Test Livia bij je thuis: de stopknop voor pijnlijke regels

Livia is een innovatief toestelletje met elektrodes die de pijn onderdrukken wanneer je je maandstonden hebt. Werkt dat echt? Ja. Maar je hoeft ons niet zomaar te geloven. Bij Vanden Borre mag je nu gratis een Livia-toestel ontlenen en uitproberen. Lees gauw meer over deze nieuwe dienst.

Wat is Livia en hoe werkt het?

Als je veel last hebt van menstruatiepijn, heb je misschien de gewoonte om die periode elke maand te overleven met veel pijnstillers. Wel, Livia verzacht die pijn ook, maar het is géén medicijn.

Het is een klein toestel dat is verbonden met 2 flower pads: elektrodes die je op pijnlijke zones kleeft, zoals je onderbuik of onderrug. Het toestelletje weegt amper 37 gram en je maakt het met een clip vast aan je broek, rok of ondergoed.

De elektrodes verhinderen dat de pijnsignalen je hersenen bereiken. Je stelt zelf de intensiteit van de pulsen in, zodat je de pijn optimaal verzacht. Niemand ziet dat je de Livia draagt, je hebt geen of veel minder pijnstillers nodig, en je kunt er weer de hele dag tegenaan! Bekijk alle kenmerken van de Livia.

Nieuw bij Vanden Borre: test Livia bij je thuis (gratis)

Een onafhankelijk klinisch onderzoek bij 163 vrouwen wees uit dat maar liefst 78% van die vrouwen dankzij Livia de menstruatiepijn onder controle krijgt zonder of met veel minder pijnstillers. De kans is dus groot dat jij ook bij die gelukkigen hoort. En nog beter nieuws: je komt het binnenkort gratis te weten!

In 5 Vanden Borre-winkels ligt er nu een demotoestel van Livia voor je klaar. Dat mag je mee naar huis nemen en 3 dagen lang gratis uittesten. Reken even uit wanneer je de komende maand je regels krijgt en reserveer het toestel in die periode. Waarschijnlijk wordt dit de eerste keer in je leven dat je aftelt naar je regels …

Test Livia bij je thuis >

Shana deed de test al

Livia is al uitgeprobeerd door duizenden vrouwen over de hele wereld. Het internet staat vol met lovende recensies. En één van die tevreden testpersonen is onze eigen blogster Shana. Zij testte het toestel overdag én ’s nachts uit. En ze gaf de Livia een mooie 8,5/10. Lees Shanaís review van de Livia Starter Kit.

Benieuwd welke score jij aan het toestel zult geven? Reserveer snel jouw testexemplaar. En speel de tip daarna door aan je familie en aan je vriendinnen. Want dit moet elke vrouw met pijnlijke regels op zijn minst één keer geprobeerd hebben, toch?

Test Livia bij je thuis >

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters