De SONY MHCV42D.CEL is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle sound towers en boomboxen
Bekijk alle sound towers en boomboxen

Ontdek al onze sound towers en boomboxen en kies je sound tower uit 22 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

SONY MHCV42D.CEL

SONY MHCV42D.CEL

Dit product is niet meer beschikbaar!

Technische specificaties over de SONY MHCV42D.CEL

Algemeen

Totaal vermogen (RMS) Niet meegedeeld
Type luidsprekers 2-weg

Verbindingen

Wifi Neen
Analoge audio-in Neen
Microfoon aansluiting Ja
Docking-connector Neen

Functies

Afspelen via USB Ja

Stroomvoorziening

Voeding Netstroom of AAA-batterijen
Smartphone opladen via USB Neen

Fysieke eigenschappen & afmetigen

Kleur Zwart
Afmetingen (HxBxD) 79.9 x 32.8 x 30 cm
Gewicht 12.6 kg

Extra kenmerken

Ledverlichting Ja
Cd-speler Ja
Bijzonderheden 2 micro inputs voor Karaoke en voor guitar

Vanden Borre-code 8342520

Reviews voor het product SONY MHCV42D.CEL

4,4

4,4 op 5 | 10 Reviews

Design

4,5 op 5

Performance

5,0 op 5

V42D
5,0
Tammeke 03/01/22
Wat kan je daar allemaal nee , van tv naar speaker lekker fillm of show zien, guitar spelen, dvd kijken kareoke , foto,s diafilm zien , cd luisteren , usb mp3 luisteren en via streamingsdiensten vanaf gsm muziek dj spelen en echte party maken met lichtshow erbij zo tof en uitgebereide mogelijkheden , zou geen ander willen zo blij mee , er zitten ook nog sample bij , en genise touche , swipen erover en de smapels hoor je in muziek let go on party mmmmm super content van
Sony V42D Audiosysteem met bluetooth
4,0
Contrabas 10/01/21
Voldoet aan al mijn verwachtingen. Goed geluid, gemakkelijke bediening, goed design
Fantastische party box
5,0
Wijnand truyens 08/09/20
Met deze party box. Kan je een leuk feestje geven, ook in deze tijd het geluid over brugt meerdere 1,5 meters. Als je de HDMI uitgang op een baemer zet heb je een goede bioscoop ervaring. Je kan er ook mee karaoke door de 2 mic ingangen.
Unieke party-speaker met geweldige eigenschappen.
5,0
deyim 13/05/19
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een pracht van een party speaker met geweldige kenmerken voor gezellige feestjes; met ťťn woord: "UNIEK". Hij is echt krachtig met zijn extra Jet BASS Booster en echt kleurrijk met zijn geweldige kleurverlichting waardoor in kleine Ťn grote ruimtes kleurrijke en gezellige feestjes kunnen worden gecreŽerd, draadloos te bedienen met je stem en met de gebruiksvriendelijke Sony-applicaties voor IOS en Android. Vooral de karaoke-functie in combinatie met zijn verschillende geluidseffecten en de Bluetooth-functie voor smartphones is echt te beleven en delen met je dierbaren. Ik heb absoluut geen aanmerkingen met betrekking tot zijn kwaliteitskenmerken en superfuncties, maar wel opmerkingen voor volgende 3 praktische punten: ik zou wel fijn vinden als hij 4 zwenkwielen en een trekbare hendel had voor het gemakkelijke transport, als hij eigen draadloze karaoke-microfoons erbij had en als zijn bedieningspaneel gespiegeld was geplaatst om hem vanaf de achterkant te bedienen in plaats van de voorkant.
Fantastische party box
4,0
Wijnandtru 07/05/19
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze box is een geweldige gang maker. We hebben het gebruikt op de camping als radio en avonds ging het party licht aan. Eerst veel bekijks daar na ging het los. Met de gesture control boven op de box kan je leuke effecten maken tijdens de muziek. Met de fiestable app. Kan je veel bij voegen. Het geeft een goed geluid als je een DVD er op kijkt met HDMI kabel naar de TV. Jammer is wel dat de gesture control schuin naar voren staat, waardoor je voor de box gaat staan en het geluid weg haalt.