
Niet geschikt voor rood, lichtblond, wit en grijs haar
Type lamp Niet-vervangbare lamp
Connectiviteit
Voeding Op netstroom (adapter/stroomsnoer bijgeleverd)
Gewicht 1.1134 kg
Vanden Borre-code 8051429

Documentatie

Wat zeggen onze klanten over de BRAUN SILK EXPERT PRO 5 PL5115

Klanten score

4,3

4,3 op 5 | 32 Reviews

Gebruiksgemak

4,5 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,1 op 5

5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Lijkt ingewikkeld maar uiteindelijk simpel in gebr
Mathias Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 15-06-2021
Toestel is in begin ietwat ingewikkeld in gebruik, zelf eens een video tutorial gekeken hoe het werkt (er zijn er velen). Daarna werkt het toestel heel vlot en eens je er mee weg bent duurt een sessie maar enkele minuutjes. Nog te kort om het resultaat te vertellen maar in ieder geval voor hoe kort ik het toestel kon testen heel fijn in gebruik!
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Pijnloos en vlot naar minder haar
Maarten Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 13-06-2021
Een maand geleden ben ik van scheren overgeschakeld naar ontharen met deze IPL. Na 4 weken testen, is mijn mening eerder positief, het toestel regelt eigenlijk alles zelf, je laat het gewoon rustig over de huid glijden, net zoals bij het scheren. Voordeel is dat het minder tijd kost dan scheren, er is ook geen kans op snijwondjes en je moet het minder vaak doen omdat het inwerkt op de haarwortels in plaats van het haar gewoon korter te maken. Aangezien mijn haar zeer donker is, is het verschil nog niet enorm groot, maar in de handleiding staat dat de opstartfase tot 12 weken kan duren, dus ik ben benieuwd hoe zichtbaar mijn borsthaar dan nog zal zijn.
Voordelen
gebruiksvriendelijk, pijnloos
Nadelen
opstartfase duurt lang
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Heel tevreden
Rachidelk Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 13-06-2021
Na een paar weken deze braun ipl te gebruiken, zie ik toch al resultaat. Wat meteen opviel bij het uitpakken is het design van het apparaat zelf met een elegante uitstraling. De kabel is wel wat kort maar is niet echt een probleem. Ik had voorheen wel eens van IPL-ontharing gehoord, en was dus erg benieuwd. Na enkele sessies testen met het product was de haargroei merkbaar verminderd. De haartjes groeien veel trager terug en zijn ook veel dunner. Op sommige plaatsen groeien er geen haartjes meer. De pijn valt goed mee op de hoogste stand voel je een schok maar op lagere stand is het pijnloos, ik heb dit product ontvangen om te testen, en kan dit product zeker aanbevelen!
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

