Krups Infinissima Touch: jouw koffiebar, gewoon thuis

De Infinissima Touch van Krups bereidt in slechts seconden een fantastisch assortiment aan dranken van koffiebar kwaliteit. Dankzij de NESCAFÉ® Dolce Gusto®-capsules is jouw koffiebar gewoon thuis en ontwikkel je koffiecreaties zoals een echte barista!

Elegant en trendy!

Elegant en trendy!

Met een reservoir van 1,2 liter water, bereidt je in een handomdraai heerlijke kopjes koffie met de Krups Infinissima Touch. Van een intense espresso en een aromatische lungo tot een gladde latte macchiato en warme chocolademelk, bereid snel en gemakkelijk tot 35 warme en koude dranken met één druk op de knop en het gebruiksvriendelijke led-touchscreen van de Infinissima Touch.

Zin in een grote kop koffie? Gebruik de XL-cupfunctie. Ideaal voor thuis of voor onderweg!

Met haar elegant en compact design is het een musthave voor elke keuken!

Elegant en trendy!

NESCAF…ģ Dolce Gustoģ-capsules

De smaak is gegarandeerd bij elke koffie van NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Alle koffiebonen worden zorgvuldig geselecteerd en geroosterd. Daarna houden hermetisch gesloten capsules de aroma’s intact tot jij een koffietje zet.

Hoort daar voor jou een heerlijke laag melkschuim bij? Komt in orde dankzij het hogedruksysteem tot 15 bar van deze Krups-koffiemachine. Maak in minder dan 30 seconden de allerbeste koffie met een dikke, fluweelzachte crema.

Goed om weten: de gebruikte capsules zijn recycleerbaar via Terracycle.

Gulzig met koffie, zuinig met energie

Gulzig met koffie, zuinig met energie

Jij mag van je koffie slurpen, maar je koffieapparaat hoeft daarom nog geen energie te slurpen, toch? Dankzij de eco-modus schakelt de Krups Infinissima Touch automatisch uit na 1 minuut inactiviteit. Deze functie leverde het toestel een A+-label op qua energieverbruik.

Tijd om je koffiemachine te ontkalken? Dan gaat het indicatielampje branden. Handig, want een verkalkte machine verbruikt meer én heeft invloed op de smaak van je koffie.

De Krups Infinissima Touch in augmented reality

Zin om de Krups Infinissima-koffiemachines in augmented reality te zien? Scan de QR-codes hieronder!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters