De IROBOT ROOMBA I3+ (i3558) is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle robotstofzuigers
Bekijk alle robotstofzuigers

Ontdek al onze robotstofzuigers en kies je robotstofzuiger uit 39 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

IROBOT ROOMBA I3+ (i3558)

IROBOT ROOMBA I3+ (i3558)

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de IROBOT ROOMBA I3+ (i3558)

Met de robotstofzuiger iRobot Roomba I3+ hoef je maandenlang niet aan stofzuigen te denken. Hij biedt alle voordelen van de I3 en maakt zichzelf bovendien automatisch leeg. Hij leert je huis kennen en maakt schoon waar jij dat wil met een verrassende zuigkracht en gepersonaliseerde instellingen.

Maandenlang geen omkijken naar

Twee maanden lang ledigt de Roomba i3+ zichzelf automatisch in zijn Clean Baseģ-systeem. De anti-allergeenzakken bestaan uit 4 lagen materialen die de allergenen blokkeren en 99 % van de pollen en schimmels vasthouden.

Doelgericht navigeren

De slimme navigatie in rechte lijn gebruikt vloersensoren om alles doelgericht en logisch schoon te maken in evenwijdige rechte lijnen. Zodra de batterij leeg geraakt, laadt de robotstofzuiger zichzelf op en begint hij weer waar hij gestopt is. Zo ben je altijd zeker van een compleet resultaat.

Gerichte zones

De robotstofzuiger iRobot Roomba I3+ komt dankzij de reactieve sensoren nooit klem te zitten. Bovendien pakt hij de vuilste zones van je huis aan met de Dirt Detectô-technologie.

Een van de slimste van zijn generatie

iRobot verbetert voortdurend de software van zijn robots met de laatste technologieŽn en revolutionaire functionaliteiten. Het merk integreert deze innovaties rechtstreeks in zijn robots zodat ze altijd maar slimmer worden.

Vertrouwelijke gegevens

iRobot respecteert de strengste privacynormen om de gegevens van de gebruikers optimaal te beveiligen. Ze mogen enkel worden gebruikt om de gebruiksbeleving en de prestaties van de robots te verbeteren.

Technische specificaties over de IROBOT ROOMBA I3+ (i3558)

Belangrijkste kenmerken

Schoonmaakroute Methodisch
Mappingsysteem Zelflerend

Algemeen

Schoonmaakroute Methodisch
Mappingsysteem Zelflerend
Leegstation Ja, automatisch
Dweilfunctie Neen
Automatisch hervatten na opladen Op de plaats waar hij gestopt was
Verdiepingsherkenning Neen
Afgrondsensoren Ja
Spraakassistent Amazon Alexa, Google Assistant
Volle stofbak-indicator Ja
Luchtfilter Microfilter
Touch sensoren Ja
Turbo Power Functie Neen
Antidierenharen Ja
Max. batterij-autonomie 90 min.
Oplaadtijd 1.5 u.
Automatisch opladen Ja
Geluidsniveau 66 dB
Type batterij Lithium-Ion
Aantal virtuele muren Ongelimiteerd, via applicatie
Bijgeleverde accessoires Clean Baseģ, AuTomatic Dirt Disposal, 2 AllergenLock Bags, 1 Extra Filter
Bijzonderheden -
Afmetingen (HxBxD) 34 x 40 x 34.2 cm
Gewicht 3.18 kg
Type Robotstofzuiger
Geschikt voor donkere vloeren Ja

Vanden Borre-code 8091153

Reviews voor het product IROBOT ROOMBA I3+ (i3558)

4,7

4,7 op 5 | 7 Reviews

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

4,4 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,7 op 5

Keuze van de accessoires

4,3 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,7 op 5

Stil

3,5 op 5

Zuigkracht

4,4 op 5

5,0

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Keuze van de accessoires

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Zuigkracht

Geweldig
Ch Vrouw, 25-34 jaar 26/01/22
Wij zijn enorm blij met de aankoop van onze "mickey" . Wij werken beide fulltime en wat is het zalig als je thuiskomt dat alles netjes gestofzuigd is. Enkel nog is dweilen en je kan er weer tegen. Zalig
Voordelen
alles proper
Nadelen
nog te ontdekken
5,0

