De BOSE COMPANION 20 is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle pc-speakers
Bekijk alle pc-speakers

Ontdek al onze pc-speakers en kies je pc-luidsprekers uit 14 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

BOSE COMPANION 20

BOSE COMPANION 20

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de BOSE COMPANION 20

Overal in de kamer een rijk en natuurlijk geluid!

  • Geniet achter uw computer en overal waar u zich in de ruimte bevindt van een rijk en natuurlijk geluid met het tweedelige Bose Companion 20 multimedia-luidsprekersysteem.
  • De exclusieve technologie雗 van Bose爖orgen voor een爂eluid met opvallende helderheid en krachtige lage tonen die uw muziek, games en video's tot leven brengen
  • Het爂eavanceerde poort-ontwerp en krachtige drivers van de Companion 20 produceren de lage tonen die impact geven aan muziek, games en video's. Iedereen die na de eerste keer luisteren op zoek gaat naar de subwoofer is gewaarschuwd, al het geluid is afkomstig uit slechts twee slanke luidsprekers.
  • Decontrol pod combineert vormgeving met functionaliteit. De control pod is uitgerust met een roterende volumeregeling, mute-toets en een handige dubbele ingang waarop u een hoofdtelefoon en/of een tweede audiobron, zoals uw iPod of tablet, kunt aansluiten.
  • De exclusieve TrueSpace-technologie van de Bose Companion 20 pc-luidsprekers produceert een ruimtelijk en sfeervol geluid dat ondenkbaar is voor de meeste conventionele computerluidsprekersystemen

Technische specificaties over de BOSE COMPANION 20

Type 2
Analoge jack-aansluiting
Digitale USB-aansluiting
Afstandsbediening
Compatibiliteit Windows PC en Mac OS
Voeding Netadapter
Vanden Borre-code 8929270

Reviews voor het product BOSE COMPANION 20

4,8

4,8 op 5 | 18 Reviews

Design

4,7 op 5

Gemakkelijk af te stellen

4,9 op 5

Geluidskwaliteit

5,0 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,4 op 5

5,0

Design

Gemakkelijk af te stellen

Geluidskwaliteit

Prijs/kwaliteit verhouding

Luidsprekers
Eddy Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 09-08-2018
geweldige luidsprekers voor mijn laptob. Fantastische kwaliteit en geweldige geluidskwaliteit. Mooi design.
Voordelen
alleen maar voordelen
Nadelen
geen misschien prijzig
5,0

Design

Gemakkelijk af te stellen

Geluidskwaliteit

Prijs/kwaliteit verhouding

kwaliteitsluidsprekers voor je pc
frank Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 28-09-2017
Voor degene die al een tijdje zoekt naar een betere klank voor het geluid uit je pc is dit een ideale oplossing... Compacte afmeting(nee,deze speakers hebben geen extra subwoofer), magnetisch afgeschermd,ongelofelijke heldere klank zonder vervorming,behoorlijk vermogen,een leuke draaibediening voor je volume met zelfs input voor hoofdtelefoon en auxaansluiting.. Kortom,voor een iets duurdere prijs heb je een prachtig compact geluid met een strakke tijdloze look Ik ben fan!
Voordelen
veel vermogen uit kleine speakers, tijdloos design, eenvoudige bekabeling
Nadelen
wat duurder dan het "standaard" aanbod
5,0

Design

Gemakkelijk af te stellen

Geluidskwaliteit

Prijs/kwaliteit verhouding

Zowel een mug als een olifant
No雔 Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 07-09-2017
De Bose Companion 20, die ik vandaag gekocht heb, heeft met twee boxen (gewoon links en rechts) alle goede kwaliteiten van zijn voorganger met drie boxen (twee tweeters en een bass-box), die ik al langer dan een jaar gebruik. Als ik met mijn pc naar een documentaire op Netflix kijk, komt zowel een miniem gezoem van een mug, als het schelle getoeter van een olifant volledig natuurlijk over. Dus ; als ge eens van een mug een olifant wilt maken ; met een Companion 20 zit ge al in de goede richting...
Voordelen
geluidsvolume zeer fijn regelbaar, mooie vormgeving, neemt weinig plaats in, natuurlijk volwassen geluid
Nadelen
werkt muziekverslaving in de hand, nogal prijzig ; kost zoveel als hij waard is ...
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Laat je verrassen door het geweldige geluid...
Mark Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 18-05-2016
To the point: Kleine luidsprekers met een groot geluid! Ik had vroeger een Hi-Fi installatie van Onkyo met grote Kef luidsprekers. Ik heb lang gezocht naar kwaliteit. Deze kleine luidsprekers komen kort in de buurt. Ik hou van het geluid dat je beleeft alsof je er in zit en dat doen deze kleine luidsprekers zeker. Het is fenomenaal wat lage tonen deze luidsprekers produceren zonder een aparte woofer. Ik heb deze luidsprekers aangesloten op een TV en aan een mengpaneel. Ik moet bijna nooit mijn geluid bijstellen van mijn mengpaneel. Het is of de luidsprekers passen zich automatisch aan. Of je nu het geluid stil zet of harder gaat spelen, het blijft goed klinken. Ik kan deze luidsprekers voor iedereen die weinig plaats heeft maar toch een betere sound wil, aanraden. (Ik was eerst ook niet voor BOSE omdat ik er van uit ging dat wat je in winkels hoort speciaal voor verkoop gemaakt is maar ik kan je verzekeren dat bij dit product dit thuis nog beter klinkt). Het maakt wel een verschil hoe je de luidsprekers plaatst en op welke afstand je ze gaat beluisteren maar dit is met alle luidsprekers zo. Deze blijven echter toch wel goed klinken op verschillende afstanden dat heb je bijvoorbeeld zeker niet met studiomonitoren. Heb al verschillende luidsprekers gehad maar deze gaan niet meer buiten.
Voordelen
klein met een groot geluid
Nadelen
geen
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Bose Companion 20 top kwaliteit
Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 15-04-2016
Wil je genieten van een luisterbelevenis met je PC, dan is dit het aangewezen product. Top-kwaliteit, die bovendien niet misstaat in een verzorgd interieur. De luidsprekers zijn duurder dan een standard model, maar zijn voor een muziekliefhebber ruimschoots de uitgave waard.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

bose companion 20
marcel coenen Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 08-01-2016
Uiterst tevreden over het product en de vlotte levering. Wil je geen uitgebreide toestanden rond je computer en toch een uitstekende klank,dan is dit de koop van je leven! Het geluid is gedetaileerd,aangenaam,ook als het stil speelt en kamervullend als het nodig is.
Voordelen
alles
Nadelen
geen
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Prachtig produkt
Bories Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 11-12-2014
Als hi fi liefhebber ben ik uiterst tevreden met de voortreffelijke sound die deze B鰏e boxen leveren. Een dikke aanrader aan allen
5,0

Design

Gemakkelijk af te stellen

Geluidskwaliteit

Prijs/kwaliteit verhouding

supergoede luidsprekers
Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 30-12-2011
Ik heb een dergelijke set pas aangekocht,en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit.In de handel zijn wel goedkopere sets,maar als je deze hebt horen spelen,is je keuze meteen gemaakt.