Ga verder met AI en HP Spectre X360 14-EU0025NB

Duik in de wereld van AI en ontdek de ongeëvenaarde kracht van Intel® Core™ Ultra processors, versmolten met de elegantie en prestaties van de HP Spectre X360 14-EU0025NB. Verken een nieuw tijdperk van snelheid, reactiesnelheid en veelzijdigheid als dit technologische juweeltje de grenzen van innovatie verlegt. De slanke, elegante design, uitzonderlijke schermkwaliteit en indrukwekkende batterijduur geven u een computerervaring zoals geen ander, een combinatie van kunstmatige intelligentie met cutting-edge prestaties. Welkom bij de toekomst van technologie.

Intel HP Spectre X360 14-EU0025NB

Ga verder met IA

Intel® Core™ Ultra processoren zijn speciaal ontworpen voor high-end notebooks, zoals de HP Spectre X360 14-EU0025NB. Met hun AI-versnellingsmogelijkheden zorgen deze processors voor maximale productiviteit met behoud van privacy en flexibiliteit.

Of je nu een professional, creatieveling of gamer bent, Intel® Core™ Ultra processoren leveren uitzonderlijke prestaties, meeslepende graphics en een verrijkte gebruikerservaring. Ontketen het volledige potentieel van je pc met deze geavanceerde processors.

Intel HP Spectre X360 14-EU0025NB

De ultieme premium PC ervaring met Intelģ Evoô Edition

Intel® Evo™ Edition laptops zijn ontworpen om je superieure prestaties, reactiesnelheid en batterijduur te geven voor de ultieme premium PC ervaring.

Synchroniseer je laptop eenvoudig met elke telefoon en tablet(1), zie er op je best uit tijdens videochats, stream je favoriete content zonder vertraging en laat je oplader thuis met een batterij die de hele dag meegaat.

20240319_Intel_bloc3.jpg

Een prachtig OLED-scherm

Met displaytechnologie die elke pixel afzonderlijk verlicht, krijg je diepere zwarttinten voor een rijker contrast, geoptimaliseerde kleurdiepte en beter stroomverbruik dan bij traditionele LED-schermen. Een scherm dat voldoet aan de TÜV-normen voor reductie van blauw licht en Eyesafe®-gecertificeerd is om ogen te beschermen tegen blauw licht zonder kleurvervorming, waardoor vermoeide ogen worden verminderd.

Dompel jezelf onder in technologische uitmuntendheid met de HP Spectre X360 14-EU0025NB: licht, krachtig en elegant, deze computer belichaamt het toppunt van mobiliteit. Mis de kans niet om uw werk- en entertainmentervaring te revolutioneren!


(1) Intel® Unison™ is momenteel alleen beschikbaar op in aanmerking komende Intel® Evo™ ontwerpen op Windows pc's en alleen partners met Android of iOS telefoons; op alle apparaten moet een ondersteunde versie van het besturingssysteem draaien. 

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters