Kantoorinrichting: elektro en multimedia

Uw taak als facility manager? Met de juiste kantoorinrichting maakt u het uw collega’s gemakkelijk. Zodat ze optimaal bijdragen aan de doelstellingen van uw onderneming. Maar wie zorgt ervoor dat úw job eenvoudiger wordt? Dat u tijd en geld bespaart dankzij betrouwbaar advies en soepele aankoop- en leveringsvoorwaarden? Antwoord: Fnac Vanden Borre Business – uw unieke aanspreekpunt voor de elektro- en multimedia-uitrusting van al uw bedrijfsruimtes.

Inrichting van uw kantoorkeuken

’s Middags gezellig samen rond de tafel in de keuken of eetzaal? Dat is de goedkoopste en doeltreffendste vorm van teambuilding. Logisch dat u heel wat aandacht besteedt aan dat stuk van uw kantoorinrichting.
Deze toestellen zijn alvast onmisbaar:
  • Koelkasten waarin uw collega’s hun beleg en restjes hygiënisch bewaren. Bij Fnac Vanden Borre Business vindt u ook professionele koelinstallaties, bijvoorbeeld voor uw drankenaanbod – met flexibele indeling voor flessen en een slot tegen grijpgrage handen.
  • Vaatwassers die discussies over dat vervelende afwasklusje vermijden. Is er altijd veel vaat of moet het snel gaan? Kies dan een professioneel model.
  • Microgolfovens, koffiezetapparaten, waterkokers, … alles wat ervoor zorgt dat uw collega’s zich thuis voelen in de kantoorkeuken.

Kantoorinrichting met multimedia

Smartphones en tablets, desktops en laptops, … Kies uit ons ruime multimedia-aanbod de dagelijkse werkinstrumenten van uw collega’s. En zie hoe hun productiviteit én werkplezier er met sprongen op vooruitgaan.

Inrichting van uw vergaderzalen

We vergaderen veel op kantoor. Misschien wel té veel. In elk geval doen we het vaak niet efficiënt genoeg. En daartegen is de juiste kantoorinrichting een probaat middel. Met technologieën die samenwerking aanmoedigen en in productieve banen leiden.
Met een projector en scherm geven uw collega’s presentaties met meer vaart. Nóg beter is een professioneel beeldscherm of Large Format Display. Want dat biedt extra impact en interactiviteit.

Bestel uw kantoorinrichting vlot bij Fnac Vanden Borre Business

Uw kantoorinrichting gekozen? Dan maken we het u gemakkelijk:
  • U bestelt op basis van bestelbonnen.
  • Wij leveren gratis, zonder minimumbedrag.
  • U betaalt op factuur via overschrijving.


Bovendien geniet u een uitstekende dienst na verkoop, met meer dan tweehonderd medewerkers die elke dag voor u klaarstaan.

Hebt u een vraag of wilt u een gepersonaliseerde offerte voor uw kantoorinrichting?

Contacteer ons
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters