€ 149,99 Of
īAnalyseer je gewichtī
  • Lichaamsvormsensor

  • Registreer tot 8 gebruikersprofielen

  • App voor sport- en voedingscoaching inbegrepen

  • Meet de beendermassa niet

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 5,00
Koop nu
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de

TEFAL BODY PARTNER YD3090S1 †

Maak kennis met een geconnecteerde personenweegschaal die uitgerust is met een lichaamsvormsensor. Volg de evolutie van je lichaam dag na dag met de Tefal Body Partner YD3090S1.†

Lichaamsvormsensor†

Deze Tefal-personenweegschaal meet je maten heel precies via de lichaamsvormsensor. De sensor meet elke lichaamszone tot op 2 mm nauwkeurig.†

Connectiviteit†

Download de app van de figuursensor op je smartphone of tablet. Zo kun je met een paar klikken de evolutie volgen van je gewicht, spiermassa, vetpercentage en hydratatiepercentage.††

Doelstellingen†

Goede voornemens voor de komende weken? Stel een van de 4 doelstellingen in die beschikbaar zijn op de weegschaal. Afslanken, spiermassa ontwikkelen, je gewicht op peil houden of je ideale gewicht bereiken? Aan jou de keuze!†

Geheugens†

De Tefal Body Partner YD3090S1 kan tot 8 profielen opslaan. De geheugens zijn handig om de gewichtsevolutie van elk gezinslid nauwkeurig bij te houden.

 

Onze blogster Shana heeft deze Tefal-weegschaal voor jou getest.

Accessoires voor de TEFAL Body Partner YD3090S1
MUST HAVES
Batterijen
Beperkte stock
€ 6,99
Beperkte stock
Technische specificaties van
Type Smart
Weegvermogen 180 kg
Nauwkeurigheid 100 g
Uitvoering Glas
Geheugenfunctie Ja, tot 8 gebruikers
LCD-display
Scherm met achtergrondverlichting
Impedantiemeter
Meting botmassa
Meting spiermassa
Meting lichaamsvocht
Meting lichaamsvet
BMI-meting
Persoonsherkenning
Antislip
Connectiviteit Ja, via bluetooth
Compatibiliteit app Vanaf iOS 7, Android 2.3
Type batterij 6 AAA batterijen
Bijgeleverde batterijen
Ecocheques aanvaard
Vanden Borre-code 8376247
Wat zeggen onze klanten over de TEFAL Body Partner YD3090S1
4,0

4,0 op 5 | 28 Reviews

Design

4,8 op 5

Goede leesbaarheid

4,4 op 5

Nauwkeurigheid

3,8 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,7 op 5

1,0

Design

Goede leesbaarheid

Nauwkeurigheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Miskoop
02-07-2019
metingen zijn onbetrouwbaar; 3x gewogen in 1minuut tijd en alle 3 totaal verschillend met een verschil van ruim 2kg! Het duurt ook heel lang vooraleer de weegmeting op het scherm komt. De bijbehorende lintmeter gebruik ik praktisch nooit, wegens te onnauwkeurig en de phone app is niet goed ontworpen. Zeer slechte en heel summiere 'bijgeleverde' handleiding. NIET KOPEN!
Voordelen
geen
Nadelen
... (teveel om op te noemen), app met weinig mogelijkheden, zeer prijzig voor wat het is, niet nauwkeurig
5,0

Design

Goede leesbaarheid

Nauwkeurigheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Motiverende weegschaal
Kris Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 10-12-2018
ik ben zeer tevreden over deze weegschaal. Ik dacht eerst dat het allemaal te ingewikkeld zou zijn omdat je deze op een app kon aansluiten om alles op te volgen maar dit bleek heel simpel te zijn. Alles werd stap voor stap uitgelegd en er was geen ellenlange handleiding te lezen, het ging gewoon vanzelf. Het opmeten leek me eerst wat onhandig, maar toen ik ermee van start ging was het dus vrij eenvoudig. Wat ik er erg leuk aan vind is dat het elke keer je je gaat wegen, je gewicht in de app wordt weergegeven en opgeslagen, daar zie je dan ook meteen de vooruitgang die je maakt , zeker omdat ik net gestart was met een nieuw dieet, zo werkte dit voor mij heel motiverend, om in de tabel alles op te volgen en te zien dat het zin had, ook al waren het maar kleine stapjes. Deze weegschaal helpt me om vol te houden.
Voordelen
motiverend, opmeten gaat makkelijk, voortgang kunnen zien
4,0

Design

Goede leesbaarheid

Nauwkeurigheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Designvolle weegschaal met extra's
AN Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 05-12-2018
Een hele mooie weegschaal! Heeft een heel mooi design die past in elke badkamer. Hij staat heel standvastig op de grond. Er zit een korte handleiding bij om je op weg te helpen naar het installeren met de app. Via deze app kan je telkens je weegresultaten vastleggen. En daarvan een geschiedenis aanleggen. Je ziet niet alleen de kg maar ook vochtbalans, bmi, vetmassa. De extra mogelijkheid is het meten via een speciale lintmeter. Je kan ook alles mooi instellen via de app. En zo de meetresultaten telkens mooi bijhouden. Er zijn meerdere gebruikersprofielen beschikbaar wat ook wel heel handig is. Alles is heel duidelijk af te lezen op het display. Alhoewel het een designvolle weegschaal is met veel extra's vind ik de prijs wel redelijk hoog. De weegschaal is ideaal voor mensen die bij het afvallen ook graag de cm van armen, romp, billen en benen willen bijhouden.
Voordelen
veel extra's
Nadelen
prijs
4,0

Design

Goede leesbaarheid

Nauwkeurigheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Een topper
Lindsy Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 26-11-2018
Ik vind deze weegschaal absoluut een topper en een aanrader voor mensen die aan het afvallen zijn.Dankzij de digitale meetlint kan je elke cm bij houden die je verliest.Ook een groot voordeel vind ik dat de weegschaal meer dan kg alleen weegt.Ook vind ik het handig dat alles recht via Bluetooth naar de app word verstuurd zodat je alles netjes kan bijhouden.Voor mij nooit nog een andere weegschaal!!
Voordelen
bluetooth via app, goede kwaliteit, mooi disign, digitaal meetlint
Nadelen
beetje prijzig
5,0

Design

Goede leesbaarheid

Nauwkeurigheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Nat
Nat Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 26-11-2018
Mooi design is een van de beste weegschaal die ik al gebruikt heb heel content over een echte aanrader
3,0

Design

Goede leesbaarheid

Nauwkeurigheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Tefal body partner reviewclub
thomas R. Man, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 23-11-2018
Dit product heeft zijn positieve en negatieve punten, om te beginnen met de positieve punten. Dit product staat al redelijk ver in de ontwikkeling van digitale weegschalen, daarentegen laat de nauwkeurigheid het soms wat afweten. Je kan er ook allerlei metingen mee doen die naar mijn inziens wel juist zijn, het gewicht dat er opkomt verschilt +/- 2kg met een geijkte weegschaal. iets wat niet zo leuk is is de gebruiksvriendelijkheid, je moet echt je tijd nemen als je alles correct wilt meten (dan spreek ik ook over het meten van de omtrekken).
4,0

Design

Goede leesbaarheid

Nauwkeurigheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Weegschaal en trainer
Jurian Nieuwe gebruiker 21-11-2018
Tefal heeft nu een mooie weegschaal die meer kan. Erg fijn als je je gewicht constant wilt houden of liever gecontroleerd naar je streefgewicht wilt gaan. De body partner die erbij zit is een handige extra. Want het bleek dat het afvallen niet erg snel ging, ondanks aangepast eten. Uit metingen met de body partner zie je dan wel degelijk dat je aan het afslanken bent. Ook het vet percentage wordt er dan nog bij gemeten. Dus uiteindelijk een goede indicatie of je goed werkt aan een gezonder lijf. De weegschaal is zelfs in staat om te detecteren wie er op de weegschaal staat. Waarschijnlijk op basis van voorgaande metingen. Zelfs de kinderen worden uit elkaar gehouden. En als de weegschaal niet verbonden is met de telefoon worden de gegevens later doorgestuurd als de telefoon (of tablet) wel via Bluetooth verbonden is. Enige nadeel was de app zelf. Bij de eerste installatie lukte het allemaal prima, maar na een paar weken ook willen inloggen met de app op een ander toestel waarna blijkt dat er simpelweg geen verbinding gemaakt kan worden met de server om je gegevens in te geven en in te loggen. Gelukkig werkt het nog steeds op de eerste telefoon. Het gaat hierbij om de Android app en ligt niet aan het Android toestel zelf (op meerdere uitgeprobeerd). Hopelijk komt hier snel een fix voor, anders is de body partner niet bruikbaar en is het een te dure ordinaire weegschaal.
Voordelen
meerdere gebruikersprofielen, veelzijdig, duidelijk display, mooi design
Nadelen
inlog pagina van de app wordt niet meer gevonden
5,0

Design

Goede leesbaarheid

Nauwkeurigheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Top product
Sally Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 20-11-2018
Heel goed product, heel handig te installeren. Ik zag er in het begin tegenop, maar het wijst zichzelf uit en is zo gebeurd. Hij is ook heel correct en je bent dus zeker van het resultaat
Voordelen
meter erbij, handit
Nadelen
groot model, prijs
3,0

Design

Goede leesbaarheid

Nauwkeurigheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitgebreid maar niet zo praktisch
Pjer Man 14-11-2018
De weegschaal heeft heel wat mogelijkheden maar ze het helemaal niet zo gemakkelijk in gebruik. De connectie met de lintmeter gaat niet zo makkelijk(soms een paar pogingen nodig), hetzelfde met de verbinding met de weegschaal. Bij afwisseling lintmeter/weegschaal dient men steeds opnieuw te verbinden. Daarentegen werkt de lintmeter fantastisch nauwkeurig. De weegschaal geeft je heel wat interessante gegevens zoals gewicht, vetpercentage, ...Je krijgt een mooie overzicht van allerlei gegevens! Qua prijs-kwaliteit valt het een beetje tegen. Al bij al een interessant toestel voor mensen die zich willen verdiepen in de volledige werking van het toestel.
Voordelen
heel wat mogelijkheden, mooi design, veel gegevens
Nadelen
prijs, verbinding
4,0

Design

Goede leesbaarheid

Nauwkeurigheid

Prijs/kwaliteit verhouding

prijzige gedetailleerde weegschaal met extra's
Nolah 13-11-2018
De weegschaal zelf is een degelijk zwaar toestel met een heel mooi design. Past dus in iedere badkamer en is makkelijk op te bergen door de slanke vorm. Het bijgeleverde meetlint is wel degelijk innovatief. Er werd duidelijk over nagedacht want je kan de meting zelf vlot uitvoeren zonder hierbij hulp nodig te hebben. Daar het vroeger enkel voor professionals weggelegd was om je verloren centimeters weer te geven, kan je dit nu zelf. Hiervoor moet je wel de bijhorende app downloaden. De app werkt vlot en is makkelijk in gebruik. Het is zeer handig om met het overzicht je vooruitgang bij te houden. Op visueel vlak werd duidelijk ook veel aandacht besteed aan de app. Om de meting correct uit te voeren kan je volgen op een afgebeeld lichaam zodat je de juiste plaats opmeet. Verder werd er ook aan details gedacht zoals vochtgehalte en vertpercentage. Wel jammer dat het gewicht soms schommelt met de plaats waar de weegschaal staat. Zeer interessant om dit alles te weten en kunnen bij te houden wanneer je hiermee bezig bent. Het enige minpunt aan dit toestel is de hoge kostprijs. Wanneer je dit type weegschaal nodig hebt, is het wel zeker een aanrader. Maar als je gewoon een weegschaal zoekt is het vrij prijzig.
Een review schrijven over de TEFAL Body Partner YD3090S1

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50