Grote dozen of zware toestellen†in de koffer van je wagen tillen,†worstelen met de gebruiksaanwijzing Ö het is niets voor mij. Vanden Borre doet het allemaal gratis! Waarom nog†zelf†de moeite doen?

Ik ben tevreden! Bij de installatie van mijn TV heeft de technieker gratis de kanalen ingesteld. Fantastisch!

Hoe doen we dit?

1.

Tv's en groot elektro die je in onze winkel of op de website koopt, worden door ons leveringsteam gratis aan huis geleverd en aangesloten op een conforme en bestaande installatie. Je nieuwe toestel wordt gebruiksklaar gemaakt en getest. Je krijgt uitleg over het gebruik ervan en indien je dit wenst, nemen we je oude toestel gratis mee voor recyclage. Bij de levering kan je ook met bankkaart betalen. Je kan het tijdstip van levering raadplegen via onze website.

Vraag hier je tijdstip van levering op


2.


Kleinere toestellen, besteld op vandenborre.be, worden gratis verzonden naar een adres van uw keuze in België of naar een afhaalpunt. Indien u een product dringend nodig heeft, kunt u kiezen voor onze betalende expresslevering.
De partner verkopers van Vanden Borre Marketplace kunnen deze garantie niet bieden.

Tijdstip van levering

Onze chauffeur contacteert u op de leveringsdag zelf, vóór de levering. Raadpleeg de tijdspanne van uw levering via de status van uw levering vanaf 13u, de dag vóór de levering. Indien u uw toestel vandaag besteld heeft en morgen laat leveren, kan dit vanaf 21u.

 

Conforme installatie

Beschikt u bijvoorbeeld over een kraantje met wateraansluiting in de ruimte waar uw wasmachine of vaatwasser wordt aangesloten? Gespecialiseerde aanpassingen die de tussenkomst van een loodgieter vereisen, worden niet door Vanden Borre uitgevoerd. Voor meer informatie kan u steeds terecht bij een van onze verkopers.

Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters