De ORAL-B EB60 3+1 ULTRATHIN is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle opzetborstels
Bekijk alle opzetborstels

Ontdek al onze opzetborstels en kies je opzetborstels uit 39 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

ORAL-B EB60 3+1 ULTRATHIN

ORAL-B EB60 3+1 ULTRATHIN

Dit product is niet meer beschikbaar!

Technische specificaties over de ORAL-B EB60 3+1 ULTRATHIN

Algemeen

Omschrijving EfficiŽnter schoonmaken, gezondere en wittere tanden
Type Langwerpige opzetborstels

Vanden Borre-code 8337829

Reviews voor het product ORAL-B EB60 3+1 ULTRATHIN

4,7

4,7 op 5 | 38 Reviews

Fantastisch!
4,0
Ajin 23/06/19
Eindelijk een produkt dat het resultaat geeft wat beloofd wordt: echt waar, vanaf het eerdte gebruik ben je overtuigd dat het resultaat geweldig is (of fantastisch om het in reclametermen te zeggen) Kopen en gebruiken is het motto
Prima borstel voor schone tanden
5,0
GerjanT 28/02/19
Niets is persoonlijker dan een opzetborstel. Jarenlang poets ik al elektrisch en blijf het lastig vinden om weer een nieuwe opzetborstel te vinden als de tijd komt om deze te vervangen. Ik poets al jaren met een relatief harde borsten. Enkele maanden geleden kreeg ik de kans om deze opzetborstel gratis te testen. De borstel is zachte borstel met extra dunne haren. Ten opzichte van mijn vorige borstel klopt dat ook als je bijvoorbeeld met je duim erop drukt. Ik heb erg moeten wennen aan de zachte borstel, ik kreeg de neiging om relatief hard te gaan duwen in het begin. De tanden voelen schoon aan, ik heb laatst nog eens mijn oude “harde” borstel geprobeerd en vind dat nu zelfs onprettig! Na drie maanden dagelijks met deze borstel te poetsen wil ik geen andere borstel meer.
Borsteltje wat hard
4,0
Mene 15/03/18
Ik heb het idee dat de tandplak goed verwijdert wordt. Wel vind ik het borsteltje wat hard en merk ik qua whitening geen verschil.
schone tanden
5,0
karin555 13/03/18
fijne borstels met een ronde kop waardoor ik goed aan de tand en tandvlees kan komen. tanden voelen schoon en glad aan na reinigen prima in combinatie met oral B tandenborstel
Heerlijk schoon gevoel
5,0
Tina72 13/03/18
Dit zijn hele fijne borstels! Mijn tanden voelen ťcht schoon en glad en zijn al een behoorlijk stuk witter. En toch lekker zachte borstels. Absoluut een aanrader.