Een slimme tandenborstel voor een stralende glimlach

Ontdek een nieuwe elektrische tandenborstel voor de verzorging van je glimlach. De Philips HX9394/40 Sonicare DiamondClean biedt je een 3-in-1 verzorging voor witte tanden en een gezonde mond.

Philips Sonicare DiamondClean is de enige elektrische tandenborstel die een 3-in-1 verzorging biedt. Hij verwijdert niet enkel grondig tandplak en maakt je tanden witter, hij maakt ook je tandvlees gezond. Na enkele dagen is het resultaat al merkbaar: een stralende glimlach.

Lach maar, je hebt perfect gepoetst!

Een glimlach die in één week 2 keer witter is? Het is mogelijk met de Philips Sonicare: zijn Adaptative Clean-opzetborstel verwijdert tot 10 keer meer tandplak. Hij geraakt zelfs tot op de moeilijkste plekjes voor een volledige reiniging van je tanden. De DiamondClean-opzetborstel bevrijdt je bovendien van tandplak ter hoogte van de tandvleesrand voor een betere tandvleeshygiëne.

Kies uit verschillende verwisselbare opzetborstels om makkelijk al je tandproblemen op te lossen. De Philips Sonicare DiamondClean elektrische tandenborstel biedt tot 5 poetsstanden voor een ultieme en volledige poetservaring. De stand Clean zorgt voor een dagelijkse reiniging, voor klein en groot. De stand Gum Care masseert het tandvlees zachtjes. De stand Deep Clean garandeert een grondige poetsbeurt. Personen met gevoelige tanden kiezen de stand Sensitive, terwijl de stand White je bondgenoot is voor wittere tanden. Een slimme formule voor een stralende lach.

De Philips Sonicare-ervaring, in alle zachtheidÖ

Heb je bijzonder gevoelige tanden en een gevoelig tandvlees? Vertrouw ze toe aan de zorgen van de Sonicare DiamondClean. Met deze borstel geniet je van de Philips-ervaring, maar dan in alle zachtheid. Deze elektrische tandenborstel respecteert de gevoeligheid van al wie een beugel, kronen, facetten of tandvleesproblemen heeft.

Door van opzetborstel te veranderen, pas je de reiniging aan je behoeften aan voor veilige en milde tand-en-mond verzorging. Ze zijn soepel en volgen de gebitscontouren die bij iedereen anders zijn en absorberen een te hoge druk. Zo zeg je vaarwel tegen geïrriteerd tandvlees. Door de verschillende niveaus passen ze in alle tussenruimtes. Zelfs in de tussentandruimtes of achteraan in de mond wordt alles pijnloos en perfect gereinigd voor een optimale hygiëne.

Koop nu je {3} elektrische tandenborstel en krijg gratis Rituals producten. Deze actie is geldig tot en met 25.03.18. Hoe ga je te werk?.

Technologie, design en makkelijk om mee te nemen

De Philips Sonicare DiamondClean weerlegt de grenzen van de elektrische tandenborstels. Dankzij de krachtige sonische trillingen verandert de tandpasta in belletjes die doordringen tot in de tussentandruimte. De opzetborstel maakt niet minder dan 31.000 rotaties. Op 2 minuten bereik je een niveau van properheid gelijk aan dat van een maand poetsen!

Het ingenieuze Quadpacersysteem geeft aan of je elk deel van je gebit voldoende tijd hebt geschonken. Via de Smartimer weet je wanneer de totale poetstijd is verstreken. Zo optimaliseer je elke poetsbeurt.

De DiamondClean-tandenborstel is ten slotte ook een mooi voorwerp in je badkamer. Hij is erg design en wordt geleverd met een elegante beker die tegelijkertijd het laadstation is, en met een steuntje om de verschillende poetskoppen te beschermen. Ook onderweg blijft hij compact, handig en performant: na één keer opladen kan je 2 weken lang poetsen. Deze tandborstel wordt ook aangeboden met een USB-reisetui met geïntegreerde lader. Je hoeft hem enkel te verbinden met een stopcontact of een computer.

Kom de nieuwe Philips Sonicare DiamondClean elektrische tandenborstel ontdekken in onze Vanden Borre-winkels of op www.vandenborre.be!

product

Jouw Philips HX9394/40

  • Wittere tanden
  • Verwijdert meer tandplak
  • 5 verschillende poetsstanden

Nuttige links

  1. Bekijk de Philips HX9394/40
  2. Bekijk alle Diamond Clean-tandenborstels
  3. Bekijk alles Philips-tandenborstels