13-06-2021
Het apparaat werkt gemakkelijk en snel. Ik heb het even mogen testen en het enige nadeel voorlopig is dat het op tattoos niet gebruikt mag worden. Daarnaast zijn de flitsen soms moeilijk om naar te kijken.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Eenvoudig, veilig, pijnloos
DavyH Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 12-06-2021
Het toestel is eenvoudig en veilig in gebruik. De behandeling gaat snel en quasi pijnloos. De lichtflitsen worden automatisch aan je huid aangepast. Ik mag het toestel al drietal weken testen dus ik heb nog geen idee van het resultaat op lange termijn. Het toestel zit in een mooi tasje zodat het makkelijk op te bergen is.
Voordelen
pijnloos, veilig, snel
Nadelen
felle flitsen
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Gemakkelijk toestel
12-06-2021
Deze pl 5115 van braun is een zeer gemakkelijk toestel.heb deze aantal weken gebruikt en je ziet dat de haargroei al verminderd is.het toestel op zich is gemakkelijk te gebruiken op groten en kleine stukken van je lichaam.op groten stukken kan je er gewoon makkelijk over glijden,wel goed aandrukken anders flits het niet.kleine stukken is gewoon even tegenhouden en als het geflits heeft derekt er af halen.ik heb deze mogen testen en vind het zeker een aanrader.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Werkt zeer goed
Kevin 12-06-2021
Dit was de eerste keer dat ik een lichtontharingsproduct heb gebruikt. Na enkele weken het product te testen bleek dat dit effectief wel werkt. Haartjes blijven langer weg! Geheel pijnloos vond ik dit niet, maar dit hangt van persoon tot persoon af denk ik dan. Handig is ook dat er een scheermesje bij zit ťn het in een mooie etui zit voor op te bergen of mee te nemen op reis. Jammer is dat je het niet draadloos kunt gebruiken.
Voordelen
makkelijk in gebruik, snel resultaat
Nadelen
niet draadloos, prijzig
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Werkt goed!
Ruun Man, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 11-06-2021
Ik ben het IPL ontharing apparaat van Braun nu al enkele weken aan het gebruiken en kan met zekerheid zeggen dat het effectief werkt, aangezien mijn haargroei al met ~ 30% verminderd is. Na het IPL apparaat vier opeenvolgende weken te gebruiken op mijn benen en oksels, zie ik ondertussen overal kale plekken/ gebieden waar de haren niet meer teruggroeien. Ik zou wel aanraden de handleiding grondig door te nemen bij het eerste gebruik zodat men de correcte werkwijze hanteert. Het apparaat is makkelijk in gebruik en door de verschillende opzetstukken kan men goed verschillende lichaamsdelen behandelen. De behandeling doet relatief weinig pijn, men voelt enkel een warm gevoel en een kleine prik als het apparaat flitst. Maar het apparaat heeft verschillende standen dus men kan de intensiteit geleidelijk aan opbouwen. Ik heb geen neveneffecten ondervonden aan het testen van dit product, enkel de lichtflits is best fel voor de ogen waardoor het aan te raden is niet direct naar het apparaat te kijken tijdens de behandeling. Een definitief resultaat is pas na 3 maanden waar te nemen, maar ik vind het zeker en vast een goede investering en een goedkopere oplossing dan een laserbehandeling in een schoonheidssalon.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Super toestel
Marcus Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 11-06-2021
Als eerste ervaring met een ontharingsapparaat lijkt het een groot onderneming. Eens je de handleiding doorneemt is het snel te merken dat het toestel gemaakt is voor een super gemakkelijk en duidelijk gebruik. Het toestel komt in een zeer gemakkelijk en aangename opbergtas, waar alles met gemak in past. Bouwkwaliteit is zoals verwacht van Braun: subliem. Het voelt heel gemakkelijk in de hand en tijdens het gebruik zijn er geen klachten. In de doos zit er een scheermesje van Gillette bij, alsook een 2e opzetstuk die gebruikt kan worden voor grotere oppervlakken. Er zijn 3 intensiteit-standen die je met ťťn knop kan bedienen. Er is ook een sensor in de kop die het niet toelaat om te flitsen zonder contact met de huid. Die sensor meet ook in real-time de huid-tint en past de intensiteit zelf nog aan naar gelang nodig (rekening houdend met wat ingesteld is). Na 4 weken wekelijks te mogen testen is er nog geen grote verandering. Het laat de huid wel zeer glad achter en haargroei begint te vertragen. De aanbevolen gebruikstijd is tussen 4 en 12 weken dus gaat in de goede richting. Het doet geen zeer, na de eerste behandeling voelt de behandelde plaats wat moe aan, niets om over te klagen en sindsdien geen klachten gehad. Het is een bedraad toestel met een lange netsnoer, dus er is geen schrik dat een batterij leeg zou kunnen zijn. Al bij al een zeer goed toestel die doet wat het zegt op de verpakking. Buiten de prijskaart, die hoog is maar waard, kan ik het toestel maar aanbevelen!
Voordelen
goede kwaliteit toestel, mooi opbergzakje, lange netsnoer
Nadelen
duur
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Goed product, maar niet goedkoop
Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 09-06-2021
Er zijn nu ondertussen enkele weken gepasseerd sinds ik deze IPL voor het eerst kon testen. Bij het eerste gebruik is het alleszins aangeraden om de handleiding grondig door te nemen. Hierin staat duidelijk en uitgebreid beschreven hoe je best te werk gaat. Praktisch is deze IPL handig in gebruik. Je beweegt ermee zoals je met een scheermachine ook zou bewegen. Enkel fijne oppervlaktes (zoals op het scheenbeen) kunnen soms erg moeilijk zijn, omdat de sensoren van de brede kop daar de huid soms onvoldoende raken, waardoor het toestel niet flitst. Ik kon na het gebruik geen hinderlijke neveneffecten vaststellen. De eerste resultaten lijken alleszins positief. Het duurt al heel wat langer voor de haartjes terugkeren. Voor een definitief resultaat is het nog enkele weken afwachten, aangezien de handleiding aangeeft dat een duidelijk resultaat bereiken tot 3 maanden kan duren. Al bij al dus zeker een aanrader, ondanks de relatief hoge prijs.
Voordelen
werkt goed
Nadelen
prijzig
Een review schrijven over de BRAUN SILK EXPERT PRO 5 PL5115

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug