De AEG AX31-201GY is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle luchtbevochtigers en luchtreinigers
Bekijk alle luchtbevochtigers en luchtreinigers

Ontdek al onze luchtbevochtigers en luchtreinigers en kies je luchtbevochtiger / luchtreiniger uit 66 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

AEG AX31-201GY

AEG AX31-201GY

Dit product is niet meer beschikbaar!

Accessoires voor het product AEG AX31-201GY

Technische specificaties over de AEG AX31-201GY

Algemeen

Type Luchtreiniger
Vermogen 20 W
Maximum kameroppervlakte 40 m≤
Type verdamping Koude verdamping (filtermat)
Luchtdebiet 180 m≥/u
Aantal snelheden Automatisch

Verbruik

Energieverbruik 0.02 kWh
Energiekost 0.01 euro/uur

Comfort en veiligheid

Afstandsbediening Neen
Timer Neen
Aanduiding luchtkwaliteit Ja
Luchtfilter Lucht-, koolstof- en HEPA-filter
Connectiviteit Neen
Ionisator Neen

Functies

Nachtmodus Ja
Automodus Ja

Extra kenmerken

Bijzonderheden -

Fysieke eigenschappen & afmetigen

Afmetingen (HxBxD) 38 x 24 x 24 cm
Gewicht 2.5 kg

Vanden Borre-code 8038430

Reviews voor het product AEG AX31-201GY

4,1

4,1 op 5 | 29 Reviews

Design

3,7 op 5

een verademing
5,0
Franklin 12/01/24
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] geinstalleerd, de lucht klaarde gelijk op en aan het niezen kwam het einde
Teleurstellend
2,0
Robin 05/12/23
Hij werkt met 1 ventilator op een variabel toerental. Grootste probleem is dat hij soms zijn gewenste toerental niet goed vasthoudt, hij gaat dan harder, zachter, harder, zachter. In de slaapkamer wordt je hier horendol van. Verder vervelend dat er een adapter aanzit, met zo een lomp apparaat als dit had je die er makkelijk in kunnen verwerken, de aansluiting van de kabel zit hoog achterop het product wat er voor zorgt dat de kabel onnodig in het zicht hangt. Het idee is dat je hem in de automatische stand gebruikt, hij gaat dan harder draaien als hij vervuiling detecteert. In de laagste snelheid van deze stand echter maakt hij al zoveel herrie dat je er eigenlijk niet naast kan slapen. Dit is natuurlijk een doodzonde voor een apparaat wat ontworpen lijkt voor de slaapkamer, ik heb ook zijn grote broer de AEG AX91 in de woonkamer en die is fluisterstil in de lagere standen. Hij heeft ook een nachtmodus waar hij stiller in is (als hij normaal blijft draaien) maar ze geven zelf al aan dat hij dan niet genoeg lucht circuleert en dus niet goed functioneert. Ik heb recent wat gaten in een muur moeten boren en toen ging de indicatie naar geel en begon hij harder te draaien, detectie werkt dus wel. Al met al dus een slecht afgewerkt ding in waarschijnlijk door de coronacrisis te snel in de winkel gebracht zonder hem fatsoenlijk af te werken. Jammer dat dit in de afgelopen jaren niet aangepakt is en deze nog steeds zo verkocht wordt, valt mij enorm tegen van AEG.
Topkwaliteit
5,0
JanDd 07/09/23
Een paar weken terug installeerde een nieuwe, moderne keuken. Uiteraard met een aantal ingebouwde toestellen. Inderdaad ? allen van AEG-makelij. Een 2-tal jaren terug kocht ik een wasmachine ennbijhorende droogkast. Een paar maanden geleden eveneens een wasmachine & droogkast voor mijn zoon. Allen ? van AEG-makelij. Sedert ik overgeschakeld ben van een ander gerenommeerd merk naar AEG, heb ik daar nog geen moment spijt van gehad. Niet spotgoedkoop. Maar ook niet peperduur. Maar kwaliteit gegarandeerd. En dat heeft nu eenmaal zijn prijs. Die ik er graag voor over heb. Alle toestellen waarover ik momenteel beschik, en dat zijn er heel wat, beantwoorden volledig aan mijn verwachtingen.
Een verademing in elke ruimte
5,0
blamsberg 12/02/22
Huisstofmijt weg ermee, stof en niet prettige geurtjes weg ermee maar mijn AEG die blijft, daar heb je pas wat aan.
Geruisloos schone lucht
5,0
Brig 09/02/22
Ik vind het belangrijk om de luchtkwaliteit in de verschillende ruimtes van mijn huis zo optimaal mogelijk te houden. Deze AEG-luchtreiniger zorgt er geruisloos voor, ziet er mooi uit en is door zijn compacte vorm zeker geen sta in de weg.