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Keuze van de accessoires

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Zuigkracht

Super tevreden
Denise Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 16/08/21
Robot zeer makkelijk te installeren, net als de app. Via de app kun je op afstand de robot zijn werk laten doen. Of je kunt de tijdstippen instellen. Hij maakt zichzelf ook terug leeg als hij terug is gekeerd naar het laadstation. Heerlijk om zo thuis te komen en niet te moeten stofzuigen.
4,0

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Keuze van de accessoires

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Zuigkracht

Goede stofzuiger
Benjamin Man, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 02/08/21
Zeer goede robotstofzuiger die ik 2-3 keer per week gebruik. De installatie is zeer eenvoudig. Gewoon aansluiten en de app op je smartphone installeren. Daarna gooien we een taak naar de robot en het begint te zuigen. De autonomie is ongeveer 1u30. Als het apparaat na deze tijd zijn taak niet heeft voltooid, laadt het zichzelf op en begint het opnieuw wanneer het voldoende is opgeladen. De zuigkracht is prima en hij is vrij stil. Wanneer de taak is voltooid, leegt de robot zichzelf op zijn basis. Het wordt dan ook elke keer goed schoongemaakt. Het is ook mogelijk om het te starten met Google Home of Alexa. Ik heb getest met de 2 assistenten en het werkt geweldig. De mobiele applicatie is zeer intuÔtief en je kunt de eigen kaart zien die de Roomba heeft gemaakt. Deze robotstofzuiger is daarom zeer eenvoudig in gebruik en elimineert de noodzaak om urenlang te stofzuigen. Het enige negatieve punt is dat het niet onder bepaalde meubels gaat en soms vast komt te zitten met voorwerpen die we zouden hebben laten rondslingeren.
Voordelen
zuig, maakt zichzelf leeg
Nadelen
ga niet onder de meubels
5,0

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Keuze van de accessoires

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Zuigkracht

Uitstekend product
Nicky Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 26/07/21
Ik zou al niet meer zonder deze roomba kunnen. Ik had in het verleden al een Roomba, maar dan niet zo uitgebreid. Ik vergat soms het bakje te legen, waardoor hij niet meer werkte de dag nadien. Deze is echt een topper van formaat. Hij leegt zelf na iedere ronde. Hij stofzuigt bij mij elke dag. Je kan hem gemakkelijk instellen via je gsm. Ik kom steeds thuis in een proper huisje. Handig dat er extra accessoires bij zitten. Ik maak sowieso elke maand de borstels schoon, zo gaat de robot langer mee. In vergelijking met mijn vorige is deze nog geen enkele keer vastgereden. Hij poetst in elke hoeken van onze woonkamer. De batterij gaat ook langer mee en hij maakt geen storend geluid. Voor mij is deze roomba echt onmisbaar geworden
Voordelen
batterij gaat langer mee, leegt zelf zijn vuilbakje, poetst in de hoeken, beperkt geluid
Nadelen
geen
4,0
Daan Man 24/07/21
De doos wanneer deze toekomt via de post is enorm, maar het is wel als een tetris spel in elkaar gestoken, waardoor er geen plaats onbenut blijft, dit is een pluspunt voor de ecologische voetafdruk. Installatie is vanzelfsprekend ook het verbinden met de gsm en Alexa van Amazon, de installatie heeft ongeveer 5 minuten geduurd inclusief het pairen. De kwaliteit van de stofzuiger is deftig, de bovenkant heeft een zachte stof de rest is stevig plastiek met een rubberen stootwand, de toren is ook stevig gebouwd zodat deze niet verschuift wanneer de stofzuiger ervan of erop rijdt. De stofzuiger is jammer genoeg wel dom dat mag je letterlijk nemen, hij mapt je huis niet om te onthouden waar de meubelen staan of waar hij al dertien keer langs gereden is, maar hij kan wel je huis mappen nadat hij klaar is, om te tonen waar hij allemaal gestofzuigd heeft. Waar hij wel slim is, is door, onder en tussen stoelen rijden, hij zal zoeken tot hij er overal tussen geraakt is zonder vast te rijden. Een laagpolig tapijt van ongeveer 1cm is ook geen probleem, de wielen laten sporen na maar die strijk je zo weer plat met je voet. Laat deze wel niet snachts rijden als je rustig wilt slapen, de automatische afzuiging van stofzuiger naar toren is precies een F16 die overvliegt op 30 meter boven je hoofd.
Voordelen
op afstand aanzetbaar, doet tapijt
Nadelen
dom (letterlijk)
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters