De SAMSUNG AMERIKAANSE 634 L (RS68CG885DS9EF) is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle amerikaanse frigo's en french doors koelkasten
Bekijk alle amerikaanse frigo's en french doors koelkasten

Ontdek al onze amerikaanse frigo's en french doors koelkasten en kies je amerikaanse koelkast/french doors uit 58 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

SAMSUNG AMERIKAANSE 634 L (RS68CG885DS9EF)

SAMSUNG AMERIKAANSE 634 L (RS68CG885DS9EF)

Dit product is niet meer beschikbaar!

Technische specificaties over de SAMSUNG AMERIKAANSE 634 L (RS68CG885DS9EF)

Algemeen

Type Amerikaanse koelkast
Totale inhoud 634 l
Volume van de diepvriezer 225 l
Volume van de koelkast 409 l
Koeltechniek koelkast Dynamisch
Koeltechniek diepvriezer No Frost
Geluidsniveau 35 dB
Dispenser Water + ijsblokjes + ijsschilfers
Aantal deuren 2

Verbruik

Energieklasse D
Energieverbruik per jaar 281 kWh/jaar
Energiekost 109.59 euro/jaar
Klimaatklasse SN-T
Ecocheques aanvaard Ja: winkel (papier/elektronisch) en levering (elektronisch)

Comfort en veiligheid

Gescheiden koelcircuits Ja
Invriesvermogen 7.5 kg/24u
Vershoudzone (0-3įC) Ja, met vochtigheidsregeling
Fruit- en groentelade 2
Homebar Neen
Horizontale flessenhouder Ja
Binnenverlichting Ja, ledkolomverlichting
Aantal diepvriesvakken 6
Weergave ingestelde temperatuur Ja
Temperatuurregeling Elektronisch
Temperatuuralarm Ja, met geluid
Opendeuralarm Ja, met geluid
Autonomie bij stroomuitval 6 u.
Zachte sluiting van de deur Neen
Telescopische rails Ja
Waterfilter Ja
Watertoevoer Aansluiting op watertoevoer
Handvat GeÔntegreerd handvat
Wifi Ja

Functies

Snelvriesfunctie Neen
Supercool-functie Neen

Fysieke eigenschappen & afmetigen

Gewicht 123 kg
Afmetingen (HxBxD) 178 x 91.2 x 71.6 cm
Kleur deuren Inox
Materiaal deuren Grijs

Extra kenmerken

Bijzonderheden Smart Convertible 5-in-1

Vanden Borre-code 7811918

Reviews voor het product SAMSUNG AMERIKAANSE 634 L (RS68CG885DS9EF)

4,7

4,7 op 5 | 7 Reviews

Design

5,0 op 5

Design

Veelzijdig, doordacht product van Samsung
5,0
Patrick196809 05/02/24
Er valt zoveel over de Amerikaanse koelkast te vertellen dat ik maar een duidelijk overzicht van gemaakt hebt, ik hoop dat je er wat aan hebt Merk en model: Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG885DS9EF1 Configuratie: Veelzijdig, kan worden aangepast aan verschillende behoeften (koel/vries, vriezer, koeler, energiemodus) Installatie: Eenvoudig, met een afwasmachinekraan en een Y-stuk. Handleiding ontbrak, maar Youtube video hielp Uiterlijk: Prachtig en modern, met streeploze oppervlaktes Capaciteit: Enorm, met 634 liter aan ruimte, geschikt voor grote huishoudens Indeling: Makkelijk aan te passen, met brede planken, een flessenrek en geen lastige hoeken of randen Waterdispenser: Heerlijk, met crushed-ijs. Duurde wel even voordat de eerste ijsblokjes klaar waren. Smart-app: Wel gekoppeld Niet gebruikt, maar de koelkast werkt perfect zonder extra instellingen Geluid: Heel stil, als hij is aangesloten en op temperatuur is Bedieningspaneel: Niet nodig, want de koelkast is makkelijk te bedienen Beoordeling: Niets te klagen, een echte aanrader voor wie die de nieuwste technieken in zijn keuken wilt hebben en flexibel wil zijn met de koel of vriescompartimenten

Design

makkelijk in gebruik
5,0
Willem R 31/01/24
Wij hebben het genoegen kegregen om de Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG885DS9EF WiFi te mogen testen. Na een test periode van 5 weken zijn we zťťr tevreden over de koelvries combinatie. Het grote voordeel van deze gigant is dat het koelgedeelte echt kolossaal is en heel fijn in gebruik. In de deuren zitten precies genoeg vakken voor de juiste producten in te zetten. Zo kun je je koelkast mooi geordend houden. Dan nu het vries gedeelte daar was ik iets minder enthousiast over. De water en ijsblokjes maker is een fijne toevoeging maar neemt zťťr veel ruimte in beslag voor het vriesgedeelte. Ook neemt het verbruik toe als je deze aansluit en hebben wij hem na 3 weken uitgeschakeld om te te kijken of dat scheelde en dat deed het ook. De indeling van de vriezer vonden we niet fijn en konden onze spullen niet lekker kwijt. De wifi optie is een leuke gadget maar niet noodzakelijk. De eindconclusie is dat het een mooie verschijning is en een aanvulling voor je huis.

