AEG FX9: draadloze steelstofzuigers zonder compromissenDe AEG FX9 Ultimate-modellen willen jouw enige stofzuiger en kruimeldief in huis worden. Daarom kregen deze draadloze steelstofzuigers alle nodige kracht, flexibiliteit en accessoires mee. Maak kennis met deze nieuwe reeks stofzuigers.


Kracht en bewegingsvrijheid

De AEG FX9 combineert de prestaties van een traditionele stofzuiger met de bewegingsvrijheid van een steelstofzuiger. Na een laadbeurt is de ultra-hd lithium-accu van 36 V klaar om je hele huis schoon te maken:

  • Eco-modus: 60 minuten of ongeveer 270 m² stofzuigen.
  • Power-modus: 30 minuten of ongeveer 150 m² stofzuigen.
  • High power-modus: 16 minuten of ongeveer 80 m² stofzuigen.

Alles-in-ťťn voor alles in huis

De stofzuiger maakt alles schoon, van vloeren en tapijten tot je meubels en gordijnen. En dat doe je moeiteloos, want de AEG FX9 is een lichtgewicht (0,9 kg) met een laag zwaartepunt, een verplaatsbare motor-unit, en een uittrekbare slang. Bovendien stel je de telescopische buis zo in dat de stofzuiger altijd de juiste hoogte heeft voor jou.

Door dat slimme design stofzuig je zowel vlotjes in de hoogte als onder lage meubels. Donkere plaatsen worden trouwens verlicht door ledlampjes op de zuigmond. Zo ontsnapt er geen enkel stofje onder de zetel aan je aandacht.

Zelfstaand en trendy

Wil je even pauzeren of je stofzuiger opbergen? Dan zet je het toestel gewoon rechtop. De AEG FX9 blijft vanzelf staan. Dat is handig om snel te stoppen met stofzuigen, maar ook om je klusje te hervatten. Want je hoeft je niet te bukken om het handvat opnieuw vast te nemen.

Door het zelfstaande ontwerp is het ook gemakkelijk om het toestel compact aan de kant te zetten in bijvoorbeeld je garage of bergruimte. Al kun je de stofzuiger net zo goed in het zicht laten staan. Hij is trendy en elegant genoeg om in elk interieur te passen. Zo hou je het toestel altijd bij de hand voor wanneer je het even wilt gebruiken als stofzuiger of als kruimeldief.


3 modellen bij Vanden BorreJe vindt deze draadloze steelstofzuigers in 3 uitvoeringen bij Vanden Borre. Allemaal bevatten ze de functies die hierboven aan bod komen, net als een vijfvoudig filter- en reinigingssysteem.

Dit zijn de verschillen tussen de 3 modellen:

AEG FX9 Ultimate: geleverd met 3-in-1-accesoire.
AEG FX9 Ultimate Reach: past zuigkracht automatisch aan de ondergrond aan, geleverd met 3-in-1-accessoire en REACH-hulpstuk.
AEG FX9 Ultimate Complete: past zuigkracht automatisch aan de ondergrond aan, geleverd met 3-in-1-accessoire, REACH-hulpstuk en gemotoriseerde turboborstel om dierenhaar en huisstofmijt te verwijderen.

Op zoek naar een draadloze steelstofzuiger die je huis van boven tot onder aankan? Ontdek de AEG FX9 Ultimateís in real life in je favoriete winkel.