De MONSTER HDMI PLATINUM 3M is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle videokabels
Bekijk alle videokabels

Ontdek al onze videokabels en kies je videokabel uit 53 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

MONSTER HDMI PLATINUM 3M

MONSTER HDMI PLATINUM 3M

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de MONSTER HDMI PLATINUM 3M

Ongekend Ultra HD-plezier!

  • Deze digitale audio en video HDMI-kabel van Monster ondersteunt een debiet van 22,5 Gigabit per seconde. Ideaal om te genieten van een Ultra HD tv (4K) met 50 beelden per seconde. Deze kabel is ook uiterst geschikt voor 1080p 3D-HD tv’s, een HD premium videobron, een 3D blu-rayspeler (4K upscaller), een A/V-versterker (8-14 bit kleuren), HD mediacenters en voor Ultra HD spelconsoles.
  • Geniet van een uitstekend Ultra HD-beeld met een uitgebreid kleurenpalet (14 bit kleuren), schitterende beelden en een multikanaal DTS HD of Dolby True HD-geluid. Deze kabel is ook compatibel met de toekomstige technologie : Ultra HD 8K.
  • De gecertifieerde HDMI Monster V-Grip connectors zijn verguld en bieden een betrouwbare verbinding. Zo worden corrosie en oxydatie vermeden en blijft de bandbreedte optimaal.
  • Een driedubbele laag beschermt het HDMI-signaal tegen radioactieve en elektromagnetische storingen. Het signaal blijft sterk en de beeld- en geluidskwaliteit blijven onaangetast.
  • Deze kabel heeft een exclusieve en levenslange Monster “CABLE FOR LIFE”-garantie. Omdat de digitale bronnen en HD tv-schermen blijven evolueren, moeten ook de kabels steeds beter worden. Indien uw kabel in de toekomst niet meer aan de noden van uw nieuwe toestellen voldoen, wordt deze gratis vervangen door Monster (door een nieuwe kabel die wel aan de A/V HD-eisen voldoet).
  • De Monster garantie “LIVE FOREVER” beschermt u tegen elke vorm van fabricagefout van de kabel.

Technische specificaties over de MONSTER HDMI PLATINUM 3M

Algemeen

Omschrijving HDMI kabel 3m
Type HDMI-kabel

Vanden Borre-code 8798400