Design

Bomvolle koelkast met leuke opties
5,0
mitchell1234 27/01/24
Ik mocht dit product een aantal weken testen. Deze Samsung koelkast met enorme inhoud is ons enorm bevallen. De ruimte is enorm en goed ingedeeld, deurvakken zijn heel diep zodat elke type fles past. De vriezer heeft ook deurvakken voor kleinere items, en een ijsbak die zichzelf vult. Genoeg planken om spullen op te bewaren of bakken te plaatsen waar je vrieswaar ik kan zetten. De "ijskip" met crushed ice en koud water mogelijkheden zijn echt top. Wij genieten vaak van een glas met crushed ijs en limonade. Interne verlichting is ook echt optimaal, de LED leds lichten alles duidelijk op. Enigste minpuntje is dat hij soms veel geluid maakt bij de koelcyclus. Hij staat op de kopse kant van onze keuken waarbij de zijkant open staat en daardoor beter hoorbaar is. Echter is het ook weer niet zo extreem.

Design

Zeer ruime koelkast
5,0
DNS78 26/01/24
Ik heb dit apparaat een paar weken mogen testen. Ten eerste is het een mooie koelkast om te zien, de planken, deuren en schappen, alles is goed van stevige kwaliteit. Verder is het een verassend ruimte koelkast! De deuren zijn wat dieper waardoor je in de schappen in de deuren veel meer kwijt kunt. Ook passen er met gemak de wat dikkere pakken en flessen (2liter) in. Het flessenrek in het leggedeelte is ook breder wat zeker makkelijk is. Verder vind ik de uitschuifbak die onder een van de planken zit ook ideaal. Het vriesgedeelte is ook goed ingedeeld en hier heb je ook veel ruimte. De koelkast is zeer stil wat erg fijn is in een open keuken. Je kunt de koelkast met een app gebruiken, op zich is het leuk om te zien wat je voor kosten bespaart als je energiebesparingstand aanzet. Maar de koelkast is sowieso zuinig vind is. Voor mij persoonlijk doe ik verder niet veel met de app maar de mogelijkheid is er wel dus. De power cool en freeze functie is zeker handig, vooral in de zomer om je boodschappen snel te koelen of in te vriezen. De ijsdispenser is makkelijk in gebruik, vooral erg leuk is dat er behalve blokjes ook nog crushed ijs kan worden gemaakt. En de dispenser neemt dus niet veel ruimte in van de vriezer zelf.

Design

Goede Amerikaanse koelkast met strak design
5,0
MiesLaura 25/01/24
Wij hadden de eer om deze Amerikaanse koelkast van Samsung te mogen testen, hij werd netjes thuis gebracht maar de koelkast werd niet geÔnstalleerd. Wat direct opviel was het strakke design van deze koelkast, de koelkast past bij elk design en heeft erg veel ruimte hoewel dit van de buitenkant niet perse zo oogt. De ijsblokjes dispenser is heel netjes weggewerkt ten opzichte van de oudere modellen van Samsung, enige nadeel is dat niet alle glazen even geschikt zijn voor de water en/of ijsdispenser. Zo heb ik alleens een natte vloer gehad, dit is makkelijk te verhelpen door een ander soort glas te pakken. Waar ik erg blij mee ben is dat je de temperatuur van de koelkast zowel in de deur als via een app eenvoudig kan regelen, ook heb je een snel vriezen en koelen optie welke ik erg handig vond bij het in gebruik nemen. Zo hoefde ik niet eerst mijn vriezer en koelkast leeg te eten voordat ik deze in gebruik nam. In de vriezer heb je erg veel stapel ruimte om eten in te vriezen, in het koelgedeelte heb je meerdere vakken in de deur. Ik vind het prettig om zo mijn zuivel producten van frisdrank te onderscheiden, ook zit er een vleeswaar bak in welke mooi is weg gewerkt via een ophang systeem, zo kan de je ruimte optimaal benutten. Terugkomend op de app die je eenvoudig kan koppelen aan je smarthphone, hierin kan je ook het stroomgebruik zien en eventueel een eco stand inschakelen. Het geluid dat de koelkast produceert is minimaal ten opzichte van voorgaande koelkasten. Ik ben zeer tevreden met deze Amerikaanse koelkast en kan deze zeker aanbevelen.