De SAMSUNG SSD T7 TOUCH 1TB SILVER is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle harde schijven of ssd
Bekijk alle harde schijven of ssd

Ontdek al onze harde schijven of ssd en kies je externe harde schijf uit 59 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

SAMSUNG SSD T7 TOUCH 1TB SILVER

SAMSUNG SSD T7 TOUCH 1TB SILVER

Dit product is niet meer beschikbaar!

Accessoires voor het product SAMSUNG SSD T7 TOUCH 1TB SILVER

Dit zeggen onze specialisten over de SAMSUNG SSD T7 TOUCH 1TB SILVER

Samsung T7 Touch

De nieuwe standaard voor extern geheugen? Dat is de Samsung T7 Touch draagbare SSD-schijf. Ze is licht en klein genoeg om in je broekzak te passen. En ze biedt buitengewone snelheid en bescherming voor je data, zodat je gemakkelijk grote bestanden kunt overzetten en opslaan.

Supersnel bestanden overzetten

Ervaar dagelijks de hoogwaardige prestaties van de T7 Touch, tijdens je werk of in je vrije tijd. Enorme bestanden zet je in luttele seconden over dankzij de ongelooflijke snelheid van USB 3.2 Gen2 op de T7. De geïntegreerde PCI NVMe-technologie ondersteunt sequentiële lees-/schrijfsnelheden tot respectievelijk 1.050/1.000 MB/sec, en daarmee is de T7 Touch bijna twee keer zo snel als de T5.

Sterk en betrouwbaar gebouwd

SSD staat voor Solid State Drive, wat betekent dat hij is gebouwd zonder bewegende onderdelen. De hardware kan worden beveiligd met behulp van een wachtwoord met AES 256-bit-encryptie en de stevige metalen behuizing beschermt je data bij vallen tot 2 meter.

Veilig vergrendeld

Je vertrouwelijke bestanden sla je veilig op zonder concessies te doen aan gebruiksgemak. Je kan kiezen uit ontgrendelen met je vingerafdruk of met een wachtwoord.

Technische specificaties over de SAMSUNG SSD T7 TOUCH 1TB SILVER

Algemeen

Type Externe harde schijf (SSD)
Opslagcapaciteit 1 TB SSD
Schokbestendig Ja

Functies

Gebruik Opslag en automatische back-up
Gegevensbeveiliging Ja, paswoordbeveiliging en hardware-encryptie

Verbindingen

USB-aansluiting USB 3.1

Fysieke eigenschappen & afmetigen

Kleur Zilver
Afmetingen (HxBxD) 5.7 x 8.5 x 0.8 cm

Vanden Borre-code 8233063

Reviews voor het product SAMSUNG SSD T7 TOUCH 1TB SILVER

4,6

4,6 op 5 | 8 Reviews

Aansluitingen

5,0 op 5

Design

5,0 op 5

Performance

3,7 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

5,0 op 5

Snelheid

5,0 op 5

Aansluitingen

Design

Prijs/kwaliteit verhouding

Snelheid

SSD met goede beveiliging
5,0
Chris Man, 65 jaar of ouder, Gevorderde gebruiker 28/07/21
De SSD werkt prima. Om de schijf met je vinger te ontgrendelen is de verlichte aanduiding prima en ook te vergrendelen met een paswoord. Bij vergeten van paswoord moet u de T7 Touch weer op de fabrieksinstellingen laten instellen via de online service van de klantenservice. Handiger (en veiliger als ze in verkeerde handen zou terechtkomen?) zou zijn dat de na bvb 3 pogingen de schijf zou geformateerd worden
Nadelen
bij vergeten paswoord moet je via de klantendienst
Don't update the Samsung T7 software with MacOS
2,0
JerryW 25/07/20
The T7 (and probably the same goes for the T5) used to work fine with the "old" Samsung Software. After an update by Samsung, the T7 isn't recognized anymore by MacOS. Samsung doesn't support a fix, so with a lot of problems you have to try and get back to the previous Samsung Software. This SSD is therefore not advised for MacOS.
Snelle SDD met mooi design
5,0
Jimmy V 19/05/20
Heb de touch T7 SDD besteld om backups te maken van mijn macbook pro. Had al positieve ervaring met een samsung T5, die ik gebruik als backup voor mijn foto's. Mijn broer had eens alle foto's op externe harde schijf die kapot ging en alles kwijtraakte. Ben er dus voorzichtig mee en SSD heeft geen bewegende onderdelen en is dus een veel veiligere opslag medium. Wilde dus SSD die en duidelijk ander uiterlijk had dan mijn T5. De nieuwe T7 is duidelijk anders en is ook nog een stuk sneller. Gebruik niet de touch optie, maar kon ook niet wachten op versie van T7 zonder de touch.
I love it
5,0
Amonty 30/04/20
I am really satified with the purchase, didn't expect it to be that small and fast. Finger scanner can support up to 4 fingerprints which is great.
Super snel en robuust
5,0
Mark S 25/04/20
Mooie strakke vormgeving. Ik heb een MacBook Pro en het werkt er uitstekend op. Ik kreeg alleen het programma niet aan de praat om de Toch ID te activeren. In mijn geval maakt het niet uit maar het kan vervelend zijn voor diegene die de functie wel willen gebruiken. Ik ben erg te spreken over de snelheid van een SSD en dat gecombineerd met een klein formaat en een robuuste aluminium case. Het enige verder is dat de prijs wel er hoog ligt maar dat is te verwachten met een nieuwe generatie opslag.