De ORAL-B EB10 X2 REINE DES NEIGES is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle opzetborstels
Bekijk alle opzetborstels

Ontdek al onze opzetborstels en kies je opzetborstels uit 39 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

ORAL-B EB10 X2 REINE DES NEIGES

ORAL-B EB10 X2 REINE DES NEIGES

Dit product is niet meer beschikbaar!

Technische specificaties over de ORAL-B EB10 X2 REINE DES NEIGES

Algemeen

Omschrijving -
Type Opzetborstels geschikt voor kinderen

Vanden Borre-code 8384975

Reviews voor het product ORAL-B EB10 X2 REINE DES NEIGES

4,8

4,8 op 5 | 18 Reviews

Ideale opzetborstel voor meijes
5,0
SjoerdApeldoorn 03/10/18
Onze dochter was meteen enthousiast over deze opzetborstels met de Frozenfiguurtjes. Nu heeft ze haar eigen borstels die er duidelijk anders uitzien dan die van mama en papa! De borstels zijn klein en niet te hard, dus zeer geschikt voor de kindermond. Deze borstels maken het poetsen alleen maar leuker. Wij hebben deze opzetborstels gekregen om uit te proberen.
Prima borstel
4,0
20/09/18
Deze borstels zijn zacht en niet te groot, hierdoor kunnen kinderen al snel elektrisch poetsen. Je kan een kleurenring eronder doen om aan te geven van wie welke borstel is. Door de plaatjes erop vinden de kinderen het leuk. Zijn voor 2 borstels wel wat aan de hoge kant voor wat betreft de prijs. Ik heb deze borstels gratis mogen ontvangen om te testen en ben er blij mee.
Zachte borsteltjes
5,0
Marina 20/09/18
Mooie roze met blauwe frozen tandenborsteltjes voor de Oral-B kindertandenborstel. De navulling borsteltjes passen perfect bij de tandenborstel. En onze twee kleine meisjes zijn dol op Frozen, dus poetsen graag hiermee. De borstel is groot genoeg en lekker zacht kindermondjes. Wij hebben de borsteltjes gratis ontvangen om uit te testen.
prima borsteltjes
5,0
Frank M 10/09/18
de opzetborsteltjes zijn leuk voorzien van disneyfiguren dus onze dochters vinden ze prachtig. met een klein gekleurd ringetje kun je ze kenmerken zodat ieder zijn eigen borsteltje gebruikt. De kinderen kunnen ze makkelijk zelf erop zetten en er af halen. de borsteltjes zijn klein en zacht dus prima voor een kindermondje. we hebben ze gratis gekregen voor uit te proberen en zou ze zeker aanraden.