Bosch Unlimited 8-steelstofzuiger : Ongelimiteerde kracht binnen handbereik

Met de Bosch Unlimited 8-steelstofzuiger maak je heel je huis schoon op je gemak dankzij zijn ongelimiteerde werktijd! Hoe? Zijn PowerPlus-batterij met verbeterde capaciteit, krachtige TurboSpin-motor, gemotoriseerde zuigmond en intelligente Auto-modus biedt altijd genoeg power, waar en wanneer jij het nodig hebt.

Vrouw die alle hoeken van de woonkamer stofzuigt

Oneindige werktijd

Als jij een groot huis hebt, dan is deze Bosch-steelstofzuiger echt iets voor jou! Hij biedt jou een oneindige batterijduur. Hoe is dit mogelijk? Deze stofzuiger wordt geleverd met 2 uitwisselbare batterijen en hij verhoogt automatisch de prestaties van de steelstofzuiger om hardnekkig vuil grondig te verwijderen of verlengt de werktijd om grote oppervlakken schoon te maken. Met een perfect proper huis als resultaat.

De Bosch Unlimited 8 en zijn wisselbare batterij met snellader

Handige snellaadfunctie

Bij de Bosch Unlimited 8 wordt ook een snellader geleverd waarmee je alle 18V Bosch-batterijen snel kan opladen. Voorbeeld: een 4.0 Ah batterij wordt in amper 35 minuten volledig opgeladen. Hoe laat je hem op? Verwijder de batterij uit de stofzuiger in een simpele beweging, plaats hem in de snellader en wacht tot het groene lampje oplicht en verwissel met de 2de batterij. Zo kan jij ongelimiteerd snoerloos stofzuigen.

Handvat van de steelstofzuiger met Turbo, Auto en Eco stand

Met intelligente Automodus

De handige Automodus past automatisch het zuigvermogen en de luchtstroom van de borstel aan het type vloer aan. Resultaat? Een optimale autonomie en perfecte schoonmaakprestaties.

Borstel met ledverlichting aan

Voor zowel tapijt als vloeren

Bovendien zorgt de AllFloor HighPower Brush voor een verbeterde reiniging van elk oppervlak zoals je tapijten en harde vloeren. Wist je zelfs dat deze borstel 99,9 % van het vuil en stof opneemt in Turbostand? Dankzij de krachtige ingebouwde ledverlichting zie je elk vuiltje liggen, zelfs op donkere plekken.

Steelstofzuiger die de aarde van een neergevallen plant opzuigt

Snellere en efficiŽntere schoonmaak

Ervaar een krachtige en indrukwekkende schoonmaakbeurt dankzij de nieuw ontwikkelde TurboSpin-motor. In vergelijking met de eerdere Unlimited Serie is deze draadloze stofzuiger 50 % sneller en 32 % lichter. En hij draait tot 82.000 toeren per minuut. De Duitse motor is gebaseerd op meer dan 80 jaar ervaring. Goed om te weten: hij wordt geleverd met 10 jaar motorgarantie.

Vrouw dat achter de kast stofzuigt met een flexibel accessoire

Hulpstukken voor elke klus

Wil je graag je tafels, kasten of het binnenste van je auto eenvoudig schoonmaken? Met de Bosch Unlimited 8 is de klus zo geklaard. Hij wordt namelijk geleverd met nuttige accessoires die je helpen alle type oppervlakken te reinigen. Gebruik de praktische en ruimtebesparende wandhouder om deze snoerloze stofzuiger en zijn accessoires makkelijk opbergen en op te laden.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters