Een Bose Bluetooth-luidspreker op een tafel met mensen eromheen

Voel de beats met de audiotoestellen van Bose

Neem je je bluetoothspeaker altijd mee op vakantie? Draag je vaak een koptelefoon op de trein? En kan je thuis ook niet zonder muziek? Bose heeft voor elke gelegenheid de ideale draadloze audio-oplossing. Ontdek de nieuwste toppers hieronder!

Een vrouw met haar Bose Headphones 700

Headphones 700: koning in noise cancelling

Heb je soms nood om je volledig af te zonderen van de buitenwereld met je favoriete beats op de achtergrond. Dan wordt de Bose Headphones 700 je partner in crime, want deze draadloze koptelefoon blinkt uit op het vlak van noise cancelling. De microfoons aan de binnen- en buitenkant van de oorschelpen detecteren het omgevingsgeluid en produceren een tegengesteld signaal om het geluid van buitenaf te onderdrukken.

Kies uit 11 niveaus van noise cancelling die variëren van het elimineren van omgevingsgeluid tot het zo overtuigend binnenlaten van omgevingsgeluid dat het lijkt alsof je helemaal geen hoofdtelefoon draagt. Beter nog: je vergeet bijna dat je hem draagt dankzij de zachte oorkussens en de kantelbare oorschelpen.

QuietComfort 45: verbluffende sound op elk volume

Een vrouw met haar Bose QuietComfort 45 buiten

De Bose QuietComfort 45-hooftelefoon biedt je een uitzonderlijke stilte, comfort en geluid. Zijn zachte oorkussens in synthetisch leer die je oren helemaal afsluiten en de bovenkant van de hoofdband zorgt een hele dag voor comfort.

Hij is voorzien van exclusieve technologieën, zoals de TriPort aktoestische architectuur en volumeafhankelijke Active EQ. Hiermee worden bassen en hoge frequenties versterkt zodat je altijd een optimaal geluid ervaart, ongeacht het luistervolume. Activeer de volledige noise cancelling met de knop op de linkeroorschelp en zonder jezelf helemaal af van de buitenwereld.

QuietComfort Earbuds II: slim en gepersonaliseerd geluid

Een man met Bose QuietComfort Earbuds II oordopjes

Deze QuietComfort Earbuds II vormen een revolutionaire stap voorwaarts op het gebied van noise cancelling-technologie. De CustomTune-technologie past de noise cancelling aan de vorm van je oren aan om de geluiden die het moeilijkst weg te filteren zijn zoveel mogelijk te minimaliseren. Geniet je altijd van de best mogelijke audio-ervaring!

Dankzij de eenvoudige touchbediening op beide oordopjes hoef je je smartphone niet boven te halen om oproepen te beantwoorden. Volledig opgeladen, kan je tot 6 uur onafgebroken playlists afspelen en met het oplaadetui geniet je van 24 uur luisterplezier.

Een Bose Smart Soundbar 900 op een tv-meubel

Smart Soundbar 900: even knap als hij klinkt

De Smart Soundbar 900 is de meest meeslepende Bose-soundbar ooit, voor al je content. De Soundbar 900 telt 9 speakers die nauwkeurig gepositioneerd zitten in de behuizing – inclusief twee naar boven gerichte dipooltransducers. Door samen te werken met de PhaseGuide-technologie van Bose wordt het multidirectionele geluid uitgestuurd. Je krijgt het gevoel dat er overal om je heen geluid is.

De Bose-soundbar ondersteunt Dolby Atmos en inhoud die gecodeerd is met Atmos-technologie, de technologie waarmee artiesten en filmmakers elke stem, elk instrument en elk ander geluid een eigen plek kunnen geven. Zo ontstaat ongeëvenaard ruimtelijk geluid met realistische effecten van bovenaf. En dankzij de geïntegreerde spraakassistenten Amazon Alexa en Google Assistant vraag je je soundbar eenvoudig om het nieuws, je favoriete muziek of podcast.

Een man met zijn Bose Portable Home Speaker aan de rand van een meer

Portable Home Speaker: veelzijdig, draagbaar en krachtig

De Portable Home Speaker van Bose zendt in alle richtingen helder geluid met meer impact, een diepere bas en meer kracht uit. Het is een draadloze homespeaker, een draagbare bluetoothspeaker en een speaker met spraakbediening in één.

Plaats de speaker in het midden van de kamer, zodat iedereen van hetzelfde geluid geniet. Of in de hoek van de kamer voor geluid dat overal om je heen lijkt te zijn. Verplaats hem makkelijk van de ene kamer naar de andere of neem hem buitenshuis overal mee. Luister via wifi naar muziekdiensten via je Bose-smartspeaker of -smartsoundbar. Of gebruik bluetooth om te luisteren naar alles wat je op je smartphone hebt staan.

Download de gratis Bose Music-app om je speaker in te stellen en te browsen door je muziekbibliotheek. Schakel naadloos tussen zenders, afspeellijsten en muziekdiensten en de software van je speaker is altijd up-to-date.

Een Bose SoundLink Revolve II Bluetooth-luidspreker op een tafel

SoundLink Revolve II & Revolve+ II: compacte speaker, groots geluid

Op zoek naar een kleine speaker die grote audioprestaties levert? Dan heb je de keuze uit de Bose SoundLink Revolve II of de SoundLink Revolve+ II. Beide speakers produceren een volle en overweldigende bas. Ze bieden een levensecht 360°-geluid voor een consistente, gelijkmatige dekking. Zet de speakers in het midden van de ruimte, zodat iedereen het geluid op dezelfde manier beleeft, of plaats ze bij een muur, zodat het geluid weerkaatst.

Hun naadloze aluminium behuizing is duurzaam, water-en stofbestendig en makkelijk mee te nemen. Het verschil tussen beide modellen? De SoundLink Revolve+ II levert meer volume met een kamervullender geluid dan de SoundLink Revolve II.

Een vrouw die haar Bose SoundLink Flex Bluetooth-luidspreker aan haar tas hangt

SoundLink Flex: kleine speaker met verbluffende audioprestaties

Zin om zowel thuis als in de bergen naar een heldere en krachtige sound te luisteren? Maak kennis met de SoundLink Flex. Een compacte en robuuste bluetoothspeaker met de exclusieve PositionIQ-technologie van Bose. Op het aanrecht, aan je rugzak of op het strand… Deze technologie detecteert automatisch de positie van de speaker en zorgt in elke positie voor een natuurlijk en levensecht geluid. De luidspreker oriënteert zich automatisch voor de beste geluidskwaliteit in elke positie. Het geluid is helder en vervormingsvrij, zodat je elk instrument en iedere nuance in de zang hoort. Hoog en laag zijn in evenwicht, zodat elke toonhoogte goed overkomt.

De transducer en de passieve radiatoren zijn gemaakt van stevige, waterdichte materialen om ze volledig tegen stof, water en vuil te beschermen. De SoundLink Flex is dan ook stof-en waterdicht en voldoet aan de IP67-normen. Neem hem gerust overal mee!

Zin om zo’n krachtige draadloze hoofdtelefoon, soundbar of speaker in huis te halen?
Kom de Bose-audiotoestellen ontdekken in je favoriete !

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters