Uw overheidsaankoop bij Fnac Vanden Borre Business

Koopt u als aankoopverantwoordelijke van een publieke of overheidsinstelling elektro of multimedia aan? Dan wilt u persoonlijk advies, kwaliteitsvolle producten en vlekkeloze service – tegen de laagste prijs. Net zoals iedereen. Tegelijk moet u voldoen aan specifieke voorwaarden en procedures.

Dan helpt het als u iemand aan uw zijde hebt die de markt én uw specifieke uitdagingen kent. De naam van die partner? Vanden Borre BtoB.

Deskundig advies

  • Welk scherm toont zonder haperen 16 uur per dag content in mijn inkomhal?
  • Hebben we voor onze cafetaria een professionele afwasmachine nodig?
  • Wat is nu op termijn het goedkoopst: een laser- of inkjetprinter?


Geen enkele markt evolueert zo snel als die van elektro en multimedia. Zelf op de hoogte blijven van al die technologische ontwikkelingen? Onbegonnen werk. Toch wordt van u verwacht dat u een verstandige afweging maakt.

Gelukkig helpt Fnac Vanden Borre Business u daarbij. Hebt u één smartphone nodig? Of lanceert u een totaalproject voor de uitrusting van kamers of appartementen? Dankzij de gespecialiseerde kennis van onze adviseurs maakt u altijd de juiste keuze.

Zorgeloze samenwerking

Hebt u een snelle prijsofferte nodig? Stuur uw aanvraag naar business@fnacvandenborre.be: wij antwoorden u meteen. Voor een aankoop hoger dan 8500 euro stuurt u ons een aanbesteding, die we deskundig verwerken. Net zoals uw aanvraag voor een raamcontract.
Daarna geniet u onze volledige service:
  • gratis levering en installatie ter plaatse – inclusief losse bestellingen
  • terugname van uw oude toestellen
  • dienst na verkoop door onze meer dan tweehonderd medewerkers


En als publieke instelling betaalt u na de levering via factuur. Eenvoudiger kan niet.

Eindeloos aanbod

Op onze website vindt u ons hele standaardgamma: kleine en grote huishoudtoestellen, tv en audio, kantooruitrusting, telefonie en multimedia, … Al deze consumentenproducten zijn ook beschikbaar via Fnac Vanden Borre Business.
Tegelijk bieden wij u oplossingen op maat en professionele toestellen aan, zoals:

Hebt u een vraag of wilt u een gepersonaliseerde offerte voor uw elektro of multimedia?

Contacteer ons
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters