Laagsteprijsgarantie
Click&Collect en 30 min
2 jaar garantie

STEAMONE RP10B

5,0

€ 35,00

Troeven

  • Type: Ontpluizer

  • Omschrijving: Met de SteamOne RP10B pluizenverwijderaar ontdoe je al jouw textiel van pluisjes en vezels. Dankzij de meegeleverde beschermkap pak je ook wol en andere stoffen met lange vezels aan zonder dat je bang hoeft te zijn dat je deze beschadigt. De ontpiller heeft een lange accuduur van 60 minuten en groot oppervlakte van ruim 6,5 centimeter. Dankzij het compacte formaat neem je hem gemakkelijk mee, maar je kan er met de lange accuduur ook voor kiezen om in ťťn keer een hele stapel t-shirts aan te pakken. Zo ziet je hele kledingkast er weer als nieuw uit. Met 9500 rotaties per minuut weet je in ieder geval zeker dat je korte metten maakt met alle pluisjes op je textiel.

Beschikbaarheid

Home levering

Levering aan huis: vanaf di. 06 juni

Gratis

Afhaling

Click&Collect :

Gratis
  • Haal je bestelling af na 30 min.
  • afhaling na 30 min.

Afhaalpunt : vanaf di. 06 juni

Gratis

Specificaties

Algemene

Type Ontpluizer
Omschrijving Met de SteamOne RP10B pluizenverwijderaar ontdoe je al jouw textiel van pluisjes en vezels. Dankzij de meegeleverde beschermkap pak je ook wol en andere stoffen met lange vezels aan zonder dat je bang hoeft te zijn dat je deze beschadigt. De ontpiller heeft een lange accuduur van 60 minuten en groot oppervlakte van ruim 6,5 centimeter. Dankzij het compacte formaat neem je hem gemakkelijk mee, maar je kan er met de lange accuduur ook voor kiezen om in ťťn keer een hele stapel t-shirts aan te pakken. Zo ziet je hele kledingkast er weer als nieuw uit. Met 9500 rotaties per minuut weet je in ieder geval zeker dat je korte metten maakt met alle pluisjes op je textiel.
Gewicht 0.154 kg

Vanden Borre-code 8054266

Productbeschrijving

Met de kledingstomers van SteamOne ontkreuk je jouw garderobe binnen een mum van tijd. Van jeans tot zijden blousen en gordijnen; alle stoffen in jouw huishouden stoom je veilig kreukvrij en fris, zonder risico op beschadiging. Lees meer

Reviews

De beoordelingen van klanten worden verzameld en behandeld volgens onze reviewvoorwaarden.

Klanten score

5,0

5,0 op 5 | 1 Review

Gebruiksgemak

5,0 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

5,0 op 5

Diensten en Garantie

 
Terug