[3:04 PM] Sarah De Prez Een vrouw die vuil opzuigt in haar woonkamer met de Rowenta stofzuiger, zoom op de Rowenta robotstofzuiger en een dame die haar tapijt stofzuigt met de Rowenta stofzuiger.

Geef deze Kerst een Rowentastofzuiger cadeau en krijg een cashback

Zoals we allemaal weten, is opruimen na de feestdagen nooit leuk. Maar met het juiste huishoudtoestel is het zoveel makkelijker en motiverender. Daarom hebben we een uitgebreid gamma aan Rowenta-stofzuigers voor jou: van de X-Force Flex 14.60 Animal steelstofzuiger, tot de X-Plorer S75S+ Animal&Allergy robotstofzuiger, tot de Silence Force Cyclonic Multi sledestofzuiger, bij ons vind je zeker wat je nodig hebt voor snel en gemakkelijk schoonmaken na de feesten.

Een dame die haar tapijt stofzuigt met de Rowenta stofzuiger

Rowenta X-Force Flex 14.60 Animal steelstofzuiger

De X-Force Flex 14.60 snoerloze stofzuiger biedt tot 1 u. en 10 min. autonomie, een stofbak van 0,9 L en 210 Air Watts vermogen dat zich automatisch aanpast aan het type vloer voor optimale schoonmaakresultaten. Bovendien mis je nooit meer een hoekje van je huis dankzij de Flex-buis, waarmee je makkelijk onder meubels zonder te moeten bukken. En met LED's mis je geen enkel stofdeeltje. Heb je huisdieren? Geen zorgen! Met de mini-zuigmond kan je je tapijten stofzuigen en alle haren van huisdieren verwijderen. Tot slot geeft het digitale bedieningsscherm de resterende autonomie weer, waarschuwt het je wanneer de filter moet worden gereinigd en kan je de snelheden beheren. En hij weegt slechts 4,55 kg!

Meer informatie over de X-Force Flex-serie

Zoom op de Rowenta robotstofzuiger

Rowenta X-Plorer S75S+ robotstofzuiger voor dieren en allergieŽn

Deze robotstofzuiger geeft je niet alleen tot 60 dagen gemoedsrust zonder zakvervanging dankzij het automatische ledigingsstation, maar ook tot 120 min. autonomie, genoeg om ongeveer 120 m² te stofzuigen. Het voordeel is dat hij zichzelf leegt en verder gaat waar hij gebleven was. Bovendien zuigt hij alle oppervlakken en alle soorten vuil op, inclusief haren van huisdieren. Zijn laatste grote voordeel is zijn Smart Aqua Power-systeem, met 4 waterstroomniveaus om het dweilen aan te passen aan het type vloer. Zo kan je de schoonmaaktijd aanzienlijk verkorten.Tot slot kan je deze stofzuiger verbinden met de app en zelfs no-go zones instellen om je eigen schoonmaakplan te maken. En een laatste, zeker niet te missen punt: hij is stil!

We testten hem voor je uit!

Zoom op de Rowenta stofzuiger

Rowenta Silence Force Cyclonic Multi stofzuiger

De Silence Force Cyclonic Multi stofzuiger is uitgerust met een ultra-low power Effitech®-motor die dezelfde effciënte prestaties als een stofzuiger met 900 W aan vermogen garandeert, maar dan 2x zo energiezuinig. Als je last hebt van allergieën, is deze stofzuiger ideaal voor jou: de HEPA-filter verwijdert 99,98% van alle stof en allergenen uit je huis. Bovendien hoef je de stofbak van ruim 2,5 liter niet vaak te legen. Het grote voordeel van dit toestel? De grote actieradius van 12 m, zodat je grote oppervlakken kunt stofzuigen zonder steeds de stekker uit het stopcontact te moeten halen. Tot slot is hij gemakkelijk te hanteren dankzij de Ergo Comfort-handgreep. Zo stofzuig je gemakkelijk en in een handomdraai je hele huis!


Tot Ä150 cashback op Rowenta-stofzuigers

Ontvang tot €150 cashback op Rowenta-stofzuigers tot en met 31 januari 2024. Profiteer van €100 cashback op de steelstofzuiger en de robotstofzuiger, en €50 cashback op de sledestofzuiger.

Wist je dat al deze Rowenta-stofzuigers tot wel 15 jaar herstelbaar zijn? Waar twijfel je nog aan: kies nu je Rowenta-stofzuiger uit en maak je huishoudelijke taken een pak makkelijker.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters