Stap over naar een Chromebook: snel, veilig en makkelijk

Chromebooks zijn eenvoudige en indrukwekkende laptops. Eenvoudig omdat ze draaien op Chrome OS, het snelle en veilige besturingssysteem van Google, indrukwekkend omdat ze precies doen wat belangrijk voor je is. Ze zijn speciaal ontworpen voor jouw gebruiksgemak. Ontdek de Chromebooks vandaag bij Vanden Borre.

Maak het jezelf eenvoudig

Maak het jezelf eenvoudig

Een Chromebook gebruiken is heel simpel. Je logt je in op je Google-account en je komt meteen je Google Drive-bestanden en Chrome-voorkeuren tegen op je nieuwe laptop. Via de Alles-knop vind je heel snel wat je nodig hebt: bestanden, apps of antwoorden op je vragen online. 
 
Chromebooks werken met Microsoft Office. Word, Excel, PowerPoint. Aan jou de keuze. En bovendien beschikken heel wat Chromebooks over een touchscreen. Swipe, tik en scroll zoals jij dat wil! 

Maak het jezelf eenvoudig

De hele dag op je gemak

Stressen omdat je je lader thuis bent vergeten, is niet nodig! De Chromebooks hebben namelijk een lange batterijduur van maar liefst 12 uur, naargelang het model en gebruik. De hele dag werken of van entertainment genieten? Het kan allemaal!

Safe & sound

Safe & sound

Een Chromebook houdt jou en je gegevens beschermd met verschillende functies. Dankzij de ingebouwde virusbeveiliging is je Chromebook automatisch beschermd tegen malware. Zo kan jij je concentreren op wat je moet doen zonder dat je externe beveiligingssoftware hoeft te installeren. Mocht er toch een virus in je laptop gekropen zijn, dan blijft de rest van je computer beveiligd. Sandboxing houdt namelijk de verschillende softwareonderdelen op je Chromebook van elkaar gescheiden.
 
Een andere functie is het beveiligd gebruik voor meerdere gebruikers. Deel je Chromebook met anderen maar houd privé wat privé is. Als je een Chromebook deelt met meerdere gebruikers, dan blijft de privacy van elk van jullie verzekerd. Bovendien kunnen je vrienden de gastmodus gebruiken. Ze hoeven zich niet in te loggen op je Chromebook, ze zien jouw bestanden niet en hun lokale geschiedenis en bestanden verdwijnen van je laptop wanneer ze hem uitschakelen.

Ready, set, go!

Ready, set, go!

Ben je op zoek naar een laptop die in enkele seconden opstart en ook na langere tijd snel blijft presteren? Twijfel dan niet langer! Chromebooks staan razendsnel paraat voor je eerste opdrachten van de dag. Na een periode in slaapstand kan je je laptop simpelweg ontgrendelen met je vingerafdruk.
 
En dankzij automatische updates heb je altijd de nieuwste software zonder dat je wordt onderbroken.

Ontdek het gamma Chromebooks in je favoriete Vanden Borre-winkel, vraag advies aan een verkoper en maak je keuze!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters