Menu
Met een pizzatoestel bereid je overheerlijke pizza’s met een krokante bodem en verse ingrediënten, in het comfort van je eigen keuken. Naast pizza’s kan je dit multifunctionele toestel ook inzetten om wraps en quiches te bakken!
Hier zijn de voordelen in een notendop:
Ontpop jezelf tot een echte pizzaiolo en maak een Napolitaanse pizza met luchtig deeg en eenvoudige ingrediënten, een knapperige pizza romana of een pizza bianca zonder tomatensaus!
Bereid de grote Italiaanse klassiekers of waag je aan originele recepten met gegrilde groenten of gerijpte kazen.
Voor een krokante pizza raden we aan om te bakken op een hoge temperatuur, rond de 250°C. Zo wordt je bodem snel gaar en krijgt hij een goudbruine, knapperige textuur.
Elektrische modellen zijn praktisch, snel en bieden een homogeen bakresultaat, waardoor ze ideaal zijn voor thuis. Sommige pizzamachines hebben een rooksysteem met houtpellets: zo geniet je van een authentieke smaak, zonder in te leveren op gebruiksgemak en zonder lang te moeten voorverwarmen zoals bij houtgestookte modellen.
Kies een toestel met een hoog vermogen als je wilt dat hij snel opwarmt, en voldoende capaciteit voor de grootte van de pizza's die je wilt maken.
Elektrische pizzamakers kunnen veilig binnenshuis worden gebruikt. Sommige modellen zijn ook aangepast voor buitengebruik, maar het is altijd aangewezen om de gebruiksaanwijzing van zulke toestellen te raadplegen. Pizzaovens op gas of hout zijn speciaal ontworpen voor buitengebruik.
De baktijd hangt af van de temperatuur en het type toestel dat je gebruikt. Over het algemeen heeft een pizza tussen 3 en 10 minuten nodig voordat hij gaar is. Hoe warmer het toestel, hoe korter de baktijd.
Kies voor bloem van hoge kwaliteit, huisbereide tomatensaus, verse mozzarella en toppings naar eigen smaak. Jij bent de pizzaiolo, dus jij kiest!
Ontdek ook onze selectie klein elektro om je keuken verder uit te rusten, en onze keukentools om croque-monsieurs, zelfgemaakte frietje of pannenkoeken te maken.